Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 5

• 115 670
  • 788
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте. Предстои ми да подавам документи за детски надбавки. Месеците са ми от 06.2010 до 05.2011, до 04.2011 бях по майчинство,след което 05.2011 ме съкратиха от работа и на 20.05 се регистрирах на бюрото по труда. Взех бележка за доходите от работодател,но не знам дали трябва да представя бележка от бюрото по труда. Ако някой знае,моля да сподели.Благодаря предварително  Peace

# 406
Здравейте. Предстои ми да подавам документи за детски надбавки. Месеците са ми от 06.2010 до 05.2011, до 04.2011 бях по майчинство,след което 05.2011 ме съкратиха от работа и на 20.05 се регистрирах на бюрото по труда. Взех бележка за доходите от работодател,но не знам дали трябва да представя бележка от бюрото по труда. Ако някой знае,моля да сподели.Благодаря предварително  Peace

Здравейте zruncho, не е необходимо да представяте документ от Бюрото по труда за регистрацията ви като безработна.

# 407
Предварително се извинявам за тъпия въпрос и за това, че разводнявам темата, ама katy_vall и zruncho как така ви съкратиха като за съкращаване на майка с дете до 3 год. се иска разрешение от Инспекцията по труда и в 99% от случаите отговорът е отрицателен .... Питам защото и на мен ми се ще да ме съкратят като ми свърши майчинството ......

# 408
Здравейте,
нямам време да изчета цялата тема.
Искам да попитам има ли я молбата-декларация за детски надбавки в нета и евентуално линк.
Или се попълва само ръчно формуляра който дават от социалното.
Предварително благодаря.

# 409
  • Пловдив
Здравейте,
нямам време да изчета цялата тема.
Искам да попитам има ли я молбата-декларация за детски надбавки в нета и евентуално линк.
Или се попълва само ръчно формуляра който дават от социалното.
Предварително благодаря.

http://asp.government.bg/ASP_Files/M.D-7.doc

# 410
  • София
Мили мами, кажете моля получихте ли детски за м.май???  Praynig

# 411
Те идват около 20 Юни,рано е още.
Кога се говори,че ще бъде повишението на детските?

# 412
Здравейте. Знаете ли кога е крайния срок за подаване на документите за детски надбавки?  Притеснявам се,че няма да мога да ги подам до края на седмицата,а в понеделник е 13-ти и да не изпусна месеца,че трябва на ново всички бележки  ooooh!

# 413
Увеличението на детските ще бъде от 0107..
Молбата - декларация,zruncho  , може да се подаде до края на юни ...

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 14:58 от dani777

# 414
Каква молба-декларация?
При мен като си подадох документите ми дадоха детските на другия месец към 20 число

# 415
  • София
Здравейте!
Имам един объркан въпрос...
Трябва да си подам документите за детски този месец. /06.2010-05.2011 ми е периода/
През месец март имам сключен граждански договор, но според него, сумата следва да ми се изплати най-рано юли месец.
Въпросът ми е - този договор сега ли трябва да го приложа към документите /подписан е март/ или при следващото годишно подаване, защото сумата все още не съм я получила?
Благодаря предварително!

# 416
Здравейте родих преди 3 месеца. С бащата на детето нямаме брак. Искам да попитам кога мога да подам декларация за детските надбавки и какви документи сами необходими
                     o6te 6tom si vzela akta za rajdane na deteto. samo akta za rajdanena deteto

# 417
  • Пловдив
Здравейте родих преди 3 месеца. С бащата на детето нямаме брак. Искам да попитам кога мога да подам декларация за детските надбавки и какви документи сами необходими
                     o6te 6tom si vzela akta za rajdane na deteto. samo akta za rajdanena deteto

не е само това

служебна бележка за доходите ти трябва също-за 12 м назад
молба образец-дала съм я малко по-горе

# 418
Здравейте,

Може ли вместо служебна бележка за доходите, да се представи УП-2? И знам, че от БТ не е необходим документ, но как мога да разбера точната сума получена от там, за да си направя изчисленията в молба - декларацията?

# 419
Аз имам един малко специфичен въпрос , в Англия съм от година и половина ,не съм си плащала осигуровките в България през този период ,ако се върна дали имам право на майченски ,при условие ,че бях съкратена преди да замина за чужбина ,но имам около 8 год стаж ? Дано да разберете въпроса .Благодаря ви предварително .

Общи условия

Активация на акаунт