ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 142
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Моя син донесе обща снимка на класа. Все си виках - леле колко са малки тези дечица, аз съм забравила щерката какви бяха малчовци и те.
Обаче снощи като извадихме идентичната снимка на каката от първи клас - наистина в класа на Люби децата са като запетайчици, такива едни мънички, мънички.

# 226
Есме,браво на Сани!Направо ви е затрупала с отлични оценки. Laughing
И при нас ината си върви! ooooh!Да не говорим,че все още го обличам и събличам.А докато си измие зъбите или влезе да се изкъпе е мъка,подвикваме му по няколко пъти. ooooh!
Също си ляга рано,а сутрин обикновено се буди преди нас.Не ми се е налагало да го будя сутрин.

# 227
Горкия Ники с премазаното пръсче .
Но моя Ники имаше същото премеждие ,но на пръсчето на крака си го притисна с вратата и му падна . Боля го само в деня на случката ,иначе при падането на нокътя не
Да се отчета и аз , както съм казвала ,пише много много бавно ,но и грозно. Вчера взехме малко М , а днес трябва да вземем  голямо М и евентуално 6

Весел ден на всички !Може ли да помоля за паролата на албума ,искам  да кача снимки на Ники като  есенен елф от карнавала

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 10:19 от lorys

# 228
Ние като гледам сме напред с материала - вчера са взели буква Л и цифра 8... Много е доволна, че вече си пише името - Ели, не че преди това не можеше, но вече "официално" може... Снощи като й взех тетрадката по математика и като погледнах как е започнала да пише 4 и 6... Четворката е с една дъга на първата чертичка..... все едно има двойка и права черта отзад.... и това е от бързане.... започна да ми обяснява, че госпожата така е показала..... е да, ама не - върнах я в началото да види колко леко е извита първата чертичка.... е, накрая се съгласи с мен, след като изписа една страничка с прави четворки.... А шестицата я пише с права черта и кръгче..... пак от бързане и става една крива, крива.... като я пише с "калпаче" отгоре става идеална..... Уикенда ще има да пишем доста ми се струва, че вечер нямаме време за нищо.
Ели си е загубила една гума и един молив.... Беше си забравила суичерите на няколко пъти, но на другия ден си ги откриваше...
На Ники бързо да му се оправя пръстчето... Ели си беше премазала големия пръст на крака, падна й нокътя, но вече израстна съвсем правилен.... така че няма страшно...
Хубав ден на всички!

# 229
това е нашият есенен елф на карнавала в училище с костум от стара  рокля на баба , но пък зелена  Mr. Green

http://nabor2003.snimka.bg/children/nabor-2003-p-rvoklasnicite-n … i.213386.21381116

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 10:39 от lorys

# 230
Lorys, страхотен е малкия елф....   bouquet

# 231
  • На края на вселената!
elsi, бързо да минава пръста  Hug Посмях му се на театъра, голям сладур е.

Може ли и аз да помоля за парола на албума  Praynig

# 232
lorys , страхотен елф.  Hug
Ето ме и мен след скиторенето до Софея за юбилея на колегите от НИМХ и научната сесия във връзка с работата им.  bowuu
Изкарах страхотно и временце уцелих, като изключим ветрилника и малко дъждец, но това се преживяваше.  Laughing
Сашо пише ужасни осмици.   ooooh! "м" - тата са му са доста прилични.  Hug
Може ли и аз да помоля за парола на албума  Praynig
Да, пращам на лични.  Wink

# 233
  • На края на вселената!
Благодаря, Чиби! Видях страхотни и усмихнати сладури  Heart Eyes

# 234
  • с/у ОколоМръсТното
Моя син донесе обща снимка на класа.

хахаха и моят донесе. Големи скици са... И наистина уж ни се виждат малки, а не са... Моят син е 3-ти по височина в класа.
Да ви се похвала...
В класа имаме няколко деца със СОП и бабата на едното много хвали синчето, че помага на внука й, обръща му внимание... И на още едно маценце понагаме, че милата изпитва затруднения с движенията. Но е толкоз сладичка...  Hug

Утре имат екскурзия до Витоша и аз все още се колебая, дали да го пусна?  Thinking

# 235
Всичките му учебници са пили вода по няколко пъти така че са доста накъдрени.
Доста се уморява. Снощи заспа преди 9 часа и тази сутрин не му се ставаше.

eli доста се смях с вашите учебници hahaha
Не са останали жадни...

Относно изморяването, явно и на нас ни се отразява доста натоварващо, не толкова физически, колкото психически.
Вечер и моята ученичка заспива много рано, още към 8.30-9.00 започва да се унася. Понякога даже не си довършва вечерята. Аз и не настоявам де Mr. Green
По-добре да си се наспи.
Но сутрин става много рано, още в 6.00ч. е на крак и съответно и мен ме събужда и не ме оставя на мира.

lorys елфът е много хубав Peace. Добре сте се справили с костюма.

esme браво на твоята ученичка. Отлични резултати.

elsi бързо да минава пръстчето на твоя юнак. Геройски е и

# 236
  • Русе
  Много следък елфа на lorys

Светослав пише цифрите от края към началото. Почти всички ги почва отдолу. 8 го пише с две отделни кръгчета. М пише добре ,обаче когато е с "и",просто забравя да спре да върти едни бастуни и ченгели. За упражнения и дума не иска да чуе. Само колкото домашно има. Повече от 1 час след като го взема от училище не учи. И то този час е на порции, при добро желание.
Сега е чул за някакво състезание по краснопис и иска да участва.  newsm78  Цифпите ги пише грозно, буквите ги пише красиво,ама не винаги.

Светослав продължава да не заспива преди 10:30  Cry Абсурд е да легне преди 10.

# 237
И Сашо снощи заспа към 22,00ч., а беше и тренировка.  hahaha
Шани, браво на грижовното ти момче.  Hug

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 11:54 от chibi

# 238
  • На края на вселената!
Лина е разстроена. Някой й е ровил в шкафчето, надрацкал вратичката. Несесера за рисуването й бил с отворени ципове, скъсан. Ще говоря с класната, ама не очаквам резултат.

# 239
  • Бг-мама
Гоко днес донесе самостоятелна работа по БЕЛ.Грешка до грешка .Не мога да повярвам ,че това е неговата работа защото той никога не е бъркал звукови модели или съставянето на изреченията.Не довършил и предал.Питам го какво се е случило да ми даде обяснение и той ми казва ,че страшно му се е ходило до тоалетната и започна дареве ,че страшно се срамувал. ooooh!
Да рева ли да се смея ли ?
И госпожата отдолу нафраскала едни забележки ,че не е довършил пък предал , че бил много бавен и т.н , а то милото му се ходило до тоалетна.Казвам му аз защо не отиде до тоалетна , пък той ми вика ми нямах кърпички. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт