Отговори
# 660
Гери,аз от едно време все пиша разни дневници.От както се роди Бети съм отворила нов,специално за нея,в който от време на време пиша разни неща и пазя разни рисунки,картички и др. Peace Най-ценни са ми обаче снимките и видеата с Бети. Heart Eyes Едно време нашите имаха кино-камера,което не е било често срещано за времето си,за което съм щастлива,че имам видео от детските си години Peace Започвай да записваш и ти  Wink

# 661
И ние, и ние имаме такава камера  Laughing Но не успяхме да ги качим на дискове и все си мисля, че лентите ще се скапят...

В нашата градина правят една папка на децата и там слагат рисунки, снимки и нещо като история....описват детето какво прави как се развива, но като разказче..после като отидат в училище могат да си ги вземат..

Абе мен още от сега ме гони носталгията по градината  Sad А като дойде последния ден за Дени там и сигурно ще се разрева...  Embarassed Все пак имаме още няколко месеца..

А освен това се разнасят едни лексикони....като тези в училище, но познайте кой ги пише  ooooh!...иначе децата се кефят че имат място да нарисуват нещо  Simple Smile

# 662
  • Пловдив Белащица
Е, Гери, хубаво че подсети. Аз записвах разни смешни думи и кратки изречения първите две години, или по скоро втората. Но сега не съм се сещала като по-голяма разни "изцепки" да записвам. Ще трябва да започна и аз. По-добре късно наистина.

# 663
ЗАйо,ние по тази причина ги презаписахме с видео камера,директно от стената.Качеството не е хубаво,никак дори,но пак е нещо.Мъжа ми после им сложи музикален фон - Том Джоунс Laughing понеже баща ми много го харесва (за да не се чува звука на кино-камерата).И то стана едно ретро-носталгично  Crazy Но е хубав спомен.Аз го озаглавих "Усмивки от старите ленти" Peace
Аз и аз сигурно ще рева на първия учебен ден,или последния градински Embarassed Да сме живи и здрави,така ще е Heart Eyes

# 664
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на КАРИ! Да е умна и красива като мама!

Преди време прехвърлихме част от видео касетите върху дискове в едно студио, но качеството също не се получи много добро. Студиото още съществува и  вероятно могат да прехвърлят на още по-добро качество, но трябва да проверим. Тогава предприехме акция и прехвърлихме касетата от сватбата ни и доста касети от каката. Ядосвам се, че много малко снимахме на видео Мартина и няма да има такива спомени. Дори и количеството снимки не е толкова голямо, колкото ми се иска.

# 665
Ние също имаме камера, но моментните изцепки няма как да ги хванеш Simple Smile Например "Мамо, не искам Ягодово (селото на майка ми, близо до Вършец) да е нашето село, искам Красно село да е нашето село". Или "Тези с жълтите жилетки са полицаи. Аз като порасна, ще си купя жълта жилетка и също ще стана полицайка." (ако случайно не знаете как се става полицай Wink)
"Мамо, как се брои на Японски до 10?" Аз: "Не знам." Тя: "Е мамо, как може да си работила за японци и да не знаеш как се брои на японски до 10?!"
Или пък като ме попита преди време "Мамо, а на бокс кога ще ме запишете?" Joy
Веселят ни децата, умнички са ни, забавни са ни, изобретателни са, с една дума - страхотни! Да са ни живи и здрави!
Да се изфукам и тук Blush (въпреки че май всички редовно пишещи са ми приятели във фейсбук)
http://malkatakiara.snimka.bg/hobby/new-hobby-horse-riding.578271.all
http://www.youtube.com/watch?v=ONGS3G66OHY

# 666
Ааааа, видяхме ви двете млади ездачки!   Simple Smile

Ние пък имаме рецептата как се става красавица.
Ива- Мамо, трябва да си най-красивата майка!
Аз- Ами Господ като не ми е дал красота, какво ще правим?
Ива - Сложи си една хубава рокля и блестящи обеци и готово!  Joy

Лесно било, а колко жени си разориха мъжете за пластични хирурзи!

Снощи имахме пролетно тържество в градината. За мен и за Ива беше за пръв път. Пристигнах последна, със свито сърце, имах разправии в началството, но силно бях впечатлена,че учителката беше предупредила охраната и колежката си да ме чакат и да не почват без мен, понеже аз бях предупредила,че може да ми се запъне шефката и да не ме пусне.
Тържеството беше много вълнуващо, децата са ужасно сладки и първични, едната учителка играеше заек в пиесата, със съответен костюм и като се появи, всички деца се развикаха "Мамо,мамо, виж, зайче!"  Laughing Беше много смешно, не си давах сметка,но се оказа,че всяко детенце играе,пее и рецитира за майка си,а не за цялата публика общо, всяко се обръща през 2 минути и гледа майка си. Снимки ще чакате не от мен,а от Лили, аз си носех счупения апарат като се надявах,че след няколко дена престой може би се е оправил,но не би.

# 667
Ирка, страхотна е щерка ти! Сигурна съм, че тържеството е било трогателно! На нас ни предстои и аз самата много се вълнувам и го чакам с нетърпение Blush Надявам се Лили да пусне снимки от вашето! Много интересно ми стана наблюдението ти, че всяко дете играе за своите родители. Като се замисля, сигурно е точно така.

# 668
Здравейте, ние тръгнахме най-късно на детска градина, а вече съм била на 3 тържества. Ха-ха-ха!
На първото пяха много песни и аз бях много щастлива, на второто-вече имаше и стихотворения, а на третото и танци, включително и индивидуални (според възможностите  Joy).
Наистина очичките на децата са вперени в техните майки. После гордо разглеждахме снимките и клипчетата и показваше кое дете как се казва, както и техните стихотворения.

# 669
Ей, Галя, завидях Wink Нашето тържество щеше да е на 22-ри март, но едната учителка си счупи ръката и решиха, че ще я изчакат да се върне (правилно, според мен).

# 670
Аз затова се похвалих Wink

# 671
Гери,не бях гледала снимките с кончетата.Много сте хубави  Heart Eyes Предполагам е било страхотно изживяване за Кика.И как хубаво си е седнала на кончето - кукличка   Heart Eyes  Много смела я учите да е -ски,яздене,кънки-ако не се лъжа...Браво на детето!И на мама също Wink  Grinning
Ирка,децата знаят повече понякога Wink Слуша детето,за да си красива Hug
Супер празник сте си направили значи. Peace Нашият е на 29-ти.И аз го чакам с нетърпение Peace От миналата седмица пеем една песен,която и за мен е сложна  Crazy а и открих,че е за 3-та група,но явно при тях сега я учат РОКЛЯТА НА МАМА
http://odzdelfin4e.wordpress.com/2010/02/05/02/
http://www.dailymotion.com/video/xhovyb_elizabeth-4-years-old-ro … ata-na-mama_music Laughing

# 672
Момичета влизам само да Ви благодаря за милите пожелания за Рождения ден на Али!!!Снимков материал другата седмица,а почерпка нещо не ми се отдава да пусна...  Twisted Evil

...затова  newsm38   bouquet

# 673
Честито на днешната рожденничка - прекрасната Рали, както и на принцесите, които пропуснах да поздравя тук - Вики, Алекса и Кари! Да са здрави и много, много щастливи!

Гери, браво на вас за ездата, мен ми се струва, че Ния ще я е страх.
Вава, ти си герой по брой тържества, аз да си призная - не сме били нито на едно, пропуснахме коледното, сега и осмомартенското... -ама все покрай нас болести и така.
Много са хубави всичките мартенчета, които разгледах / и майките им разбира се/  Laughing

# 674
  • Пловдив Белащица
Честит рожден ден на Алекса и Кари на патерица.
Да растат здрави, умни и чаровни, с много късмет в живота.

Общи условия

Активация на акаунт