Коледна Mонреалска анкета (вреmенна теmа)

• 11 792
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
  • Vaudreuil Canada
Kato ще е неформално събиране може и друг уикенд да бъде. Не  е  казано да е близо до Коледа, може и по-рано.

Абсолютно що пък да чакаме до Коледа  Wink

Другата неделя как сте (21-ви ноември)?

# 166
  • Canada
Свободни  Laughing

# 167
Да ви кажа честно и аз вече се обърках какво искаm  newsm12 Предпочитаm все пак да се събереmе организирано с подаръци и зала, та си mисля ако резервираmе зала като за РД парти, било то и във ФM дали няmа да е по-добре? Не си споmняm mного разположението на mасите във ФM, но предполагаха ли да се съберат заедно 15-тина възрастни? Иначе аз саmа на mаса mога да си седя и в mахалата...

Нашият хокей е и събота и неделя сутрин, все пак предпочитаm да се събереm в събота, било то и сутринта, че в неделя следобяд mъж mи играе футбол, а ние сmе в агитката. Колкото по-близо до Коледа, толкова по-коледно...

За църквата ако не се лъжа саmо Ескориал не искаше, а с ФM елиmинирахmе доста повече хора, дали при ситуацията с ФM не е добре да преmислиm mястото на събитието?

# 168
  • Лавал-Пловдив
[quote author=МaНЕВрата link=topic=538481.msg16910205#msg16910205 date=1289526035

За църквата ако не се лъжа саmо Ескориал не искаше, а с ФM елиmинирахmе доста повече хора, дали при ситуацията с ФM не е добре да преmислиm mястото на събитието?
[/quote]

Ей това е вече приказка  Hug Heart Eyes smile3521 smile3525
Усещам, че се поизгуби коледния дух, а първоначалната идея беше събсем друга.

# 169
Na 21-vi e parada na dqdo Koleda.

# 170

Да уточня  Simple Smile, на 20 ноември, събота е парада.

# 171
  • Лавал-Пловдив
А къде се парадира - по Шербрук ли?

# 172
Како Дора ,това намерих  http://www.destinationcentreville.com/yellow/defile.html
Аз дори и не знаех ,че има такъв парад  Embarassed

# 173
  • Vaudreuil Canada
То май на 21-ви ноември пък по търговските центрове ще пристига Дядо Коледа та май наистина не е удобен ден за други мероприятия...
Нещо ми се вижда мнооого сложна организацията.... Все нещо изниква.

# 174
  • Монреал
Ехо момичета! Вчера ми е звънял младежа Ерик, но и вчера и днес бях навън по цял ден и нямах възможност да се обадя обратно.
Кажете изобщо заслужава ли си времето и нервите да се разправям с него. Гледам Маневрата е предложила вариянта с църквата - но само 2-3 човека са коментирали, така че може би нека да се включат повече хора и да кажат какво мислят. Мен и двете мероприятия ме устройват - за датите също няма значение.

# 175
Аз също съм съгласна за залата в църквата.

# 176
  • Лавал-Пловдив
Съгласна за църквата - хем ще питам за кръщене  Thinking

# 177
И аз съм съгласна, а и с транспорта ще ми е по-удобно, ако мероприятието е в по-късен час и не мога да съм с колата.Действайте! Simple Smile

# 178
Саmо кажете и пускаm анкета  Mr. Green

Сега се сетих, че събота, 27-mи съm цял ден engagée...Това всъщност е единственият ден, когато не mога да дойда на 100%, за всички останали сутрини или следобеди mога да изmисля нещо.

Разбираm напълно тези, които ще се издразнят от поредното предложение за сmяна в плановете, но целтта в случая mи се струва, че оправдава средствата.

# 179
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Нямам претенции къде ще се събираме и цена около 20 долара за срещата ми е ок. Където реши по-голямата част от мамите. Искам обаче коледно да е се съберем, т.е ако може да има дядо Коледа или украса нещо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт