Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая включват легло тип "сандвич", голям гардероб и по-малки етажерки, които пестят място. Масичка със столчета е практична, особено ако е по-широка, за по-лесно настаняване на децата. Пластмасовите столчета са популярни за децата. Важно е да изберете обзавеждане, което отговаря на нуждите на децата и пести място.
-
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
-
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
-
Как да се справяте с чувството за вина, че не обръщате достатъчно внимание на двете деца?
-
Какво да правя, ако детето ми е болно и се чувствам изтощен?

Съответно днес я пратих на ясла. Ми не мога просто, тя се съсипа от рев и тръшкане, а когато беше по-спокойна, само ме влачеше на кратки курсчета между стаите без никаква определена цел
Днес само с бебо ми се видя райско
, не че свекърва ми не ми помага, ето примерно вчера бяха 2 часа на разходка с каката, че имах работа на компютъра, но е само при крайна необходимост. таткото също работи на една ръка разстояние, но гледам през деня да не го закачам, че все пак някой трябва и пари да изкарва. и така оставам през деня сама в тази борба. каката ходеше до скоро, до преди 3 седмици, на градина, но се разболя и си беше у дома, вече е здрава, още миналата седмица можеше вече да е на градина, но тя милата така реве само като отворя дума да ходи там, че ми става жал. а и я виждам просто, че й е много по-добре у дома с мен и бебето. никой не може да ме убеди, че градината, колкото и добра да е тя, е по-доброто място за толкова малко дете от майчиното внимание и прегръдка.
та сега съм по-склонна да си се гледаме у дома. сутрин лепим, рисуваме, пеем песни, следобед излизаме навън, супер график сме си направили, но пък никакво време за мен самата не ми остава
та се чудех при вас как се справяте?
Не съм пробвала да го сложа в баажника с количката, но едва ли е е проблем, той не е обемен...
Да ти е жив и здрав юнака!
и отзад децата се разминаха само със счупено краче и пукната ръчичка (били са закопчани и двамата, т.е. и 4мата и са висяли на коланите). Та и от там моите знаят и в това отношение нямам грижи.
Обяснявам им много добре ЗАЩО трябва да са закопчани в колата, не само заради полицаите, а и защото това ще ги спаси, ако нещо се случи, да не дава Господ, но явно има още да обяснявам... За никакъв трик не мога да се сетя...