Коледна Mонреалска анкета (вреmенна теmа)

• 11 787
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
И преди бях писала, че съм съгласна с идеята да се съберем в църквата, при положение, че парите остават за благото на храма. За дата и час нямам претенции, Ясен ще спи след това в колата  Crossing Arms, независимо по кое време се съберем.

# 181
ЗА залата в църквата:

Маневрата
Кака Дора
Вери
Камбанка
Arogance
Николова

# 182
  • Монреал
Предлагам в църквата да си направим истинско коледно тържество - с украса, дядо Коледа, чувал, подаръци и тн, а във ФМ да се съберем неформално да поклюкарим и да се налудуват мъниците. Коледното тържество можем да си направим декември, а във ФМ може да се съберем по всяко време - само казвайте дата и час. Какво мислите?

ЗА залата в църквата:

Маневрата                                               
Кака Дора
Вери
Камбанка
Arogance
Николова
TarikMom

ЗА ФМ:
TarikMom

# 183
  • Vaudreuil Canada
ЗА залата в църквата:

Маневрата                                               
Кака Дора
Вери
Камбанка
Arogance
Николова
TarikMom

ЗА ФМ:
TarikMom
Shemet_neveroiaten

# 184
ЗА залата в църквата:
Маневрата                                               
Кака Дора
Вери
Камбанка
Arogance
Николова
TarikMom

Зa ФМ:
TarikMom
Shemet_neveroiaten
Николова

# 185
TarikMom + Тарик    = 1 възрастен + 1 дете
Manevrata + Дамян  = 1 възрастен + 1 дете

Deizi-Kreizi + Стивън + Майкъл
p4eli4ka + таткото + Флоранс + Алекс = 2 възрастни + 2 деца
escorial+ таткото + Марти + Дани + Карина = 2 възрастни + 3 деца
Николова +таткото + Ясен + Стефан = 2 възрастни и 2 деца
Вери + половинка + Маги + Ясен = 2 възрастни + 2 деца
Камбанка + половинка + дядо Laughing+ Калоян=3 възрастни + 1 дете
кака_дора+мъж(евентуално, но много вероятно)+Зара +Никола+Сами=2 възрастни + 3 деца
Shemet_neveroiaten+Мартин = 1 възрастен + 1 дете -
Mama Desislava+Алекс = 1 възрастен + 1 дете
arogance_ + Victoria= 1 възрастен + 1 дете - без претенции.WEbMama + dete = 1 възрастен + 1дете
rosist+ половинка + Благовест + Йоана = 2 възрастни + 2 деца
heureuse+ половинка + Габи+ Мишо  - 2 възрастни + 2 деца
tisa (не е сигурна, съответно не е включена в бройката по-долу)
Рони+мъж+Рони2 = 2 възрастни + 1 дете

# 186
Т.е. 7 от 16 проявили интерес къm инициативата къm mоmента са съгласни за парти в църквата, означава ли това, че останалите 8 (Shemet подразбираm, че е твърдо за ФM, надяваm се, че греша  newsm78) са за ФM или просто изчакват са видят дали идеята няmа да се проmени за пореден път?

Mоmичета, предлагаm сериозно вече да решиm какво правиm и да действаmе. Аз участваm и в двата случая, но не mи допада варианта ФM, без резервация на зала и коледна атmосфера...

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 21:19 от МaНЕВрата

# 187
ЗА залата в църквата:
Маневрата                                               
Кака Дора
Вери
Камбанка
Arogance
Николова
TarikMom
p4eli4ka

Зa ФМ:
TarikMom
Shemet_neveroiaten
Николова
p4eli4ka

Извинете за закъснението, не бях отваряла темата тия дни, мислих, че вече няма надежда Rolling Eyes

# 188
  • Vaudreuil Canada
Не съм твърдо за ФМ просто ако се организираме да идем там някой ден ще опитам да дойда с дребния - да се видим и да си поиграят децата, а за църквата ще пропусна този път.

# 189
От 16 души, 8 ЗА, 2-ма се отказват.
Остават да се обадят: rosist, Web mama, Mama Desislava, heureuse, Рони, Deizi-Kreizi

# 190
ЗА залата в църквата:
Маневрата                                              
Кака Дора
Вери
Камбанка
Arogance
Николова
TarikMom
p4eli4ka

Зa ФМ:
TarikMom
Shemet_neveroiaten
Николова
p4eli4ka
WebMama

Няма да идваме в църквата най-вероятно, но все пак ако си сменим намеренията в последния момент се надявам да не ни изгоните Simple Smile

# 191
  • Лавал-Пловдив
Дейзи не го преживявай толкова навътре. За паркинга няма такъв, но от друга страна там са малки улички и се намира място за паркиране, казвам го защото 2 месеца всеки ден минавах оттам с колата и оглеждах терена Simple Smile А и на Великден например, се събират много повече българи и все намират място за паркиране, та ние ли няма да намерим. А с градски транспорт е много удобно от метро Сове, рейс 121 посока изток. Само на 4-5 спирки е, а този рейс е много редовен.
Казвам го само да разведря тъжната обстановка  Thinking Tired

# 192
  • Vaudreuil Canada
1Вече не знам какво точно да си мисля newsm78,направо ми объркахте мисленето.Случвало ми се е да има трудни организации,но чак такава Rolling Eyes
2Отначало се изприказваха приказки от рода на "ако има някои против или му е неудобно,всички ще се съобразим"/Ескориал категорично отказа,но вие с лека ръка я елиминирахте Sad/,3после беше много важно да има паркинг,но изведнъж този проблем не ви притеснява,въпреки че ще е зима,може и сняг да има натрупан,а там няма къде да се спре и обикаляш уличките за паркинг място/което трудно ще намериш,ако не си им жител/.Имаше и притеснения за олющени зали,но и тази зала е такава.
4От начало си мислех,че идеята е да се съберем,запознаем и децата ни прекарат в коледна обстановка добре и изведнъж всичко се опорочи.
Може и да ми се разсърдите,но реших да си го кажа,защото отначалобях ядосана,а сега ми е мъчно,аз просто исках да бъдем някъде заедно,но няма да сме всички,а и вече може би няма да е същото настроението.Затова не мога да дам отговор,поне засега/и както бях писала няма да имам транспорт,а е доста далеч/,но ако все пак реша ще се включа,но  сега не мога да кажа.

1. Който може по-добре да организира нещата да се е нагърбил с организацията - ти специално не направи много ... и аз също ... А щом не знаеш какво да мислиш не мисли на глас (гъбаркам се само сори преди да си се разсърдила!!!!)
2. Ескориал каза да не се съобразяват с нея ако мнозинството предпочита църквата - може да не пресъздавам дословно, но това ми се струва че беше смисъла.
3. Аз исках паркинг и казах че е кофти хигиената и обстановката (което дори не съм видяла, но вярвам на източника си) та както виждаш не съм се записала за участие. Това не пречи на останалите да се съберат там.
4. Е не съм сигурна, че ще се получи, но пък който иска може да опита. Аз лично се надявам да имам шанса да се запозная с тези, които не познавам някой друг път...
На много хора им се изпари коледното настроение за това мероприятие, но с такива постове не помагаш особено - ясно е че организацията не потръгна, но нека поне не доскапваме настроението.

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 02:47 от shemet_neveroiaten

# 193
  • Монреал
Чувствам се отговорна, че ви подведох за ФМ - за което искрено се извинявам и се надявам да е няма обидени. Звънях към 5-6 пъти, но така и не уцелих кога е там господина Ерик, за да бъдем честни и той ми е звънял 1 път, понеже му оставих хмммм така леко разсърдено съобщение  Wink, но тогава пък аз не бях в къщи, така че до сега не сме се уцелили  Rolling Eyes
В началото се бяхме уговорили, че ако има и 1 против ще отхвърлим предложението, но пък тогава се оказа, че доста предложения бяха отхвърлени, а нищо не беше предложено в замяна. Пак казвам, ясно е, че не на всеки ще му е удобно, но все пак толкова ли не е възможно за 1 ден да направим някакъв компромис?

Дейзи Крейзи, а ти как предлагаш да стане организацията? А за транспорта и аз и Маневрата ти предложихме.

Камбанка, също беше питала за проблем с транспорта - предлагам си услугите, ако не се получи с приятелката ти  Laughing

# 194
  • Vaudreuil Canada
Чувствам се отговорна, че ви подведох за ФМ - за което искрено се извинявам и се надявам да е няма обидени.

Мисля да спреш да се притесняваш по този въпрос - ако ще те успокоя поне малко питах в една друга детска зала(клуб) - частните партита ги таксуват на час - 500 долара за 1 час, а някои детски зали изобщо не предлагат частни партита....

Като се организираме ще идем на свободни начала да се забавляват дребните пък за друг път ще знаем ... трупаме опит.

Общи условия

Активация на акаунт