Отговори
# 120
Мира и от мен-Светла му памет на баща ти и се надявам искрено че е на по-добро и красиво място!!!

За филмчетата - Али е фен на Том и Джери , а други удома не гледаме само в градината...
За имуностимулантите -преди да минем на хомеопатия пробвах Бромховаксом , ама не ни попречи да изкараме бронхит(хомеопатичката ми е против ,каза че са стари щамове и много,много не помага).Клеева давам само при зачервено гърло ефект има поразителен...Давам по 4-5 капки 1 път на ден!!!
Що се отнася до докторите налучкването на Аб не е необходимост просто не им се разправя да пуснат един секрет да видят кое ще повлияе на заболяването Sad .Ние бяхме с пневмония в болница и там също си играеха на "шах" , а какво да кажем за един квартален лекар.но всъщност аз от моята педиатърка съм изключително доволна.Има около 200 деца при нея , а може и повече , но няма грешка в поставена диагноза досега.За лечение не мога да доложа , защото от 2 години вече децата се лекуват изключително с хомеопатия(класически такъв) и съм и доволна.Така че Мини -успех!!!Дано улучиш на лекар.

Болните да оздравяват...

Честитка и на Белла!!!Да радва мама и татко и да се обичат с кака!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 22:02 от honey_81

# 121
marinamima, и ние сме от негледащите филмчета в къщи. Аз докато прибера децата и е станало 6:30. В детската, обаче, редовно им пускат. Калина разказва, че гледат за Том и Джери, разказва за вълка - предполагам това е Ну погоди. В къщи единствено се заглежда в рекламите, но мисля, че й е достатъчно.

# 122
Здравейте Hug Аз пак се позагубих, надявам се вече да съм по-редовна. Голямата племенница на Пламен от Франция беше тук на гости, много добре изкарахме.
Много целувки на двете ни малки пораснали бебчета (Белла и Алекс), които имаха месечинки наскоро. Heart Eyes
Ние сме добре, Киара расте и ръси бисери, ама аз ги забравям. Май трябва да започна да си записвам Simple Smile Вчера чаках на една не малка опашка, но вече съм си подала всички документи за обезщетението за безработица, че и това си е разправия - на 2 опашки трябва да се редиш - веднъж в бюрото по труда и втори път в съответното поделение на Социално осигуряване към НОИ.
Някой беше питал за имуностилулантите - аз давам Рибомунил и съм доволна, но пък някой по-напред беше казал, че не е доволен.
За филмчетата - Киара е от гледащите. Ако я оставя, 2-3 филмчета едно след друго може да изгледа Blush Детските канали рядко ги включвам, но това не пречи да говори често за Уинксите и за русалките (H2O). Едни от любимите й филми са Цар Лъв и Happy Feet. Имаме един "Лукчо" вкъщи, който може да го гледа 2 пъти един след друг ooooh! Обича за Чебурашка и Крокодила Гена, Ну Погоди, има една поредица за самолетчето Джей-Джей, всяка серия е посветена на някаква тема, също го обича. Доскоро много гледаше Dora the Explorer И Go, Doego, Go, но напоследък като че ли малко ги позабрави. От скоро й взимам филмчета от библиотеката на Френския институт, много се кефи на сериите за Чупи и Дуду (дават го понякога за Сънчо), както и на Oui-Oui (има го и на български - "Приключенията на Ноди"). Преди време й бях взела диск с Pingu - едно леко странно за мен филмче Simple Smile или поне за по-малки деца, обаче Киара направо умираше от кеф да го гледа Crazy Ето тук можете да го видите http://www.youtube.com/watch?v=Ya1StRWWDvk. Аз гледам да й пускам филмчета на английски и френски, пък в това не говорят и може би затова не му станах фен Blush
Стана доста дълго, ама като сме с дълъг филмов репертоар...

Мира, мила, голяма прегръдка от мен Hug Sad

Най-накрая ви моля да ме извините, ако в писанията ми се появят странни грешки (заместване на едни букви с други), но разположението на клавишите ми във фонетичен режим е различно от това, с което бях свикнала и на моменти се обърквам.

Поздрави и целувки на всички! И да няма болни Simple Smile А, и съвсем накрая, подкрепям, че е време за коледно заглавие.

# 123
 Имаме увеличена трета сливица,ходихме на УНГ и за сега ще я лекуваме с разни билкови лекарства.Изписаха ни и имуномодулатор Биозин и така до напролет,дано се смали Praynig,иначе препоръчват операция. Confused

# 124
  • София
Здравейте!Аз наистина не съм писала отдавна и се надявам да не сте ни забравили.Надявам се вече  да влизам по-редовно.Сега  ще се върна да видя какво става с вас и с порасналите дечица.Видях че има и нови бебчета,за което много се радвам  Hug
Много целувки от нас  Heart Eyes

# 125
Дан,и на нас от миналата година искат да ни я махат,но така и не сме стигнали до нея още Tired А и аз не смея Peace

# 126
Дан,и на нас от миналата година искат да ни я махат,но така и не сме стигнали до нея още Tired А и аз не смея Peace
а на нас от пролетта. Но честно казано ми се струва рано, малки са и пак има вероятност да излезе. От друга страна пък ако създава много проблеми, по-добре е да се маха. Познато момиченце постоянно стоеше с отворена уста, хъркаше, неможеше да спи. Махнаха я юни и засега са много доволни.

# 127
честно казано ми се струва рано, малки са и пак има вероятност да излезе.
Още миналата година коментирахме тук по въпрос,затова още не сме го решили този проблем.
Иначе точно с отворена уста спи,доста тежко на моменти. Tired А по принцип нас ни съветват,че сливици се махат на пролет,като се позатопли,не зимно време Peace

Да ви споделя,че Бети вече си има първата пломбичка Mr. Green Тази вечер я водих,стоя като истински герой на стола и не гъкна нито за миг.Дори й беше много интересно и изпълняваше всички команди на зъболекарката.Много се гордея,че си имам такъв малък герой Heart Eyes След 2 седмици ще правим и втори кариес  Peace

# 128
Привет от нас!

Влизам да се разпиша по никое време, тъй като на Белла не й се спи и трябва да се забавляваме  Tired

Мира, съболезнования за баща ти, а за теб и семейството ти - много сила и кураж  Hug

Напоследък съм много заета с университета - подготвях 2 есета и още куп други тестове, но за щастие вече приключвам и ще се отдам на заслужена почивка покрай празниците. Тук този период ни е доста зает. В училището на Кари бяхме на Коледен базар, а другата седмица децата ще имат концерт и след това още едно парти с Дядо Коледа. За съжаление, няма да мога да отида на концерта на Кари понеже шефката ме кара да ходя на едно обучение точно този ден, но мъжо ми обеща да снима с камерата  Peace

В неделя ще идват на гости сестрата на мъжо с племеничката, която пък има рожден ден на 7ми и ще правим парти. Тортата обещах да я направя аз, така че имам още една задача за вършене  Mr. Green

Отивам да чета какво сте писали. Наталче, радвам се да те "видя"  Hug

# 129
Още не спим, изчетох ви  Mr. Green

Мини, съжалявам, за вашите перипетии с тези гадни болести. Дано скоро да се чувствате по-добре и ти да намериш начин да възстановиш душевното си равновесие  Hug

Мери, браво на малката героиня  Hug Ние лятото в триста зора проверихме зъбите на Кари ( нали още си смуче пръстите ), но за щастие няма никакви поражение и зъбките й са доста прави и добре подредени  Peace

Васе, на вас също бързо оздравяване. Белла още няма зъби, но чакаме всеки момент, че е много крива тези дни  Rolling Eyes

Амели, ние също бяхме изпаднали във финансова дупка точно преди да се решим на второ детенце. Но някак си сметнахме, че 3 годишна разлика между децата е добра и не искам те да имат по-голяма разлика помежду си. До самото раждане на бебето Кари отричаше, че ще има сестра и не искаше изобщо да го приеме. Обаче след като Белла се роди просто не се отлепя от нея. Докато отглеждането на бебе Кари ми се стори много трудоемко и изморително, сега с Белла ми е доста по-лесно, въпреки че са 2 деца. Кари постоянно говори на Белла и така двете се забавляват помежду си. Истината е, че и аз се страхувах бебето да не е като Кари, защото тя беше много емоционално бебе, което искаше мноого внимание. Белла пък е много кротка и аз повярвах на тези майки, които казват, че не усещат, че имат бебе  Mr. Green А пък щастието е двойно вкъщи  Mr. Green

# 130
 А,аз пък си мислех,че само ние имаме такъв проблем .Не съм прочела когато сте обсъждали или не съм обърнала внимание Embarassed,то като не му е на главата на човек...УНГ то ни каза напролет,ако не се е свила да отиваме да я махат,но се надява да се свие до тогава,както и аз PraynigСтрах ме е от операция,дори не го и мисля и се самонавивам,че с хомеопатията ще стане свиването WinkТова се получило при нас от множеството боледувания,които имахме покрай почването на градина,Габито почти през цялото време беше със сополи,без усложнения ,но хремава.

# 131
Ние от днес сме в къщи с варицела. Карантината ни е от вчера, защото като го взех от градина имаше 2-3 пъпчици по корема. Засега не е вдигнал температура, ще видим нататък как ще е.
Наталче, кажи как сте?

# 132
Вили, пожелавам ти да мине бързо и леко-  без висока темпефратура.
Здрасти Наталче, пиши как сте!
Аз съм без сливици. Ивадиха ми ги, когато бях на 5-6, но вече се бях сдобила с болни бъбреци покрай постоянното боледуване. От тогава боледувам много по-рядко, но пък разболея ли се, то е серозно.

# 133
Вили, бързо и леко да минава, по-добре да не я мислите повече.
На всички пожелавам здрави дечица и весела подготовка за празниците. Ние на 6ти ще украсяваме елхата.
Моята майка днес има юбилей, става на 50, по случая черпя виртуално и си пожелавам винаги да е до мен, дори само с морална подкрепа и да е много здрава.

# 134
Мини, честит празник! Да ти е жива и здрава, все така да е около вас, много да я радват и слушат принцесите!
Ние изкарахме снощи елхата, нямаше търпение вече. А и отделно тази година сложихме и коледен чорап, немога да ви опиша какво вълнение е. Тази сутрин с отваряне на очите скочи, дори не светна лампите и изтича да провери дали помощниците са оставили  нещо вътре  Mr. Green. Я казвайте бързо докъде сте с подаръците Laughing?
Днес аз съм мерудия Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт