грозно тяло и секс

• 9 870
  • 31
  •   1
Отговори
здравейте мами,родих преди 40 дни ,кърмих 2 седмици и кърмата ми спря ..в момента гърдите ми са ужасно увиснали,корема ми се прибра но целия е в стрии,пъпа ми е огромен и имам около пъпа кожа за прибиране,целулита ми е адски много и когато мъжът ми поиска секс се депресирам,ужасена съм от тялото си,защото съм на 20 години,моля ви кажете има ли надежда да се оправят тези проблеми ,защото имам чувството,че го отръщавам с това тяло на урод

# 1
Кажи му това, което те притеснява. Тичай или започни да посещаваш фитнес. От стриите спасение няма, но поне целулита го третирай с ексфолианти и други продукти, за които има добри отзиви. Знам, че утайка от кафе действа добре. И не се впрягай. Нормално е след такъв период да се случва така. Все пак е минал едва месец.

# 2
Кажи му това, което те притеснява. Тичай или започни да посещаваш фитнес. От стриите спасение няма, но поне целулита го третирай с ексфолианти и други продукти, за които има добри отзиви. Знам, че утайка от кафе действа добре. И не се впрягай. Нормално е след такъв период да се случва така. Все пак е минал едва месец.
все пак възможно ли е корема с много усилия да стан е както преди ,а за гърдите нямам думи.. винаги са били малки,но стегнати (не от най-малките де) а сега висят

# 3
Стига де, какъв урод, какви пет лева. Гърдите ще се възстановят постепенно с възстановяването на мастната тъкан. Може да не са като преди, но няма да са и като в момента. Я гаси лампата и се наслаждавай на секса, в повечето случаи проблемите са в нашата глава, не в чуждата.
Другото си го знаеш. Спорт и по-малко храна. Ако нямаш време и възможност за фитнес, обиколките с количката вършат чудеса. Дундуркането на бебето също.

# 4
Ще се възстановиш, не се притеснявай, пък  и щом си само на 20 ще ти е по-лесно,
младото тяло по-бързо се прибира.  Щом ти е спряла кърмата, намали яденето като за начало.
Още ти е рано обаче за тичане или коремни преси, аз знам, че след третия месец вече
може да се правят упражнения.

# 5
Ще се възстановиш, не се притеснявай, пък  и щом си само на 20 ще ти е по-лесно,
младото тяло по-бързо се прибира.  Щом ти е спряла кърмата, намали яденето като за начало.
Още ти е рано обаче за тичане или коремни преси, аз знам, че след третия месец вече
може да се правят упражнения.
аз още след раждането спрях да се храня ,но просто защото няма кой да ми помагзаа за бебо

# 6
Аз хич не съм по диетите, не мога от нищо, което обичам, да се лиша,
само намалям количествата. Но по начало сладко не обичам и не ям нищо сладко,
освен мед и шоколад.
Изобщо не пия алкохол, даже вино и бира, алкохола между другото, отваря голям апетит.
От водата по-хубава напитка няма.

От диетичните режими, фен съм единствено на плодово - чаения режим на Л. Ковачева.

# 7
Aз не съм съвсем сигурна дали този твой проблем трябва да го споделяш с мъжа ти. Когато мъжът е възбуден хич даже не му пука кое откъде ти виси. Просто можеш да правиш секс на тъмно или полутъмно. не те съветвам да не правиш нищо по въпроса, а просто да си премълчиш за този пробле и да не отказваш секс. А иначе си прави там диети и процедури, но без това да бие на очи. Много килограми ли имаш да свяляш?
Мисля, че се препоръваше и да се носи стегнат колан за прибиране на корема.

# 8
значи:

1. може да не е препоръчително и беше адски болезнено, но и след двете си бременности на 1ия месец се натъпквах в стегнат корсет. (въпреки че и двете бяха секцио)
2. за стриите помага много чистото кокосово масло

не казвам, че подходът ми е най-добрият или полезен, но всеки който ме види не може да повярва, че съм родила 2 деца  Mr. Green знам, че това ще прозвучи много самодоволно, но какво да направя - за мен е важно да изглеждам добре. не искам да се отпускам.

по отношение на гърдите - и моите се отпуснаха, но след като престанах да кърмя намаляха 3 размера и сега са доста малки, но на мен това ми допада. по-хармочни ми е като се има предвид колко съм слаба (46кг. при 168см). при първата бременност качих 16кг, после свалих до 44 (при 48кг тегло преди да забременея), а при втората качих 20, които пак свалих

пробвай с корсета, но ако държиш на отслабване ми пиши на лични и ще ти пратя единствената диета, която знам, че действа (и на мъже и на жени) за дълготрайно и стабилно отслабване. тя е лечебен глад от д-р Емилова изписана с леко сложен процес на захранване, но прави чудеса! познавам хора, които са сваляли 40кг с нея.

# 9
  • София
Аз не съм чула мъж да е върнал голо момиче, щото не й е перфектно тялото, ама който иска, да си се притеснява, да гаси лампи, да прави секс през дупката на чаршафа Laughing Луда работа...А кърмата как няма да спре, като спре да се храниш, не знам...И колко пъти за тия 40 дни мъж ти поиска секс, та успя да се депресираш...

# 10
Аз не съм чула мъж да е върнал голо момиче, щото не й е перфектно тялото, ама който иска, да си се притеснява, да гаси лампи, да прави секс през дупката на чаршафа Laughing Луда работа...А кърмата как няма да спре, като спре да се храниш, не знам...И колко пъти за тия 40 дни мъж ти поиска секс, та успя да се депресираш...

абсолютно вярно  Peace жените сами си създаваме комплекси и си (само)промиваме мозъците, че тряба слабо, стегнато, не-знам-какво. от всичките си познати и приятелки аз съм най-слаба и съм се радвала на най-малко мъжко внимание, ма на...всички сме жертва на пропагандата и фотошоп-реалността; аз съм жив пример  Mr. Green но влезе ли ти мухата в главата веднъж...

все пак, лошо няма да се поддържа човек по чисто здравословни причини..

# 11
  • Tам през Атлантическия океан
Aз не съм съвсем сигурна дали този твой проблем трябва да го споделяш с мъжа ти. Когато мъжът е възбуден хич даже не му пука кое откъде ти виси. Просто можеш да правиш секс на тъмно или полутъмно. не те съветвам да не правиш нищо по въпроса, а просто да си премълчиш за този пробле и да не отказваш секс. А иначе си прави там диети и процедури, но без това да бие на очи. Много килограми ли имаш да свяляш?

Абсолютно  Peace
с две ръце за този пост  Peace

Нещо веселко:

Ранно утро. Будилникът звъни, съпругът трябва да става за работа, обаче много го мързи. Сбутва леко жена си с лакът:
- Миличкоооо... Не искаш ли да ми направиш... Уф, онова, как му се викаше...
Пет минути по-късно:
-Ооооо, мила, златна си ми ти! Майната му на капучиното...

# 12
  • Плевен
За спорт мисля, че е рано, но може да се консултираш с лекаря си. Опитай с 90-дневната диета. Ако никога не си спазвала диета, тази няма да те затрудни изобщо.  Има вариант за кърмачки.

# 13
Родила си съвсем скоро. Няма как с магическа пръчица нещата да си върнат предишната форма веднага след раждането. Според мен недей да пазиш диети. С мъничко дете, макар и да не кърмиш, ти трябва доста енергия. Просто се старай да се храниш здравословно - салати, чисто месо, махни тестените, пърженото и сладкото. Резултатите могат да дойдат по-бавно, но със сигурност ще се чувстваш по-добре. Ако ти остава време след някой месец започни да спортуваш. (На мен най-големия ми спорт първия път беше бутането на количката и търчането след детето, като започна да прави опити да ходи). Не се задълбавай в това как изглежда тялото ти и си се наслаждавай на секса:)

# 14
бях качила 14 килограма,след раждането останаха 7,а за 2 семици свалих останалите 7,че и малко повече.. носих колан и ми се прибра почрти корема

Общи условия

Активация на акаунт