Проблеми при изплащането на болнични листове от НОИ - 3

• 90 606
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,искам да попитам, при някой друг има ли забавяне на болничния за март месец,или е само при мен??Работодателят ми е занесъл болничния и е платрил осигуровките около 23ти април,а все още не е отразено в системата на НОИ..Звъннах и ми казаха че в петък ще ги отразят,но в петък ги нямаше отново...

# 676
  • Пловдив
Здравейте,искам да попитам, при някой друг има ли забавяне на болничния за март месец,или е само при мен??Работодателят ми е занесъл болничния и е платрил осигуровките около 23ти април,а все още не е отразено в системата на НОИ..Звъннах и ми казаха че в петък ще ги отразят,но в петък ги нямаше отново...

щом е внесен на 23 април,трябва да го платят до 16 ти май т.е има още доста време
напоследък се забелязва забавяне в отразяването на страница на НОИ

# 677
Момичета,
Искам да ви питам, от 3-4 дена ми излиза, че ми е платен болничния - и в справка за подадени документи, и в изплатени суми, но в картата ми няма нищо. На НОИ ли трябва да се обадя в такъв случай или на банката?

Много ви благодаря предварително.

# 678
  • Пловдив
Момичета,
Искам да ви питам, от 3-4 дена ми излиза, че ми е платен болничния - и в справка за подадени документи, и в изплатени суми, но в картата ми няма нищо. На НОИ ли трябва да се обадя в такъв случай или на банката?

погледни хубаво датата на ведомостта.
предполагам,че ще получиш парите утре

# 679
Момичета,

погледни хубаво датата на ведомостта.
предполагам,че ще получиш парите утре

Благодаря ти. Всъщност на нея пише 3 Май, тоест утре би трябвало да ги получа очевидно, нали?

# 680
Благодаря ти. Всъщност на ведомостта пише 3 Май, тоест утре би трябвало да ги получа очевидно, нали?

# 681
  • Пловдив
Благодаря ти. Всъщност на ведомостта пише 3 Май, тоест утре би трябвало да ги получа очевидно, нали?

ами,да.гледаш датата на получаване на парите все пак

# 682
Здравейте, имам болничен заведен в НОИ на 09.04., но и днес няма плащане по него. Опитвам се да се свържа с НОИ, за да разбера къде е проблема, но мисията се оказва невъзможна. Има ли и други като мен, със същата дата на предоставяне на болничния и все още да не е изплатен?

Здравейте, имам болничен заведен в НОИ на 09.04., но и днес няма плащане по него. Опитвам се да се свържа с НОИ, за да разбера къде е проблема, но мисията се оказва невъзможна. Има ли и други като мен, със същата дата на предоставяне на болничния и все още да не е изплатен?
Е, все пак успях да се свържа, на 8-ми щели да ми изплатят всичко...

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 13:10 от AnMary

# 683

# 684

Това звучи добре, моята дата е 10, така че явно аз да очаквам на 9 да ми се изплати

# 685
Те правят преводи във вторник и четвъртък, та дано и при теб е на 8-ми.

# 686
Здравейте аз също имам проблем с изплащането на болничните имам един който е от февруари-март.Последното ми плащане от нои е на 22.03.от тогава до сега нямам превод.Някой може ли да ми каже телефон на който евентуално някой да каже кога ще има превод.Благодаря предварително

# 687
  • София-Младост
Здравейте аз също имам проблем с изплащането на болничните имам един който е от февруари-март.Последното ми плащане от нои е на 22.03.от тогава до сега нямам превод.Някой може ли да ми каже телефон на който евентуално някой да каже кога ще има превод.Благодаря предварително
Вадиш си персонален код и си правиш проверка в сайта им. Виж дали целият болничен не е изплатен наведнъж.

# 688
Вадиш си персонален код и си правиш проверка в сайта им. Виж дали целият болничен не е изплатен наведнъж.
Персоналният код наистина е най-добрия вариант да следиш кога какво е постъпило при тях и какво е изплатено, но когато има проблем не знам дали там се отразява. Телефони много http://www.noi.bg/aboutbg/contacts , ако е за София спестявам търсенето: 029261939, 029261971, 029261986, 029261990.

# 689
  • София
С персоналния код наистина е много удобно. Но въпреки това съмв следната чуденка  newsm78 ... болничния ми е подаден в НОИ в края на миналия месец, а като влизам в системата, не го виждам. Това означава ли, че има някакъв проблем с него и може би не е заведен  newsm78 В момента не мога да се свържа със счетоводителката ни иначе директно нея щях да я попитам. Въпреки че не би трябвало да има проблеми с болничния ми ( това е този от Майчин дом, че съм родила ), се притесних, защото когато го подаваха в НОИ помощничката на счетоводителката ми звънна да ме пита нямало ли някаква грешка, застъпвали се били нещо и такива неща, имала съмнения, че ще ми го върнат. А той си е най-обикновен болничен, кога съм родила. Затова се чудя, ако не се свържа със счети дали да издирвам в НОИ какъв е случая.

Общи условия

Активация на акаунт