Коледна Mонреалска анкета (вреmенна теmа)

• 11 794
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
  • Монреал
Защо толкова песимистично? Който има желание, намира и начин!  Wink

# 151
  • Vaudreuil Canada
Защо толкова песимистично? Който има желание, намира и начин!  Wink

Абсолютно Simple Smile

# 152
Не мисля,че вече ще е удачно ,а и дано няма обидени,но се съмнявам SadКакто винаги много шум за нищо.

Какво значи ''винаги'' newsm78
Аз лично виждаm, че по теmата се действа...а mоже и да се лъжа  newsm78

Ох, начесах се за днес...

# 153

Какво значи ''винаги'' newsm78
Аз лично виждаm, че по теmата се действа...а mоже и да се лъжа  newsm78

Не мисля че се лъжеш. Тарик мам, голямо мерси за усилията! И не го приемай лично ако този вариант стане невъзможен. Ще измислим нещо.
А, днес ми беше много приятно да се видя с вас Hug

# 154
  • Лавал-Пловдив
И на мен ми беше приятно да се запознаем  Party
Щастливке, а ти можеш да ми пратиш на лични е-мейл, за да ти пратя 2-3 снимки на Мишо  Sunglasses

# 155
ТарикМам, ако не стане - здраве да е Hug Ти направи каквото можа по силите си, никой не е виновен, затова че са ти дали невярна информация #2gunfire Ако не стане, не можем ли да отидем на свободни начала на 18-ти в събота, ама предиобеда примерно. Няма да имаме зала, няма да имаме подаръци, ама децата ще поиграят и ще ни излезе малко по-евтино Peace

КакаДора, ако отидем на свободни начала, може и вие да дойдете. Гледам, че е за деца до 12г, тъй че вашата кака дори да дойде, ще я броят за възрастен предполагам и няма да плаща (странно защо досега не съм се усетила, ама простете, кърмачка съм, мозъка ми явно изтича с млякото Crazy). Сами може да го минем за до 1г, т.е. 2$, и подаръци като няма, ще остане по-малък разхода ви Hug

П.П. Ето, щях да забравя. И на мен ми беше много приятно, жалко само че Флоранс не се възползва на максимум от играчките, сети се да играе преди да си тръгнем Close

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 16:04 от p4eli4ka

# 156
Fundo Admission

Bébés moins de 6 mois: GRATUIT
6 mois à 11 mois: 2.00$
1 et 2 ans: $8.00
3 ans et plus: 12.00$
Adultes: GRATUIT

Това за 8$ ми се губи, имаше ли го преди??? Сега ще проверя назад, знам, че същото това нещо го копирах преди седмица Rolling Eyes

П.П. Знаех си, че мозъка ми изтича във вид на мляко Crazy Имало го е и преди, явно не съм му обърнала внимание, защото не касае мен Embarassed

# 157
Тарик мам, не се коси, каквото стане, достатъчно време и енергия изхаби за това начинание   bouquet

# 158
  • Монреал
Как да не се коси човек - съвестно ми е, че ви подведох всичките, много ме е яд на този човек, хем е собственик, хем да е толкова прост. И много интересно, че когато говорих с него - 2 пъти! и двата пъти той вдигна телефона, но откакто му оставих съобщение все го няма и все едно момиче вдига телефона. Днес го нямало пак! Е това ли е начина да си правиш бизнеса, егати! Пак ще проверя следобяд!

Идеята на пчеличка ми харесва, а и наистина излиза, че входа ще е по-евтин, макар че няма да имаме стаичка и торта, сок и тн. Честно казано съм разочарована много от ФМ обаче Rolling Eyes

# 159
TarikMom, въобще не се притеснявай  Peace
В събота преди обяд за нас не е удобно - имам час за зъболекар.

# 160
  • Vaudreuil Canada
TarikMom наистина да не седнеш сега да се притесняваш - на мен също ми харесва идеята за свободен достъп само ще ви помоля да уточниме ден и час ако ще се променя нещо.

# 161
09h00 - 16h30 samedi & dimanche

Вечерните часове бяха възможни само за частно парти, аз затова писах да е предиобяд. Макар че после дребните ще заспят в колите и пак няма да си спят нормалния следобеден сън, ама пък ранното отиване позволява всеки да стои колкото иска Peace Т.е. ако примерно Флоранс се заиграе към 12ч, няма да бързам да си тръгвам Mr. Green

# 162
  • Vaudreuil Canada
Аз си спомням че Маневрата имаше проблем със сутрините че са на хокей та дано да се включи и да каже дали и двата дни са заети сутринта.
Иначе за ранния следобяд и на мен ми се вижда труднопостижимо за децата, които спят (и ние сме сред тях  Embarassed )

# 163
Ако ще е предиобед, мен не ме бърка дали ще е събота или неделя. И webmama писа, че е на зъболекар в събота. Може и в неделя Peace Ама като ще е без резервация, няма какво повече да го обсъждаме мисля. като наближи, пускаме последно съобщение, който иска и може, добре дошъл да се чувства Hug

# 164
Kato ще е неформално събиране може и друг уикенд да бъде. Не  е  казано да е близо до Коледа, може и по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт