За филмчетата - Али е фен на Том и Джери , а други удома не гледаме само в градината...
За имуностимулантите -преди да минем на хомеопатия пробвах Бромховаксом , ама не ни попречи да изкараме бронхит(хомеопатичката ми е против ,каза че са стари щамове и много,много не помага).Клеева давам само при зачервено гърло ефект има поразителен...Давам по 4-5 капки 1 път на ден!!!
Що се отнася до докторите налучкването на Аб не е необходимост просто не им се разправя да пуснат един секрет да видят кое ще повлияе на заболяването
.Ние бяхме с пневмония в болница и там също си играеха на "шах" , а какво да кажем за един квартален лекар.но всъщност аз от моята педиатърка съм изключително доволна.Има около 200 деца при нея , а може и повече , но няма грешка в поставена диагноза досега.За лечение не мога да доложа , защото от 2 години вече децата се лекуват изключително с хомеопатия(класически такъв) и съм и доволна.Така че Мини -успех!!!Дано улучиш на лекар.Болните да оздравяват...
Честитка и на Белла!!!Да радва мама и татко и да се обичат с кака!!!
Аз пак се позагубих, надявам се вече да съм по-редовна. Голямата племенница на Пламен от Франция беше тук на гости, много добре изкарахме.
Вчера чаках на една не малка опашка, но вече съм си подала всички документи за обезщетението за безработица, че и това си е разправия - на 2 опашки трябва да се редиш - веднъж в бюрото по труда и втори път в съответното поделение на Социално осигуряване към НОИ.
Детските канали рядко ги включвам, но това не пречи да говори често за Уинксите и за русалките (H2O). Едни от любимите й филми са Цар Лъв и Happy Feet. Имаме един "Лукчо" вкъщи, който може да го гледа 2 пъти един след друг
Обича за Чебурашка и Крокодила Гена, Ну Погоди, има една поредица за самолетчето Джей-Джей, всяка серия е посветена на някаква тема, също го обича. Доскоро много гледаше Dora the Explorer И Go, Doego, Go, но напоследък като че ли малко ги позабрави. От скоро й взимам филмчета от библиотеката на Френския институт, много се кефи на сериите за Чупи и Дуду (дават го понякога за Сънчо), както и на Oui-Oui (има го и на български - "Приключенията на Ноди"). Преди време й бях взела диск с Pingu - едно леко странно за мен филмче
Ето тук можете да го видите
,иначе препоръчват операция.
А и аз не смея
Това се получило при нас от множеството боледувания,които имахме покрай почването на градина,Габито почти през цялото време беше със сополи,без усложнения ,но хремава.