Отговори
# 75
Синеоч ,
как така твоя позната се е заразила с чвп в клиника?! недоумявам.. newsm78

със замърсен спекулум  Confused

#Crazy сериозно?!?!?

# 76
тва май е по-гадно и от моето: да знаеш, че си ваксиниран и да разбереш, че си заразен 3 год.след това...
А тя как разбра със сигурност, че е от заразен спекулум? девстена ли е била?

# 77
Не, но е била здрава, а и партньорът и е бил здрав.

# 78
Привет момичета. От една година време насам сядам на този компютър за да се похваля и аз накрая. Днес си взех хистологичния резултат след операцията. newsm44 newsm44 newsm44
 Няма нищо обезпокоително, нямало е ракови клетки, но е факт и това че след конизацията в хистологията пише " не се наблюдават диспластични промени" , а една година по- късно Ще цитирам:
 "Хистология от оперативен материал.
 Порцио и цервикален канал - регенераторна метаплазия на епитела
ерозио, хроничен папиларен ендоцервицит, койлоцитна дисплазия на многослойния плосък епител
Инвертен папилом
Дисплазия 2ра степен на цервикалния канал.
Миометриум- субсерозна миома.
Матка с миомен възел с диаметър 3 см. на задната стена
аднекси -двустранно яйчници и мат. тръби б.о.
маточна шийка - без видими изменения."
И така говорих с докторката на дълго и широко, тя каза че съм се отървала от ЧПВ, това и бяха думите. Всичко което е било в цервикалния канал не се видяло при конизацията. Слава на бога че намерих походящия лекар и лечение. Сега съм спокойна, от много време не съм се чувствала така. Дано повлека крак и всички да сме добре.

Praynig Praynig Praynig
При много жени проблема свършва с конизацията, е аз не бях от щастливките да мина по-леко, но пак е важен карайния резултат.
Докторката каза че всичко което трябва е изрязано , това което остава е добре.
За това редовни профилактични прегледи, му е майката.

Звезди, честито за успешния преглед, много е важен точният лекар .
Успешен и усмихнат ден на всички  love001  love001  love001

# 79
  • Варна
Звезди, това ,че ги няма онези бели петна е чудесна новина!!! HugДано и цитото е добро! Praynig Hug

Eti28, за да се използва спекулум при преглед, жената значи не е девствена.

Към препоръките на Синеоч. Hugда добавя само и за обществените тоалетни-да се избягва сядането . Embarassed

Чери, браво миличка! Hug Hug Hug

# 80
4eri,
това е супер. а какво е причинило конизация, след като няма вирус? конизация и за друго ли се прави?

# 81
Звезди, това ,че ги няма онези бели петна е чудесна новина!!! HugДано и цитото е добро! Praynig Hug

Eti28, за да се използва спекулум при преглед, жената значи не е девствена.

Към препоръките на Синеоч. Hugда добавя само и за обществените тоалетни-да се избягва сядането . Embarassed

Чери, браво миличка! Hug Hug Hug

това е също много, ама много важно !!!!

Чериииии супер, вече можеш да дишаш спокойноооо, желая ти само хубави и незабравими миговеееее с любимите ти хора!!!!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 82
Чери,честито за хубавата новина!!!Вече съвсем заслужено ти се полага глътка въздух!
Сега се наслаждавай на спокойствие,отдели време за себе си  и се радвай на всичко хубаво около теб,защото ти наистина
се справи ЧУДЕСНО!Куражът ти беше достоен за похвала и трябва да се научим от теб да не се страхуваме,а да гледаме проблема право в "очите" и смело   да взимаме решенията си!Без заобикалки и отлагане на проблема!

kikaha1,благодаря ти за пожеланието!Дано най-накрая и цитото да бъде добро,защото и аз дори след конизацията все
още не мога да бъда спокойна!Но все пак разчитам на окуражителните думи на проф.Карагьозов,че няма страшно!Наистина повечето момичета се отървават с конизацията от проблемите си и си живеят спокойно живота!

В крайна сметка е важен резултата - дали конизация,дали отстраняване на матка,шийка,яйчници......важното е да сме живи и здрави...Пожелавам ви го на всички от сърце!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 83
  • София
Чери  ,  Hug Hug Hug Hug Hug

ЧЕСТИТО  МИЛИЧКА  !   love001  love001 newsm51 smile3525 newsm10

Всичко  ,което   преживя  и  изтърпя  си  струваше  , защото най  -накрая  имаш  чудесен  резултат !  Hug Peace    Сега  вече  си  живей  спокойно и  щастливо  !  Peace  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 84
4eri,
това е супер. а какво е причинило конизация, след като няма вирус? конизация и за друго ли се прави?
Вирус имах, не беше от рисковите, но имах. При конизацията не можаха да го отстранят, защото или е бил много дълбоко в цервикалния канал, или е дал рецидив. Факт е че аз нито веднъж след конизацията не бях с друг ПАП освен с ПАП3, така че май си е било доста дълбоко в канала. А сега като е махната цялата матка, са махнати и гадостите с нея, защото при мен се отстрани матка и мат. шийка. Оставиха яйчници и тръбите.
Благодаря, мацки за подкрепата през цялото време. Пак ще кажа с вас беше по-леко.
Синеоч, подкрепям те напълно за тоалетните чинии и мръсните спекулуми. Защото и аз имам разни подозрения за това.  love001  love001  love001

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 16:46 от 4eri.

# 85
Чери  ,  Hug Hug Hug Hug Hug

ЧЕСТИТО  МИЛИЧКА  !   love001  love001 newsm51 smile3525 newsm10

Всичко  ,което   преживя  и  изтърпя  си  струваше  , защото най  -накрая  имаш  чудесен  резултат !  Hug Peace    Сега  вече  си  живей  спокойно и  щастливо  !  Peace  bouquet  bouquet Heart Eyes
Писали сме едновременно. Благодаря ти.
Дай боже на всички спокойствие

# 86
4eri,
страшно много се радвам, че най-последните резултати са хубави   bouquet
надявам се, всички да получат хубавите си резултати възможно най-рано!! и ходенето по мъките да има край

# 87
zvezdicka,
Може ли да се възползвам от твоя час при д-р Ганчева? И имаш ли представа как става това? Понеже,предполагам, че на регистратурата
е записано твоето име, няма как да се появя аз и да вляза...

# 88
Браво на Чери!Само здраве на всички! Hug

# 89
Здравейте момичета!

Аз още малко и ще изпусна новата тема!  Laughing Ето чак на 7-ма стр. се записвам.

Чери, Честито мила!   bouquet за хубавия резултат!  Вече звучиш много по-добре, уверена и спокойна!

zvezdicka, и на тебе честито!   bouquet

Дано всички само с добри резултати се се хвалят.  Hug

Parapinka, и аз съм със 18-та гадост. Силно се надявам, че не се е загнездила прекалено надълбоко. Би трябвало докторите също да са прочели това което ние с теб и да оглеждат добре, за да видят къде са пораженията. Търси добър доктор!  Hug

Момичета, аз пак ще си задам въпроса от предната тема. Търся си добър доктор, който да не е тесен специалист по нашите проблеми. Да ми направи допълнителни изследвания, вкл. хормонални и да помага при бебеправене. Деси и Кикаха моля споделете вие къде ходите.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт