Предучилищна- набор 2004, Тема№2

• 33 068
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
И ние тази седмица не сме на градина. Да са живи и здрави бабите, че гледат малкия. В градината са смесени групи и аз реших да не рискувам при условие, че има на кого да оставя детето.
Иначе отсъствията ще извиня с медицинска бележка.

# 631
Да спор по въпроса няма всеки иска детето му да попадне на добър учител. Oбаче наплива щом е толкова голям, директорката трябва да реши този според мен Проблем, да вземе някакво решение .Ния останалите родители които седи ме и чакаме обявената дата как да постъпи ме #2gunfire

А вие коя учителка предпочитате? Защо точно нея?

# 632
  • София
Моята щерка е на ски лагер от вчера на Мальовица. Peace Hug
За съжаление, много деца- общо 7, окапаха с Т още първият ден и се наложи да си ги вземат родителите обратно. Sad
Явно има много грип сред децата, наистина, въпреки че, много хора твърдят обратното Wink. По ТВ слушах някакъв коментар.
Моля се, малката да е добре Praynig, защото, все пак, в болница бяхме в началото на месеца и идеята на лагера беше  да се заздрави и укрепи дишането и, а не да ми я заразяват заведени болни деца! #Cussing out

Иначе, след като я изпратихме, вчера предиобяд се качихме на Витоша на Лалето да покараме ски и въпреки неприветливите условия успяхме да направим по 3-4 Лалета. Grinning

# 633
Ние засега крепим грипното положение.  Валя е на градина, не са смесени групите, но са малко деца. Чудя се дали да е оставя три дни в къщи да си остане  newsm78. Уж няма болни  Thinking
Копче, дано си изкара щерка ти весело на Мальовица. А за тези безотговорни родители, които са си завели децата болни там  #Cussing out #Cussing out
Довечера Валя е поканена на рожден ден, но ще го пропуснем. Не искам да прави контакти с много хора и деца.
Часовника го познава само в основи. Какво показва малката и голямата стрелка. Оправя се с точните часове.

# 634
Здравейте на всички'
да се включа и аз в темата.Майка съ на бъдещ първокласник от Младост 3 София.
Дотук не намерих нищо за училищата в наия квартал, но може да съм пропуснала нещо. Та накратко някой имали информация за 81 и 144 училище и ако да моля да го сподели.
Благодаря Ви

# 635
  • софия
здравейте,
някой беше писал, че за 31-во утре ще има съвет и ще определят критериите за прием, но сега с тази ваканция дали ще работи училището? дали да се разхождам в това време до там?

# 636
margoto77, пиши като научиш нещо ново, моля те! Hug

# 637
Тази грипна направо ме хвърли в размисъл  Sick
Калоян каза, че днес са били само 2 деца от неговата група и съответно са били при малките  Rolling Eyes
Според госпожата всички налични били здрави  Praynig но според докторката инкубационния период бил около седмица  #Crazy ....та незнам дали не е късно, но ме гложди мисълта дали да не го метна на баба му за няколко дни  newsm78 че след последните боледувания и престоя 3 седмици у дома преди НГ направо съм в ужас от тия болести  Cry

# 638
Да спор по въпроса няма всеки иска детето му да попадне на добър учител. Oбаче наплива щом е толкова голям, директорката трябва да реши този според мен Проблем, да вземе някакво решение .Ния останалите родители които седи ме и чакаме обявената дата как да постъпи ме #2gunfire

А вие коя учителка предпочитате? Защо точно нея?
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Стоянова или Цанова били са най добрите. Казват че и другите две са добри и сега сам на кръстопът, ако не бъдем при никоя от двете дали да се записва ме, иначе отзивите са много добри за госпожите които ще поемат 1ви клас.

# 639
  • софия
Тази грипна направо ме хвърли в размисъл  Sick
Калоян каза, че днес са били само 2 деца от неговата група и съответно са били при малките  Rolling Eyes
Според госпожата всички налични били здрави  Praynig но според докторката инкубационния период бил около седмица  #Crazy ....та незнам дали не е късно, но ме гложди мисълта дали да не го метна на баба му за няколко дни  newsm78 че след последните боледувания и престоя 3 седмици у дома преди НГ направо съм в ужас от тия болести  Cry
от утре нашата група я няма - госпожите са в отпуска, децата, останали здрави са в сборни групи. тази седмица сме вкъщи.
дано сутринта някой каже какво става с 31-во...

# 640
Училищата са затворени, има грипна ваканция. Никой няма да намерите.

# 641
  • София / Пловдив
...... но според докторката инкубационния период бил около седмица  #Crazy ....

Най - късно до 48 часа след евентуална зараза може да се разболее.

Типично за грипа е, че те поваля изведнъж, буквално в рамките на час или два.
Затова си мисля, че родителите, пуснали децата си на ски, не са подозирали, че децата ще се разболеят.

# 642
Правилата за прием в 31 СУЧЕМ са пуликувани:
http://www.ivanvazov.com/

Ще се видим на 1 февруари на опашката за подаване на заявления Simple Smile

# 643
  • София
Затова си мисля, че родителите, пуснали децата си на ски, не са подозирали, че децата ще се разболеят.
Родителите на едното дете, откровено си казаха в деня на заминаването, че детенце е имало Т предходните дни. Но са се надявали на чудо, явно!
А другото дете, с висока Т от няколко дена, имало много голямо желание да дойде на лагера. Не тръгна, дори с групата. Довели са го отделно с кола родителите му, там вдига пак Т, и от лагера ги връщат обратно за София. ooooh!

# 644
Здравейте, мами!
Днес получих информация кои госпожи ще поемат първокласниците тази учебна година. Това са:
- Мария Митева
- Елена Чивикова
- Елеонора Петрова и
- Галина Хуриетчиева.
Моля ако някой има впечатления от тези пезагози да сподели.
От училището ми казаха, че едва в началото на април ще има педагогически съвет, на който ще определят новите правила за прием през учебната 2011/2010 г. Тези правила щели да бъдат публикувани на сайта на училището след пролетната ваканци на учениците. Подаването на документи щяло да започне в началото на май.
Това е от мен.
Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт