Майчета 2009! - 4

• 30 101
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Честита 2011г.Нека донесе на всички най-вече здраве,щастие и само хубави моменти.Много любов и разбирателство!На патерици Джени  newsm59

# 661
  • Русе
Честита Нова Година, сладурани! Здраве и много щастие ви желая!

Джени, честит рожден ден! Много желана и обичана бъди!

# 662
# 663

Джениnewsm59

# 664
  • София
Честита Нова година, мили момичета!
Нека е изпълнена с много хубави моменти! Вярвайте в доброто, носете положителното и поддържайте любовта
  Hug

# 665
Честита Новата 2011:) Нека ни донесе повече здраве,късмет и хубави емоции Hug
Надявам се сте имали хубав купон снощи, аз едва гледам, а сега започваме  следващото парти-МиУто има Имен ден Wine Glass Drunk cheers...Дано доживеем до утре Crazy

# 666
  • Пловдив
Честита Нова Година , мили момичета !
Пожелавам на всички, включително и на себе си:
да бъдем здрави,
да ни се осъществят намеренията,
да постигнем целите си,
да бъдем доволни от живота
и да имаме много поводи за радостни усмивки!
ДА БЪДЕ !!!

Честит празник и на всички именници ! Със здраве да си носят имената !

# 667
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!
ЗДРАВИ, РАДОСТНИ И КЪСМЕТЛИИ ПРЕЗ 2011г.!
Джени, ЧРДен   - най-сърдечни поздравления и щастие ти пожелавам!

# 668
  • гр.Стара Загора

# 669
Честита да ни е новата 2011, момичета!

# 670
  • Пловдив
ЗА МНОГО ГОДИНИ МОМИЧЕТА!
Спорна, весела и късметлийска 2011г желая на всички ви!
Честито и на всички именници, а на Джени на патерички за РДто!   bouquet

Ние бяхме вкъщи тримката и пазехме съня на Петьо - опазихме го, ама той наспан сутринта , а ние едва гледахме  Laughing Снимахме го с Дядо Коледа на площада, но като се преоблече дядо му вкъщи бягаше и не му даваше да го пипне докато не свали костюма  Mr. Green
 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=186218864728497&set=a … 9.182284535121930
 Иначе каквито подаръци му даде не ги върна - прибра си и масата с инструменти, и дъската за рисуване, и бебето (купихме му кукла да го подготвяме за бебето)  hahaha , и не ги пусна до края на вечерта.

# 671
  • София
ЧНГ  и от нас Grinning Нека е по-хубава от предишната, много щастлива и успешна за всички Hug
Аз нали ви се хвалих, че Ники не проявява интерес към коледната украса. Е останахме си без лампичките Laughing Бях го оставила на татко му и когато се връщам татко му си гледа телевизия, а детето си щрака на трансформатора на лампичките. Беше изтръгнал кабела от трансформаторчето. Как не го е хванал ток Crazy
Ние пък успяхме да си разболеем голямото дете. Разхождахме се с шейната половин час навън и вечерта вече беше болен. Сега го самолекувам с хомеопатия - оксцилококцинум и коризалия. Дано помогне.
След малко ще ходим до Джъмбо, че зора ни е много голям  Laughing

# 672
Честита Нова Година момичета!
Нека за всички нас бъде по-успешна от миналата, по-добре потплатена финансово, с много здраве, любов, късмет и  спокойствие за цялото семейство.
Благодарна съм за всичко, което ми предостави миналата година. Нека Новата 2011 е още по-добра във всяко едно отношение.

# 673
  • вече Пловдив
Честита Нова година! Много здраве, щастие и послушни здрави дечица да имаме през цялата година!
[/color]
Честит имен ден на Сиска! Да е много здрава и обичана мама и мадама!   bouquet
На патерица - честит имен ден и на всички Васильовци и Василки, Веселиновци и Веселинки!   bouquet
На куц крак - честит рожден ден и на Джени и Раличка! От здраве да не се оттървете!   bouquet

При нас нищо ново. Кротко си сръбвахме винце на Нова година вкъщи, докато Бела спинкаше сладко на фона на канонадата край блока. Става все по-чаровна, но и все по-бясна  Crazy и яката ми опъва нервите.

# 674
  • софия
Добро утро!Заповядайте на първата ни форумска закусчица за годината! Grinning

Да ви е сладко!

Общи условия

Активация на акаунт