Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможностите и предложените варианти за организиране на парти?
Каква е разликата в цената за наемане на зала за парти в Ласал и Фъндомондо?
Какви са ползите от провеждането на парти в църква?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможностите и предложените варианти за организиране на парти?
Обединени текстове: Възможностите за организиране на парти включват зала в Ласал, зала в NuN's Island, Funderland (FM) и църква. Залите предлагат различни условия за наем, включително цени, наличие на маси, столове, кухненски уреди и детски играчки. Църквата също предлага помещение за партита със сцена, кухненски уреди и маси; обаче няма паркинг. Предложените варианти за провеждане на партито включват зала в Ласал, зала в Nu's Island, Funderland (FM) и църква. Всеки вариант предлага различни условия за наем и различни ценови предложения, които могат да бъдат взети предвид при вземането на решение.
-
Каква е разликата в цената за наемане на зала за парти в Ласал и Фъндомондо?
-
Какви са ползите от провеждането на парти в църква?
-
Какви са разликите в условията за провеждане на партито в различните зали?
-
Какви са опциите за зала и време за провеждане на събитието?
)
- надявам се да ни се размине разболяването, защото много ми се иска да дойдем в неделя.
Тъкмо ще видим дали Флоранс тоя път ще се отпусне да играе и ще преценим може би след това дали ще дойдем в неделя. На мен много ми се иска, ама ако ще се държи за мен през цялото време, по-добре да си стои вкъщи
И всичко това започна, след една история, четена в градината, как не трябва да се говори с непознати. Моето супер отворено дете за миг се превърна в срамежливо, неотпускащо се и постоянно хленчещо, че го е срам (и от големи и от деца). Сега сигурно трябва аз да си измисля някаква история, с която да поправим лошите последици от историята с непознатия. Между другото, учителката си е дала сметка каква беля си е докарала, защото не само Флоранс, ами и другите деца са се променили в такава насока
Тари се пооправи - само вечер кашля повече, но пък ме хвана мен