Отговори
# 675
Момичета,разглеждах първа страничка и ми направи впечатлени,че не сме помесили линк от снмка.бг за 3-та годишнина на децата ни. Rolling Eyes Направих албум Мартенчета на 4 годинки:
http://martenski.snimka.bg/children/martencheta-na-4-godinki.578653

Ако искате може да качим по няколко снимки на порастналите ни слънчица! Peace
Потребител: martenski  Парола:2007

Вече почти всички имаме ФБ или блогове,но ако решите...Може и колаж да спретнем  Rolling Eyes

# 676
качих и аз снимки на Стефания, малко преди да стане на 4

Честит рожден ден на Кари и Алекса на патерица.
Честито и на феята Раличка.
На всички пожелавам безоблачно детство, здраве и безкрайно щастливи мигове.
Честито порастване, деца!

# 677
  • София

Честит рожден ден на Кари и Алекса на патерица.
Честито и на феята Раличка.
На всички пожелавам безоблачно детство, здраве и безкрайно щастливи мигове.
Честито порастване, деца!

Вижте:

Момичета от София, както и гостите й, предлагам ви да забравите за Майтойс следващите няколко дни.
С риск да прозвучи като реклама споделям, че Комсед са с нов магазин, на мястото на Хиполенд в Скай Сити: всеки три дни ще имат промоции стартира от днес. т.е промоцията е намаляваща
3 дни: "- 50%"
3 дни: "- 40 %"
3 дни: "- 30%"
3 дни: "- 20 %"
3 дни: "- 10%"

проверих ги днес. сдобихме се с Плеймобили, Стар уорс фигурки/мечове и плюшка, питах няколко пъти "на всичко ли е -50%" казаха "да" до последно не вярвах, че ще е така.
На входа ви дават талон.

# 678
  • Пловдив
Благодаря за поздравите, момичета  Hug Честито и на всички пропуснати от мен рибки, да са живи и здрави и да плуват само в спокойни води   bouquet
Аз да ви почерпя с една динозавърска торта (още сме на тази вълна)

Малката рожденичка за съжаление от снощи повръща, няма температура, кашлица и т.н. само като пийне нещо и започва да повръща Sad Не искаше да празнува с деца и бяхме запланували за днес театър, природо-научен музей, но да видим към обяд как ще е.
За тържествата - миналия ден и ние имахме по случай 8 март. Беше много трогателно. Получихме накрая подаръци - огледалце с четка, сгъваемо, снимка и "Обичам те мамо" и една прочуствена картичка. Рали беше с най-малката роля, беше цвете (по-добре от храстче  Laughing), но цветето на главата й падаше постоянно и беше много разконцентрирана. Малко снимки и клипче на нейното изпълнение има тук: http://ralialeksandrova.blogspot.com/2011/03/15-2011.html

# 679
Мая, много ти е сладка рожденничката -цвете. Аз съм се объркала в датите и ви поздравих в аванс, но най-важното е да оздравява бързо малката сладуранка. Явно сега пак върлува вируса с повръщането, тъй като и Ния е така - от 4 сутринта на няколко пъти, вече всички налични завивки са за пране... Sad
Мери, много хубава идея, ще пробвам и аз да кача снимки. А Бети пее прекрасно, но нали й е и ген. Simple Smile
Десем, благодаря за инфото, а къде точно се намира този мол?

# 680
  • Пловдив
Мира, важното е поздрави да има Simple Smile
Мери, забравих да коментирам щерка ти - чудесна е, ама то на кой да се метне при това музикално семейство  Laughing
Ние до сега бяхме на лекар, хранително е най-вероятно, защото нямаше температура. Сега се прибрахме и вдигна 37,7 и заспа. Биха му инжекция на миличкото, така плака Sad Така че днес няма да има празник. Поръчали сме и динозавърска торта за градината за понеделник, дано да успеем да откажем поръчката, че е и платена. Затова е най-важно да си пожелаваме здраве, на нищо човек не може да се радва, ако го няма него! Бъдете здрави! Много!

# 681
Лубрикант и ние сме така...днес трябваше да празнуваме детския рожден ден, но Вики е с темп, кашлица, на антибиотик и го отказахме...гадно, но няма как....бързо оздравяване  Hug

# 682
Мая, Cry бързо да оздравява малката кукличка!Дано до довечера за се съвземе,та да усети поне малко празника  Praynig
Да ти е жива и здрава Раличка...аз все с това започвам,но го желая винаги най-искрено,защото наистина е най-важното!
Да е все така чаровна,талантлива и красива като своята невероятна майка!!!
Огромни прегръдки и пожелания за повече слънчеви усмивки от тук нататък   Hug
И  още динозавърски поздрави за Ра
 Hug

Страхотно тържество  Heart Eyes Толкова са сладки в тези костюми на цветенца.И оформлението на залата,хореографията на танците...всичко е много хубаво направено  Hug А накрая прегръдката с мама и надписа направо ми напълниха очите  Cry  Hug

Зайо,и вие да оздравявате и дано не си прехвърлите гадните вируси една на друга,че при нас някакъв такъв ефект май се получи  Tired  Hug
Мини много сладурска торта си намерила  Wink

# 683
  • Пловдив
Мери, това беше написано в картичката, подарък от децата, няма да ти обяснявам, че и аз си поревах. Беше ни първото тържество и макар и ролята да ни беше малка, много се разчуствах от моето порастнало детенце.
Ние успяхме да направим малко снимки с тортичката от баба, мъчно ми стана, че искаше да си хапне, та не удържах фронта и позволих 2 хапки.

# 684
  • Лондон/Пловдив
Честит Рожден ден на Рали и да оздравява  Hug. Много хубаво тържество!
Заьо и вие да оздравявате по бързо .
Алекс вече е добре така да се каже пие си антибиотика ,но сега започна да отхрачва и едвам ги вади тези храчки ,а тук не дават сироп за отхрачване  Tired. Аз все още немога да се наспя все още се будя нощем и се стряскам дали съм му премерила температурата ,голям кошмар ми беше това разболяване .
Разгледах снимките на Киката с кончето много хубави сте и двете  Peace
Аз ще кача снимки в албумчето след рождения ден  Simple Smile
Тук няма тържества в градината с родителите ,може би за деня на майката който тук е на 3 април ще има ,но пък Алекс няма да ходи вече на градина .Още само 2 седмици му остава и ще сме в лятна ваканция  Crazy
Девойки какво измислихте за събирането ще ме чакате ли до 2 май или ще е по рано Mr. Green

# 685
Мая,аз по принцип съм си чувствителна,но от известен период години съм станала и голяма ревла  Blush Особено що се касае за деца,много се трогвам Hug
А малката певица  е още далече от понятието пеене,но поне се опитва Laughing По-нататък ще си проличи дали ще иска и по-важното,дали може да пее  Laughing На това клипче се глези,но ще я хвана в по-подходящ момент как "пее" Peace
Чери, Hug

# 686
  • София
Мая, да тие живо и здраво, много послушно и обичливо цветенцето, дано вече да е по-добре. Много са сладки и цветената и буболечките  Laughing

Мира, зад Завод Електронника на Шипченски проход след зала Уиниверсиада.

# 687
Честитка на патерици за Рали! Да е все така чаровно, талантливо и невероятно дете, а болестта бързо да си отива!
Мая, вкъщи имам цял кашон с динозаври, поне 5 енциклопедии и още толкова филмчета на тая тема наследство от бати  Laughing може да ти пратя някой звяр  Wink
За съжаление и ние се включваме в групата на болните мартенчета.Мити повръща тази нощ, а от обед е с 38 температура и казва,че го боли стомах.
За тържествата в градините и колко са трогателни - знааам, знааам/както се казваше в една реклама  Grinning / А сега даже слушам песничка, която ми е пял Петьо в изпълнение от Мити/градината е същата/. Страхотно е.
Това е текста на песничката. Поздравявам ви с нея.

Где е мама

Где е мама
пак я няма,
ах как искам да сме двама.
Щ се скрия зад пердето
да ме търси чак додето
от прозорчето искрици
пръскат весели звездици.
Щрак ключето, иде мама
Вий кажете, че ме няма.
Аз във топлата пижама
ще се хвърля върху мама.
Ще се хвърля върху мама
ще се гушнем с нея двама.

# 688
# 689
dakra ,бързо оздравяване Hug
Сега като се замисля,осъзнавам защо татковците не са така емоционално свързани с децата си,и защо не са така чувствителни на тема деца  Rolling Eyes Все песничките са за мама,те как да се почувстват толкова обичани Mr. Green
Макар че то си е от мъж до мъж.Моя баща е бил винаги много любвеобвилен и към мен,и към сестра ми,а за Бети да не говорим. Heart Eyes Сега ми е интересно като се роди бебето на сестра ми как ще си разклони обичта Laughing
Сестра ми като беше малка пееше "Високи сини планини"...обичам таз земя голяма,тъй както си обичам ТАТКО  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт