Нещо странно се случва - проблем след секс :(

• 5 116
  • 21
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! Simple Smile На 23 съм и с приятеля ми правихме опит за бебе. На 04,03 и 05,03 свърши в мен и оттогава започнаха да стават странни работи. Когато правим секс и отдолу на срамните устни усещам парене, когато ходя до тоалетна е същата работа (но не всеки път) . И това започна да се случва, след като беше свършил вътре. Другото, което е, че гърдите ми наедряха и почнаха да ме болят, а трябва да ми дойде на 13.03. Чувството ми за глад също се увеличи.
Какво да правя?? Моля, помогнете със съвети!
Благодаря!  newsm51

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 11:28 от bubanka

# 1
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Отиди на лекар да ти пусне микробиология. Може да имаш гъбички.

# 2
  • Sofia
Относно гърдите и апетита нищо не прави, съвсем нормално е пред цикъл. Но по отношение на паренето - иди на гинеколог. Може да те е заразил с гъбички или нещо друго. Задължително иди на преглед.

# 3
  • Стара Загора
Здравейте, мами! Simple Smile На 23 съм и с приятеля ми правихме опит за бебе. На 04,03 и 05,03 свърши в мен и оттогава започнаха да стават странни работи. Когато правим секс и отдолу на срамните устни усещам парене, когато ходя до тоалетна е същата работа (но не всеки път) . И това започна да се случва, след като беше свършил вътре. Другото, което е, че гърдите ми наедряха и почнаха да ме болят, а трябва да ми дойде на 13.03. Чувството ми за глад също се увеличи.
Какво да правя?? Моля, помогнете със съвети!
Благодаря!  newsm51

Много е рано за симптопми , изчакай си цикъла дали ще дойде . Според мен е малък шанса защото 10 дена преди цикъл нз дали е възможно да има овулация. За паренето пусни микробиология на на влагалищен секрет и урина Simple Smile

# 4
А възможно ли е да е някаква реакция към спермата?

Защото преди  не ни се е случвало такова нещо.

# 5
  • Sofia
А възможно ли е да е някаква реакция към спермата?
Не. Ако беше щеше да те пари през цялото време, а не само по време на секс и ходене до тоалетната. Това са признаци на възпаление. Просто трябва да разбереш причината, а за целта иди на лекар. Няма смисъл тук да гадаем какво може или не може да е. Трябва изследване.

# 6
Абе к'ви са тия опити за бебе с два необезопасени секса за месеца...не спирам да се удивлявам на методите в този форум.

Микробиология, а за другото- трябвало е от 15 февруари досега да сте се засрещнали всеки ден или през ден.

# 7
Абе к'ви са тия опити за бебе с два необезопасени секса за месеца...не спирам да се удивлявам на методите в този форум.

Ами какви?... Напълно достатъчни са понякога за бебе!  Whistling

# 8
По време на секса да не сте ползвали някакъв лубрикант, защото е възможно и от него да имаш това неприятно усещане, но както и другите казаха, отиди на лекар

# 9

Ами какви?... Напълно достатъчни са понякога за бебе!  Whistling

За беля са достатъчни, ясно, ама за целенасочени опити...странно ми се вижда, за мен това си е на ръба на сексуалната дисфункция...а и понякога значително намаляват шанса за зачеване в рамките на цикъла.

# 10
По време на секса да не сте ползвали някакъв лубрикант, защото е възможно и от него да имаш това неприятно усещане, но както и другите казаха, отиди на лекар

Не сме ползвали лубриканти.

# 11
Абе к'ви са тия опити за бебе с два необезопасени секса за месеца...
съгласна съм с теб.. ние с моя 3 месеца /всеки ден/ не се пазехме за да си направим бебе.. Peace а за дискомфорта ти.. само лекар може да ти помогне..

# 12
съгласна съм с теб.. ние с моя 3 месеца /всеки ден/ не се пазехме за да си направим бебе.. Peace а за дискомфорта ти.. само лекар може да ти помогне..
Ние отдавна мислехме за бебче, но тогава ни дойде спонтанно.
Еха...3 месеца.. Shocked Много ми се струва.

# 13
3 месеца опити изобщо не е много. Доказано е, че дори при здрави индивиди, шанса за забременяване е едва 20%. Peace

# 14

При всеки е различно, факторите са много от които зависи, понякога и един път е нужен за да се забременее, а понякога  и години за да не стане нищо

Общи условия

Активация на акаунт