грозно тяло и секс

• 9 873
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Ако никой не ти помага, едва ли ще имаш време за фитнес и тичане в парка. Но 30 мин на ден у вас все ще намериш за малко коремни преси и клекове. Това даже отнема по-малко време. Можеш и да напълниш вода в 2 шишета от 1,5 литра и да ги ползваш като гирички. Аз така правех. След месец резултата е виден  Heart Eyes Не яж пасти и торти и т.н., намали тестеното и се храни по малко по 4 пъти на ден като сутрин да е кис мляко + малко сирене + 1 черна филийка хляб + 1 варено яйце. Белтъците сутрин /и а не само може би newsm78/ засилват метаболизма и тялото гори мазнините /ако въобще имаш такива/
Аз не съм чула мъж да е върнал голо момиче, щото не й е перфектно тялото
И аз така  Mr. Green
Изобщо живей си със спокойствие и самочувствието на млада майка  Heart Eyes. Живей си здравословно и се радвай на дните, които имаш и които ти предстоят. Мъжа ти едва ли се притеснява от тялото ти и го е гнус.

# 16
  • София
Мъжът ти щом иска да правите секс, значи не му пука особено от това, че имаш стрии и целулит. Така че споко - гасете лампите и действайте Wink

А то това ще се оправи. Аз качих 20+ кг по време на бременността, стрии нямам, но целулит имах и за износ. Започнах да спортувам след като се възстанових от секциото, диети не съм пазила. Няколко месеца по-късно имах по-хубаво тяло отпреди (преди бях слаба, но не спортувах). Така че намери време за спорт, когато се почувстваш добре, ако искаш и хранителен режим спазвай (но не драстичен - вредни са и ефектът е временен) и всичко ще си дойде на мястото, просто трябва време.

# 17
7 килограма за 2 седмици не е ли много бързо? Нищо чудно че всичко е увиснало и кърмата е спряла. Тези неща трябва да стават малко по-постепенно. Диета и гладуване толкова скоро след раждане е безумие.

http://www.blitz.bg/news/article/287691

# 18
И аз мисля, че щом си се върнала на старото тегло не е нужно да гладуваш и да мъчиш организма си. Ти си само на 20, тъканите са еластични, лека полека ще ти се върне предишния вид. Имаш напразни притеснения, а майчинството е толкова хубаво нещо, ч е си заслужава да се понесат някои промени.

# 19
7 килограма за 2 седмици не е ли много бързо? Нищо чудно че всичко е увиснало и кърмата е спряла. Тези неща трябва да стават малко по-постепенно. Диета и гладуване толкова скоро след раждане е безумие.

http://www.blitz.bg/news/article/287691

202uu

Грозното /според теб/ тяло е по-малкият проблем. Липсата на кърма е доста по-съществен такъв. Ако не си оправиш хранителния режим, ще имаш и още по-сериозни неприятности, които ще рефлектират върху способността ти да се грижиш за детето. Ако ти е тръпка, отслабвай и още, но не така екстремно. Нямам време да се храня заради бебето звучи крайно несериозно, особено при наличието на всички съвременни удобства.  Stop
Извинявам се, ако звуча малко рязко, но все пак да станеш майка изисква някакво елементарно  предефиниране на приоритетите.

# 20
Oстави глада и се захвани с някоя не много тежка фитнес програма вкъщи. Има някои, които дават страхотни резултати за 1-2 месеца и после няма да се познаеш (в хубавия смисъл).

# 21
Ако никой не ти помага, едва ли ще имаш време за фитнес и тичане в парка.
Тичах всеки ден с количката и кучето в парка. Тъкмо се съчетават няколко неща едновременно.

# 22
  • София
здравейте мами,родих преди 40 дни ,кърмих 2 седмици и кърмата ми спря ..в момента гърдите ми са ужасно увиснали,корема ми се прибра но целия е в стрии,пъпа ми е огромен и имам около пъпа кожа за прибиране,целулита ми е адски много и когато мъжът ми поиска секс се депресирам,ужасена съм от тялото си,защото съм на 20 години,моля ви кажете има ли надежда да се оправят тези проблеми ,защото имам чувството,че го отръщавам с това тяло на урод

Тичай бързо до кварталната сауна. И редувай сауна със студен душ. След сауната не яж и пий 1 час. Ще отслабнеш и възстановиш кожата си много бързо. А вместо фитнес, препоръчвам каланетика, можеш да гледаш видео от тубата и да си я правиш у дома. Успех!

# 23
Момиче, все повече ми се струва, че връщането на моминското тяло сега и веднага ти е станало фиксидея. Не ядеш, свалила си сума кила, искаш дни след раждането нищо отникъде да не виси.   Тялото ти има нужда от време да се възстанови, не прави глупости. Достатъчно е да спазваш умерен режим на хранене и движение и покрай грижите за бебето неусетно ще влезеш във форма. Бебето ти има нужда от теб, трябват ти сили. Не прекалявай.

# 24
Бързаш. И с отслабването и със секса. На тялото ти му е нужно време да се възстанови. Няма как за 40 дни да влезне в предишната си форма, след като 9 месеца се е променяло. Толкова си се вманиачила да сваляш килограми, че най-вероятно сама си лишила бебето си от едно от най-важните неща за него в момента- кърмата. Увисването също е резултат от бързото сваляне на килограми. С малко повече движение и упражнения с времето нещата ще се оправят, но за момента забрави за силови натоварвания и коремни преси. Рано е. Съветът за кокосово масло е много добър. Много по-добре е да се вземат мерки още по време на самата бременност, но може би и сега ще помогне. Най-вероятно стриите няма да изчезнат, но поне ще избледнеят( повечето приятелки се оплакват, че за жалост веднъж появили се нямат махане). За секса- за 40 дни колко секс успяхте да правите? Повечето лекари препоръчват първите 40 дни да се въздържа родилката от секс, за да има възможност тялото да се възстанови. Все пак раждането си е травмиращо.
И започни да ядеш:) Ние също сами си гледаме бебето и знам колко е трудно.Десет дни след раждането бях 12 кг надолу. Останаха ми 4-5 кг, но си ги поддържам и честно казано не ми пука. Най-важно за мен в момента е да имам кърма.
Успех и не се притеснявай за мъжа ти. Ако е мъж на място разбира, че не си в перфектна форма, защото си родила неговото дете и едва ли те намира за урод Wink

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 12:41 от BettyBoop

# 25
Ако искаш, заповядай в темата за тренировки в домашни условия - там момичетата имат страхотни резултати след бременност и мисля, че могат да ти бъдат много полезни  Peace

Но и аз ще кажа като другите - дай си време  Hug

# 26
Основен принцип на добрата фигура: Ако тренираш само когато тренираш, значи не тренираш.

тоест истината не е в тренирането, а в движението. Тук прочетох съвети за тежки фитнес програми...тялото е минало през бременност, така много хубаво може да нараниш лигаменти, а наранени лигаменти си ги влачиш цял живот. Номерът е плавно отслабване, като се избягва обездвижване. Това значи: разходки с бебето, да не се заседява на диван или стол. Номерът е: бавно и постоянно движение напред-назад, по цял ден. И малко намаляване на калориите.

Жалко, че не кърми, с кърмене се сваля, а и гърдите не увисват рязко.

Единственият начин да си върнеш формата след раждането ВЕДНАГА или почти веднага е...да си тренирала и да си стегната преди раждането. Плюс добри гени и хубава кожа.

Сега най-доброто е да си дадеш време. А за корема НЕ коремни преси, ами упражнения, изискващи стабилизиращо усилие от коремните мускули. Това са лицеви опори или позиция за лицева опора, задържана за няколко секунди.

Тренирай и задната верига- гръб, задник, задни бедра. Клякания, мъртва тяга, търкаляне, някои йога позиции. Изненадващо много хора тренират предната част на тялото и пренебрегват гърба, който е основен източник на функционална сила.

Правилната стойка, постоянното движение, добре развити мускули на гръб и задник- всичко това неусетно гори калории, и то не по стресовия начин, който се получава при активен фитнес.

# 27
Мамасита, планкове се наричат тези стабилизиращи движения от позиция за лицева опора  Peace
Могат да се правят и странични. Всъщност треньорите ги препоръчват точно на раждали жени, за да не почват директно с пресата.

# 28
сега се сещам да доуточня, че никакви диети нито съм правила нито препоръчвам преди бебо да се самоотбие. добре, че една съфорумка го е отбелязала. много добре на фигурата се отразява кърменето, а какви ползи има за бебо изобщо не коментирам  Peace като за начало против 'висящото' й предлагам стягащ корсет и мазане с кокосовото масло. другото за после. в допълнение ако и на тях няма кой да им помага, както беше при нас - да знае, че най се отслабва от висящо бебе на ръце и последващо тичане по проходило хипопотамче  Grinning

# 29
много ви благодаря за съветите..държа само да отбележа,че не съм се хранила не заради диета ,а защото получих уртикария малко преди раждането и когато ме тестуваха доста неща не можех да ям...освен това адски много исках да кърмя и дори накрая изцеждах и 20те грама,които имах и ги давах на детето

Общи условия

Активация на акаунт