Нещо странно се случва - проблем след секс :(

• 5 117
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Дамм.. при нас бавно стана.. като кажем, че съм на 20 години.. и нямам никакви проблеми свързани със зачеването.. затова може да трябва да се потрудите повечко..  Party но ви пожелавам късмет.. дано да стане по-бързо, но първо си реши проблема там долу Embarassed

# 16
Даам.. при нас бавно стана.. като кажем, че съм на 20 години.. и нямам никакви проблеми свързани със зачеването.. затова може да трябва да се потрудите повечко..  Party но ви пожелавам късмет.. дано да стане по-бързо, но първо си реши проблема там долу Embarassed

Ми уж сме младички. Аз на 23, приятеля ми на 26. Ако не стане сега, на есен пак ще пробваме, че съм чувала, че лятото е много тежко с бременноста.
А проблема ще го реша скоро Simple Smile

# 17
И като пробвате есента, ако вземе та се случи, точно лятото ще си с най-голям корем и ще ти е най-тежко, докато ако забременееш лятото, още ще си едва в началото и проблема ще е само гаденето. Оправете си инфекцията, пък чак да гоните месеци на забременяване е излишно, а и не е гаранция, че ще стане, когато вие решите.

# 18
3 месеца опити изобщо не е много. Доказано е, че дори при здрави индивиди, шанса за забременяване е едва 20%. Peace

Може да го вдигнеш и до 60-70% шанса. По принцип 80-90% постигат бременност в рамките на година.

И все пак, това е биология, не състезание, може да има причина да не стане в рамките на 1 цикъл. Три месеца хич не е бавно, таман да имаш време да свикнеш с мисълта.

Иначе ако уцелиш месеца, може да е добре. Бебе в началото на лятото- идеално, като стане на годинка, ще прохожда навън в топлите месеци. Тоест юли-септември е идеален момент за пробване. И няма да си в ранна бременност в грипния сезон (до третия месец хич не е добре да хващаш вируси, после пак не  е добре, ама в началото хич...)

# 19
Понякога и веднъж е достатъчно ! Така , че не скачайте на момичето , това , че при някои изксква повече време не значи че при друг не би станало и от един път ! При нас се получи на първия месец от опитите, и живот и здраве след няма и 3 месеца ще си видим резултата от любовта!! Индивидуално е  Peace

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 15:35 от __Magi

# 20
Благодаря на всички за отговорите! Simple Smile

# 21
  • Пловдив
Понякога и веднъж е достатъчно ! Така , че не скачайте на момичето , това , че при някои изксква повече време не значи че при друг не би станало и от един път ! При нас се получи на първия месец от опитите, и живот и здраве след няма и 3 месеца ще си видим резултата от любовта!! Индивидуално е  Peace

Напълно съм съгласна! При нас се получи от първият път, който беше само пробно 😃😃

Общи условия

Активация на акаунт