Оглеждате ли се вече за коледни подаръци?

• 22 997
  • 241
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,моят син си поръча телескоп.Знае ли някой,тези,които се продават в ,,Хипо",дали са хубави,дали се вижда нещо с тях ?

# 181
  • 1st floor
Хайде и тук да питам - някой да знае що е то Нърф - някакъв пистолет с "иглички", които не бодат , а се закачат...Но ми е интересно дали мога да мина само с пистолета, без жилетките , дали игличките се забождат и по дрехите? newsm78
Интересувам се и от триизмерни пъзели на замъци и прочие - търсих в нета, но ми излизат такива за по-малки деца...

# 182
  • В най - голямото село
Хайде и тук да питам - някой да знае що е то Нърф - някакъв пистолет с "иглички", които не бодат , а се закачат...Но ми е интересно дали мога да мина само с пистолета, без жилетките , дали игличките се забождат и по дрехите? newsm78
Интересувам се и от триизмерни пъзели на замъци и прочие - търсих в нета, но ми излизат такива за по-малки деца...

Виж тези:
http://orange-bg.com/index.php?cPath=270498_270534&osCsid=8c … 40d0aa760659d494c

# 183
  • 1st floor
Супер си!!! На първо четене това харесах :
http://orange-bg.com/product_info.php?cPath=270498_270534&pr … 40d0aa760659d494c

# 184

По-горе и аз питах за Нърф, обаче за този с мишената. Кимболина се изказа не особено ентусиазирано и се отказах. Моя приятелка каза, че имат само пистолети обаче децата почти не играят с тях. Съвсем ме отказа. Височка ми се вижда цената за тази пластмаса, а и държа подаръка да се ползва много.
Сега май почти сме решили да вземем оригинално Монополи. Имаме малък вариант и Матей го харесва много, смятам, че голямото още повече ще му хареса.

# 185
За Нърф - моите деца много си играят с тях - на 6 и 11 г. са. Понякога даже и аз се включвам - те тичат из хола като луди, аз ги целя от дивана Mr. Green... А като излизат на двора, цяла банда с Нърфове....голямо забавление пада!

# 186
  • София
Ей с тази глупост мойте деца много се забавляват
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.5237

Сега отивам на НДК има изложение на книгата и се надявам да има по голямко намаление, че съм харесала доста книжки.

# 187
  • 1st floor
За Нърф - моите деца много си играят с тях - на 6 и 11 г. са. Понякога даже и аз се включвам - те тичат из хола като луди, аз ги целя от дивана Mr. Green... А като излизат на двора, цяла банда с Нърфове....голямо забавление пада!
А лепи ли се за дрехите, ако взема само пистолета , без жилетките? newsm78
Хич не ми допада като играчка - има къде-къде по-интересни неща , но това си е поръчал в детската и хич и не ще да знае за друго...Вчера му показвах разни изкушения в нет-а, не успях да го склоня - тях щял да си ги поръча за други Коледи, за тази - Нърф и това си е!!!
Пък щерката за да ми помогне му каза, че няма да има много други Коледи, щото 2012 щял да свършва света Crazy...

# 188
  • в света на илюзиите
А тази джаджа, която прилича на усилвател, необходимо ли е да се купува заедно с китарата? Гледам по клипчетата включват китарата към нея ама нещо не вдявам.
http://www.engadget.com/photos/wowwee-paper-jamz-press-shots/
кльомба, PurpleDragon разбрахте ли нещо повече за тези китари? Колко са ви големи децата?

# 189
  • София
Нищо не съм разбрала, ноооооо я купих. Изглежда много добре. Без да я разпечатвам успях само да чуя едно от записаните парчета. Не видях никъде в България да се продава усилвател, но по-добре за комшиите. На китарата пише 8+. Дъщеря ми ще стане скоро на 8.

# 190
  • в света на илюзиите
 newsm10
Гледам на клипчетата в youtube разни пубери smile3521 се забвляват с нея. Дали наистина за пубер ще е интересна newsm78
От Хиполенд ли я купи?

# 191
  • София
Нищо не съм разбрала, ноооооо я купих. Изглежда много добре. Без да я разпечатвам успях само да чуя едно от записаните парчета. Не видях никъде в България да се продава усилвател, но по-добре за комшиите. На китарата пише 8+. Дъщеря ми ще стане скоро на 8.
Казвай бързо откъде!  Praynig И най-вече имаше ли там сивия триъгълен модел???
 *Jane*, моето април ще направи 7. За пубер, може би истинска, знам ли...

# 192
  • София
Някакви идеи за момче на 13?

# 193
  • София
Казвай бързо откъде!  Praynig И най-вече имаше ли там сивия триъгълен модел???
 *Jane*, моето април ще направи 7. За пубер, може би истинска, знам ли...
От Хиполенд. Мисля, че имаше от всички модели. Обади се по телефона в магазините им и ще ти кажат какво имат в наличност. Ама не се туткай, защото хората масово са хукнали вече за подаръци.

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 22:12 от кльомба

# 194
  • София
кльомба, благодаря! Много разчитах на Комсед-а, че ми е близо, ама ударих на камък. И в toytown няма нашия модел. Sad Явно ще трябва да се завлека и до някой Хиполенд.

Общи условия

Активация на акаунт