Къде ви е мозъка по време на секс?

• 5 804
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • София - Рим и обратно
Предпочитам чуждата ръка *Дейз*.... иначе си е точно сух режим с подплата!!!! Laughing
Чувала съм, че имало начин да си усетиш ръката като чужда Mr. Green. Нещо от сорта - да седнеш за 20 мин. върху нея докато ти изтръпне и после да действаш  Joy. Ей такива простотии съм слушала в нашия офис. Ама вие сигурно си ги знаете де.

# 61
Предпочитам чуждата ръка *Дейз*.... иначе си е точно сух режим с подплата!!!! Laughing
Чувала съм, че имало начин да си усетиш ръката като чужда Mr. Green. Нещо от сорта - да седнеш за 20 мин. върху нея докато ти изтръпне и после да действаш  Joy. Ей такива простотии съм слушала в нашия офис. Ама вие сигурно си ги знаете де.
Ееее.... стига де... чак толкоз не съм изтрещел.... не може ръката да замени настройката за жена.... просто няма аналог!!! Laughing

# 62
Абсолютно за нищо не мисля. Отдавам се на изживяването.  Peace

# 63
По времето, когато щях да кандидаствам в университета, всичко за мен беше само математика.
Та се е случвало да решавам задачи някой път  Mr. Green

# 64
Пак в секса, но малко по-фантастичен. Аз по принцип съм със затворен очи винаги и такам...

# 65
По времето, когато щях да кандидаствам в университета, всичко за мен беше само математика.
Та се е случвало да решавам задачи някой път  Mr. Green
е тва вечеее ее Joy Crazy Crazy

# 66
...на място..изобщо не е мърдал.Просто нефункционира Thinking

# 67
  • Tам през Атлантическия океан
Къде ли не  Crazy 
понягога ако се концентрирам единствено само в сеХса не мога да стигна до краЙ  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт