Сега е като петниста хиена с тези кафяви корички.
), макарони, юфка, филийки с крема сирене, кашкавал....това са му закуските обикновенно.
И накрая да се похваля-вчера си намерих мечтаните Бутуши
/ама и с моя номер35/подскачам от радост.И ново кожухче,ама каде ли ще ходя тлкоз зимата???За гардеробите не ми се говори-бъркотия-особено с моето бельо...турила оня ден две на ръцете,една на главата и кипра пристига и ми вика-мамо, джиджи

, юфка, кус-кус, филийка с масло, сирене и домат... За обяд всеки ден им приготвяме нещо готвено - от мусака и пълнени чушки през всякакви там яхнии, супи и прочее. Днес например ще ядат броколи със сос бешамел и сиренце. Следобед - около 5-6, хапват някакъв десерт (мляко с ориз, грис, грис-халва, кекс с кисело мляко...) и/или нагъват неограничено количество плодове. За вечеря наблягат на салатата плюс ако е останало от манджата за обяд. Количеството е горе-долу по около една пълна чашка (от тези на Авент за съхранение на кърма, сещате се - събират около 240 мл) на дете. И пак казвам - ядат се огромни количества плодове и зеленчуци, както и пият доста вода - чиста, княжевска, чешмяна
Много хубави емоции ви пожелавам 

. А с тези краварници околовръст не смърди ли много на тор? Като знам в Холандия как навсякъде мятаха тор и как смърдеше, брррррр.
После чакаме още.
. Колкото до кърлежите - не може всичко да е идеално
. 

. А с тези краварници околовръст не смърди ли много на тор? Като знам в Холандия как навсякъде мятаха тор и как смърдеше, брррррр.
. На първо четене не съм усетила. Ако духне вятър има леко дъх, но по-скоро мирише на село, а не на ферма (не е толкова наситена миризмата демек
. Колкото до кърлежите - не може всичко да е идеално
. 

Ще я снимам утре на светло да покажа трансформацията.
Е така де... плъзга го на плочките в коридора и се кефи, незнайно защо.
" Тогава ми се струваше нечовешки много време. Наивничка бях...6
) не упорствам. Като поостане гладна на следващият път хапва по-добре. Днес ме питаха дали има годинка. Аз им викам: "Няма още, но си върви гениална за възрастта..." Препоръчани теми