Ние я посрещнахме много веселяшки с приятели в едно механохотелче до Банкя. Единствено когато приспивах Сами (закъде без него) почти се разревах от яд, че съм го завлякла там горкото дете, щото над главите ни купонясваха едни келеши и бясна чалга, много тропане и викане. За мое смайване обяче господина спа непробудно до 4-5 часа под адския шум, дори при двойния огън на фойерверките на двете компании от двете страни на хотела не гъкна. А иначе се буди поне 2-3-4 пъти до това време. Сега се чудя дали да не го омягосвам с Преслава Весна ил` Драгана откъм кухнята, но трудно ще и понеса
А аз успях да се разболея, още като се върнахме вкъщи се скапах и до вечерта ми се запуши носа. Убуу начало на новата година
Смехоранка, хубава закусчица си спретнала, тъкмо за следновогодишни диетуващи

...."
От вчера сабале 20.00ч. до сега се редихме за ясла. Взехме заветният номер 16 и май поне за ясла ще се класираме. Подадохме и в още една е там не сме на така завидно място, а на скромното 81. Лягам да спя с чувство на добре изпълнен дълг 
Браво, че сте взели по-предно номерче!

Бяхме със семейството на сестра ми и смело мога да кажа че беше върха. Малката си легна в 22 ч и се събуди 10 мин. преди полунощ. Посрещна годината и непожела да си легне докато и ние не го направихме - към 3 ч. Аз като печена си се събудих в 8 ч, а тя си спинка до 10 ч.
За това сега и мойто ходи с градския транспорт, че близките ни ясли са точно на този принцип. Поне не е в друг квартал...
..Аз още съм в шах с пешката- защо според закона се водя самотна майка,независимо,че детето е признато (На Васко отказаха да му дадат акта за раждане на детето,защото само и единствено аз съм настойник на малкия
Нещата се нареждат така,че майка ми ще-неще ,ще се наложи да е тук за по-дълго време, и воденето и вземането на малкия от детската ще е нейно задължение.
ми обясняваше онзи ден как отслабвала като прибирала всяка играчка на детето и аз вчера така, цял ден прибирах и ми се зави свят, без малко да припадна. Ама Сами се забавлява много, друго си е да изсипеш на пода току що прибрания конструктор
. С чистите ясли е някакъв ужас, вчера по Бтв даваха точно яслата, която е в нашия квартал, през един блок от нашия. Видяхме виещата се опашка още в събота и като си помисля, че и мъжо щеше да виси там 48 часа без гаранция за прием, тръпки ме побиват.
. Сега се чувствам леко виновна, че не си седяхме кротко вкъщи по празниците
.