Отговори
# 60
  • Пловдив
Васе, искрено ти съчувствам  Hug
Стискай зъби, всичко ще мине. Наистина е много потискаща обстановката, но броените дни минават. Най-вероятно няма да се съгласят да ви пуснат - щом са ви приели ще трябва да се лежи там. Поне така беше края на 2008, когато лежахме с Преси за мононуклеоза. Пак 5 дена, заключени, но все пак оставят ключа за вратата към терасата, та си показвахме носовете за по 5-10 минути. И моят най-голям страх беше да не си занесем нещо вкъщи, слава Богу не се случи това  Praynig

# 61
Момичета, и аз продлъжавам с болестната тема
Имам въпросче, ако някой има някаква полезна информация
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542699.new#new
Благодаря!
На Васето бързо да се оправя малката! Знам какво е по болниците, вързан за системата...Дени 3 пъти е влизала заради псевдокруп

# 62
Васе, една голяма прегръдка и от мен. Дано времето да мине бързо, да се гушкате вкъщи скоро  и веднага да забравите лошите преживявания. Дано и Никол е добре.

Зайо, за съжаление не мога да се сетя нещо, с което мога да съм от полза във вашия случай. Стискам палци да намерите лек и да се оттървете от тоз проблем скоро.

На болничките - бързо възстановяване!
На здравичките - никакво разболяване!

# 63
Хрумна ми едно зимно заглавие:

МАРТенската ни дружина с трепет чака изненадите на Баба Зима!

# 64
Благодаря ти Мила. Радвам се, че не можеш да ми помогнеш. Дано така си и остане. Че тези бактерии нямат лекуване Sad Но за всеки случай пуснах ако някой знае нещо, по-добре да няма такива, но..знам, че доста са се сбълсквали с проблема  Confused

# 65
  • Пловдив
Зайо, писах ти, макар че не мога да съм много в помощ  Peace
Мила, супер е заглавието  Peace
А какво става с Гертрудка, от както не е на работа не е писала - няма я нито във фейсбук, нито в скайп, нито тук... Дано да е наред всичко и от много приятни преживявания да няма време за компютър Simple Smile

# 66
Тук съм, тук съм Simple Smile По-скоро от домашни задачки време не остава. В офиса си беше живот Joy
Много прегръдки и целувки, за всички, които имаха прекрасни поводи за празнуване през последните 2-3 седмици и не по-малко прегръдки и целувки за тези, които имат някакви проблеми, дано много скоро всичко да е наред! Hug Heart Eyes

Простете, че не съм по-детайлна, знаете, че всички сте ми скъпи и взимам присърце както празниците, така и проблемите ви Hug

Тази седмица са ми изпитите по френски, а другата идва племенницата от Франция на гости, но след това обещавам да се включвам чести като преди.Много ви обичам всичките Heart Eyes

ПП Гери, за съжаление и аз не мога да помогна със съвет. Аке се сетя нещо, ще пиша непременно!

# 67
zayo, Е-коли бактериите се лекуват с антибиотик. На антибиотика помага екстракт от червена боровинка, мечо грозде, коса от царевица, дръжки от череши  и много вода. Без антибиотик обаче, май не става. Дава се стерилна урина и се вижда кой антибиотик им действа. В средата на лечението се прави контролно изследване и 5-10 дни след свършването на антибиотика-отново. Идете на нефролог и вижте дали няма някаква физиологична причина за задържане на урина и взимайте мерки, че наличието на бактерии е много опасно. Не искам да влизам в подробности, но трябва да си упорита. Който ти е казал, че не се лекуват, те е излъгал. Освен това и имунитета трябва да се подобри.

# 68
Вава, ходихме, ходихме....лекарката тук се вижда в чудо с нас..незнае сама защо се получава така, а само че нещо не е наред. На у-звук ходихме. Уж бил добър лекаря. Ами нищо не видя....каза че без темп, не може да има инфекция нагоре. Ние нямаме. Гледа и мехура, пълен - празен. Нищо. След всеки антибиотик даваме урина и казват - всичко е наред. До следващия път.....
Вярно е, Дени пие много малко течности, като мен....много упоритост трябва...и за имунитета може да си права....нищо не й давам....незнам какво...
Ще се опитам тук да намеря екстракта от боровинката и ние чухме за това...но незнам дали има..а гроздето много горчи...дали ще иска да го пие незнам... Rolling Eyes

# 69
Освен това мечото грозде вреди на стомаха.
Обърни внимание как си бърше дупето. Тези бактерии се намира в дебелото черво и се пренася с фекалиите.

# 70
  • София
Гери, наистина се забеляза че липсваш  Hug

Гери, не знам още какво да допълня към казаното от Vava. Една голяма  Hug и на теб.
Мити ми беше с е-коли, които ги борихме като го миех с Триклобактер.
http://images26.snimka.bg/005990155.jpg
Лекарката ни го изписа.
При Мити бе малкия дявол, мина без АБ. Оказа се че с забелване(на уролог) и промивки с триклобактера и се изчисти.
Познато детенце обаче лежа в Правителствена, пи няколко АБ и така.

Педиатърката ни беше предупредила че може и през няколко АБ да се мине докато се изчистят гадините.

# 71
Zayo, Щом сте ходили на нефролог и е казал, че няма нищо, сигурно наистина е така... Но сериозните проблеми не се виждат на ултразвук.  И за температурата не съм съвсем сигурна - когато е силно повишена, инфекцията е в бъбреците, но при инфекция на мехура май не е задължителна. Разбира се, че от антибиотиците минава, но честите инфекции не са нещо нормално. При Нели се беше получило веднъж, бяха ни предписали седящи бани със слаб разтвор на калиев перманганат.
Wassilena, как е дъщеричката ти? Прибра ли се вече?

# 72
И на нас ни изписаха едно за бани, сега седи по 2 пъти на ден...в четвъртък ще видим какво ще пием пак....

# 73
  • Пловдив Белащица
Какво да ви кажа за Андрея. До вчера все още имала хрипове, щяха да й сменят антибиотик, ама венозния или оралния, не знаеха и сестрите, които носят лекарствата, че чакаха назначение. Няма Т от петък, кашля все още (нормално е все пак), доста е жизнена. Днес или утре ще й правят контролна снимка и така. Докторите са казали да не бързаме с изписване, да направят поне 7 дни болнично лечение, но и не бързам. Бързам по-скоро да оздравява.

Зайо стискам ви палци да нацелите лечение.
Пусти болести да заминават, да се не връщат. Да вземе да завали малко сняг, малко да ги изпотрепе тез вируси.

# 74
  • Пловдив
Много замряла темичката ни Simple Smile
Аз попаднах на нещо интересно и влезнах да го пусна на мамите из чужбината Simple Smile
Как да научим децата си на български език в двуезична среда

Дано всички да сте здрави и щастливи!
Спокойна вечер и хубав уикенд  Hug

П.С. lubricant съм, но с ново име и аватар  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт