Коледна Mонреалска анкета (вреmенна теmа)

• 11 462
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
  • Монреал
Депозита е 60$, общата сума е 120$. Как да разпределим парите всички ще трябва да решим - дали да е на човек или семейство. Засега сме 9 семейства, тоест по малко под 14$ на семейство - точният брой на хората не можах да изчисля, но изглежда, че сме към 30тина човека, тоест около $4 на човек. Кажете как мислите, че е най-добре.  newsm78 А за кога, ако искате в деня на събирането ще донеса един плик и всеки ще си остави "входа"  Laughing за да можем да платим и останалите 60$, а аз ще си приспадна разликата за което аз ще дължа от капарото.
Има и друг вариянт - всеки да даде колкото иска и каквато и сума да съберем, тя ще отиде за благото на църквата - един вид дарение  newsm78 bishop  Laughing

# 241
Аз продължавам да съм на мнение,че трябва да плащаме на семейтво. Нека всеки да си каже.

# 242
  • Лавал-Пловдив
Аз също смятам че на семейство е по- добре - още едно сем искат да дойдат евентуално, ще кажа до неделя и с тях ставаме точно 10 сем по 12 $, че така по-лесно се дели Simple Smile А който иска да даде и повече за църквата. Ама те нали я купиха вече така че...Доколкото разбрах жената на Сами Фрут е дала голяма част от сумата, нали е бг.  Thinking

# 243
И аз съм ЗА на семейство.

# 244
# 245
Vse mi e taq, v slu4aq az sym semejstvoto  Mr. Green

# 246
  • Монреал
Момичета, дайте идеи за въпроси, които да питам утре преди да дам капарото:

1. Ще бъде ли украсена залата - елха, етц.
2. Ще бъде ли отоплена залата
3.

# 247
  • Лавал-Пловдив
Момичета, дайте идеи за въпроси, които да питам утре преди да дам капарото:

1. Ще бъде ли украсена залата - елха, етц.
2. Ще бъде ли отоплена залата
3. Ще има ли музика или ние да си носим

# 248
Дали не бива да носим и покривки за масите  newsm78

# 249
  • Монреал
Здрасти, днеска дадох депозита - хората бяха много мили. Питаха ме даже колко деца ще има на партито за да приготвят по някое малко подаръче за всяко - айде някой небременна мама да преброи, че моят мозък вече хич го няма  Wink Ще трябва да им се обадя и да им кажа бройката. Казаха също, че имали и костюм на дядо Коледа, ако ни дотрябва. За друга украса - не се знае дали ще има. Залата е отоплена. Има и стерео някакво, ще ни покажат как да си пуснем диск, ако има някой да донесе коледни песнички или нещо такова.

Ако има някой по-креативен да измайстори нещо като бакграунд за дядо Коледа, за да можем да снимаме децата като си получават подаръка - аз мога да донеса апарата и статива и нямам против да съм фотографа на събитието. Не е задължително де, само идея.

Мисля, че ще е добра идея да донесем 2-3 покривки за маси, предполагам тези от доларама ще свършат идеална работа. За чистотата - според мен мястото е достатъчно спретнато - ще издържим 4 часа  Wink, много е просторно, ще има доста място за децата да тичат - ако някой иска да донесе играчки, това също е идея, а можем да организираме дядо Коледа първо да раздаде подаръците за да има с какво да се занимават после мъниците.

Ето го адреса на църквата:
1191, boul. Sauve est, Montreal, Qc, Canada, H2C 1Z8.
Дата и час на събитието:
Събота, 18ти Декември - от 12 до 4 часа следобяд

Между другото, няма паркинг, но има достатъчно места наоколо по улицата, така че не мисля, че това ще е проблем.

# 250
Супер звучи! Благодаря Тарикмам!

# 251
Тарим мом, благодаря за ангажираността  Hug Сега остава само да дойде заветния ден!

# 252
А за ФM на 29 -ти остава ли? Аз в събота съm ангажирана служебно цял ден, но ако не съm mного скапана в неделя ще дойдеm.

За църквата не се сещаm нещо допълнително...

# 253
  • Vaudreuil Canada
ФМ беше за 28 щото 29-ти е понеделник - ние сигурно ще кацнем към 9.30-10 (колкото по-рано толкова по-празно  Simple Smile )

# 254
Тарикмам, дечицата са 13. Данчето не съм я броила, защото не знам колко са нейните. И също така още някого се спомена, че ще дойде.

Общи условия

Активация на акаунт