След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 150 (9)

• 32 334
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
# 691
http://www.vecernji.hr/scena/seherezada-onur-pogledali-predstavu … a-galerija-214237
Ето ги и на мюзикъл. Колко сладка и срамежливо притеснена  е Берг от еуфорията , която предизвикват двамата с Халит. Те излъчват любов и хората ги обичат. Няма нищо чудно - чудото е ЛЮБОВТА.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 22:35 от Tortuga2107

# 692
Šeherezada i Onur pogledali predstavu Jalta, Jalta
Nakon što su snimili reklamu za Konzum, Bergüzar Korel i Halit Ergenç opustili su se uz najizvođeniji hrvatski mjuzikl Jalta, Jalta u kazalištu Komedija

# 693
http://www.vecernji.hr/scena-galerije/
Ето ги и на мюзикъл. Колко сладка и срамежливо притеснена  е Берг от еуфорията , която предизвикват двамата с Халит. Те излъчват любов и хората ги обичат. Няма нищо чудно - чудото е ЛЮБОВТА.

smile3525

Може би трябваше да проследим как хърватската преса отразява посещението и концерта на такава мегазвезда като Стинг и да установим, че Халит и Берг в момента са по-популярни от него!? newsm78 newsm78 newsm78

# 694
mesecina,Tortuga,много ви благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet
Прекрасни са Халит и Берг,невероятни са наистина!
Толкова много  любов излъчват! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 695
# 696
# 697
Момичета , благодаря ви за прекрасните новини , прекрасните снимки , на прекрасните Берг и Халит !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Просто съм без думи !!! #Crazy #Crazy #Crazy Очаквам с нетърпение Надето да ни разкаже за нашите любимци ! Thinking Hug

# 698
  • Plovdiv
Здравейте! Hug
Почти два дни съм без интернет! Mr. Green
И сега влизам тук и съм направо  #Crazy - "шок, шок, шок"!
На всички хиляди благодарности за новините около Берг и Халит!
А на Надя - браво!
Осъществи си мечтата да се срещне с нашите любимци!
Мъжко момиче е тя, каза и го стори !

# 699
Добро утро!!!
Не мога да им се нагледам!!Толкова са красиви,обаятелни и естествени!!
Става ми и малко тъжно,че сега като си отидат пак ще чакаме за някоя папарашка снимчица оттук оттам!!

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 07:27 от stefanniq

# 700
Нещата, които има смисъл да бъдат преведени от второто гръцко телевизионно интервю.

Халит казва, че умението да проявяваш разбиране към другия е много важно в една връзка. Добрата воля.
“Ние винаги разговаряме за проблемите и се опитваме да ги разрешим. Не е добре, когато те се отлагат или само и само да избегнеш конфликт, да кажеш на другия, че е прав. Такова поведение постепенно разяжда връзката. Ние разговаряме за това как се чувстваме, какво ни тежи, как се справяме с определено нещо, какво преживяваме…”

Берг казва, че Халит има много хубави очи.”Не говоря само за цвета им, погледът му е много дълбок.”

“ Аз вече сбъднах своята мечта. Винаги съм си мечтала единствено за това да създам семейство и да имам дете. Искала съм да имам успех и в професията, но това никога не ми е било нещо, за което съм бленувала. И сега нямам големи професионални амбиции. Искам само да живея спокойно.”

Берг споделя също, че бавачката на Али е с него от 50-тия му ден. Когато те с Халит са извън страната,  към бавачката се присъединява и майката на Берг.
Вероятно водещият я пита дали биха искали да имат и дъщеря, защото Берг отговаря: “За нас е важно детето да е здраво, но наистина бихме се радвали, ако си имаме и момиченце.”

# 701
  • В центъра на България
Добро утро момичета! Hug Hug Hug
Благодаря на всички за усилията които полагате да е интересно общуването във форума.
Не искам да ви изреждам, защото все някого ще пропусна.
Варна, както винаги на ранина пак си с пресни новини. Безкрайно благодаря.  bouquet
От мен успешен ден на всички.
newsm51

На този адрес се намира цялото списание AZRA, на който му е интересно може да го види и прочете .
Намира се на от 14 до 17 страница включително.

http://www.scribd.com/doc/41882101/Azra-broj-715-10-11-2010

# 702
ДОБРО УТРО!
Пожелавам ви ден,изпълнен с хубави неща!  bouquet
Варна   Hug Hug Hug
За пореден път се убеждавам колко естествени и непринудени са Халит и Берг,колко любов
и доверие има във връзката им. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много се радвам и за двамата.
Дано в живота им винаги да има много щастие!
Благодаря ти,Варнаbouquet  bouquet  bouquet

# 703
  • София
Д О Б Р О   У Т Р О!!!

ВАРНА, newsm51 smile3525  love001

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ  ХУБАВ ДЕН, ЖАЛКО ЧЕ "НАШАТА" ЕКСКУРЗИЯ В ЗАГРЕБ Е КЪМ КРАЯ СИ,НО ПЪК СЪБОТАТА ПРЕДСТОИ... Joy

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 08:44 от krasminikif

# 704
Варна, благодаря!    love001
Стефи, не се притеснявай,скъпа,да се надяваме, че лудостта няма да подмине Босна и Херцеговина,Черна гора,Словения,
Албания,защо не и Косово.Най-малкото ще има интервюта и ще можем пак да им се насладим.
Филма на Берг продължава,срещате ни с екипа е всяка събота, а ние ще си ги коментираме и дискутираме.
Дано и неуредиците с филма на Халит са преодолени, за да можем, да се насладим на играта му от декември.
Лек ден!
Бабчи,Фреш,Краси  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт