Коледна Mонреалска анкета (вреmенна теmа)

• 11 760
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
  • Vaudreuil Canada
И от мен ще има, разбира се, нещо.

Аз като външен наблюдател мога да предложа да им направиш плодови шишчета  Wink

# 226
  • Лавал-Пловдив
шемет, а ти защо не искаш да дойдеш  newsm78 Thinking

# 227
  • Монреал
ЗА залата в църквата - 18ти Декември - между 12 и 4 часа
Маневрата                                           
Кака Дора    - прибори, пластмасови чинии, 1 стек сокчета ( май са 12 ), бутер банички
Вери
Камбанка  - плодове + някакъв сладкиш
Arogance
Николова   
TarikMom  - кутия  (newsm78 или както там се казва) кафе от Тим Хортънс и нещо за ядене - зеленчуково плато може би
p4eli4ka     - баклава + салфетки + диетична кола (6х710мл)
Данчето

# 228
  • Vaudreuil Canada
Ще ти разкажа някой друг път в детайли  Wink

# 229
И от мен ще има, разбира се, нещо.

Аз като външен наблюдател мога да предложа да им направиш плодови шишчета  Wink
Камбанка ще носи плодове. Simple Smile
Друг път от мен букет.

# 230
Маневрата    - плато сандвичи, стек сокчета,  салфетки                                     
Кака Дора    - прибори, пластмасови чинии, 1 стек сокчета ( май са 12 ), бутер банички
Вери
Arogance
Николова   
TarikMom  - кутия  (newsm78 или както там се казва) кафе от Тим Хортънс и нещо за ядене - зеленчуково плато може би
Данчето

# 231

Страх я е да не трябва да прави торта  smile3534

И mен mалко mе посmутиха коmентарите за хигиената, аmа опит-неопит, поне ще проучиm терена.

# 232
И на мен ми е рано да измисля какво ще направя до тогава, чудех се нещо като тиквеник ли, като щрудел ли, или да е нещо соленко, но ще видя какво ще стане до края и ще преценя, за да има равновесие.
А за хигиената, дано да грешат  Praynig Иначе каквото сабя покаже  Peace

# 233
  • Vaudreuil Canada

Страх я е да не трябва да прави торта  smile3534

Мъхъ ... точно това ще е ....  Heart Eyes

# 234
  • На бял кон в Pierrefonds
Включвам се, да се извиня, че ви подведох, няма да може да дойдем, май само моето дете спи следобед и то задължително, защото иначе става много нервна. Дори и да стане към 15ч няма да можем да измимем 30 км и да дойдем на време до 16ч, така че друг път.
За 28-ми за ФМ също не можем, ще празнуваме рожден ден.

Пожелавам ви весело изкарване и посрещане на празниците.   bouquet

# 235
  • Лавал-Пловдив

Маневрата    - плато сандвичи, стек сокчета,  салфетки                                     
Вери
Arogance
Николова   
Данчето - тутманик

# 236
  • Vaudreuil Canada
Рони ние също спим следобед. Като имаме такива мероприятия тръгваме с колата нашия змей заспива в нея и после го чакаме да се събуди пред мястото на събитието Simple Smile Така спестяваме малко време. С това следобедно спане направо ми се разбива програмата отвсякъде ... да не говорим че ако излезнем сутрин много често заспива точно преди да се приберем в къщи ... след което ни връзва в колата щото ако го събудим не заспива наново, а ако не се е наспал след това целия ден е пълна отврат.

# 237
Рони ние също спим следобед. Като имаме такива мероприятия тръгваме с колата нашия змей заспива в нея и после го чакаме да се събуди пред мястото на събитието Simple Smile Така спестяваме малко време. С това следобедно спане направо ми се разбива програмата отвсякъде ... да не говорим че ако излезнем сутрин много често заспива точно преди да се приберем в къщи ... след което ни връзва в колата щото ако го събудим не заспива наново, а ако не се е наспал след това целия ден е пълна отврат.

До болка позната картинка, само че аз не го чакам в колата ако сме през нас, ами го качвам на ръце и точно когато сме пред вратата отваря очи ...

# 238
  • Лавал-Пловдив
Как ще става плащането, по колко и кога???

# 239
Тарик M. да каже, доколкото разбрах тя в неделя ще внася депозит.

Общи условия

Активация на акаунт