ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 141
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
 Зечова ,гушни го.  Hug Той си е краснописец и старателно дете. Да не шашка.Може да отпусне малко. При нас е обратното,май ще трябва да затягам.  Twisted Evil

# 241
Томасе, дано да има ефект от разговора с класната.  Praynig
Зечова, милото мъниче.  Sad Ще свикнат. Пооляла се е госпожата със забележките.  newsm78

# 242
А моя хубостник напоследък си пише домашните в 23ч.Мързи го през деня и накрая  реве,че му се спяло. ooooh! Как се извъди такъв мързел,не знам???!!! Никой никога не го е оставял да  мързелува,а накрая какво стана... Crazy

# 243
  • Русе
 Laughing  ДХ3 , имало по голям таласъм от моя. Домашните гледам да ги напишем половин час след училище и ако е останало още нещо, преди тренировките още половин час.

# 244
току що го оставих у дома !
Много съм  му ядосана .Правили самостоятелна работа по ЗиП Математика и имаме оценка Добър !
Толкова фрапантни грешки .5-3=1 ,1=0-1 и няколко подобни , последната задача изобщо не е проумял условието .
Сега да не помислите че се пренасям и се правя на важна , че се ядосвам .
 Не , но на него математиката му върви ,много повече от БЕЛ
 Смята ,брой пари и стотинки и днес ....
 ХУбава Работа !
 Ето , затова се ядосвам ! А като го питам как е могъл да напише такива отговори -свива рамене ...

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 15:24 от lorys

# 245
  • СОФИЯ
Много съм ядосана ,правили самостоятелна работа по ЗиП Математика и имаме оценка Добър !
 ...

Е как оценка, нали в 1 клас няма текущи оценки. При нас е "пчеличка" и без пчеличка. Ако нещо много е ощяпано подпис на г-жата и място за подпис на родител.

# 246
Много съм ядосана ,правили самостоятелна работа по ЗиП Математика и имаме оценка Добър !
 ...

Е как оценка, нали в 1 клас няма текущи оценки. При нас е "пчеличка" и без пчеличка. Ако нещо много е ощяпано подпис на г-жата и място за подпис на родител.
при нас оценките са добър,браво,отлично!понякога само подпис или подпис с печатче!

# 247
Много съм ядосана ,правили самостоятелна работа по ЗиП Математика и имаме  оценк !
 ...

ами така , и при нас беше пчеличка за много добра работа и само подпис ,ако нещо не е направил хубаво.Но днес е така ... пише Добър!, въпросът е не в оценката , а в бъркотийте, дето ги прави   моя син

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 18:25 от lorys

# 248
  • СОФИЯ
 ...

при нас оценките са добър,браво,отлично!понякога само подпис или подпис с печатче!
Сега погледнах, явно може щом няма цифра

Чл. 7. (Изм. - ДВ, бр. 65 от 2005 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 11 от 2009 г.) Въз основа на установените резултати от текущите изпитвания и изпитите се поставя оценка с качествен и количествен показател, а за учениците от I клас - само с качествен показател.

# 249
 ...

Сега погледнах, явно може щом няма цифра

Чл. 7. (Изм. - ДВ, бр. 65 от 2005 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 11 от 2009 г.) Въз основа на установените резултати от текущите изпитвания и изпитите се поставя оценка с качествен и количествен показател, а за учениците от I клас - само с качествен показател.

имат си право госпожите , и ние нямаме оценка ,а само качествена оценка Добър !

# 250
Laughing  ДХ3 , имало по голям таласъм от моя. Домашните гледам да ги напишем половин час след училище и ако е останало още нещо, преди тренировките още половин час.
Всички лягаме преди него понякога и само му подвиквам да отива в леглото,защото го чувам,че тропа с играчките.Добре поне,че сутрин става лесно,макар да му е криво и да помрънква.
Иначе се справя добре в училище,подобрил е и краснописа.

# 251
 lorys не се ядосвай на детето.
Всичко се получава от бързането, от недостатъчно добре разбраното условие на поставената задача, от ред други неща...
Все още имат проблем с концентрацията и задържането на вниманието първокласниците, трудно вникват в задачите, понякога не им е ясно и ,докато госпожата прочете условието, са забравили какво трабва да направят.
Важното е, ако у дома се справя със задачите, значи няма проблем. С времето ще улегнат нещата и ще се справят все по-добре.  Peace

# 252
lorys , спокойно.  Heart Eyes
И Сашо прави понякога елементарни грешки на контролните по мамтематика от бързане.  ooooh!

# 253
Момичета успокоихте ме , Hugно ми олекна,като споделих .
Ама като ми донесе малкия такава оценка , и баткото като ме зарадва със същата на контролно по математика .И ми става толкова прииятно !

# 254
Ще свикнат мъниците.  Hug
Моят дребосък пък не беше дочакал веднъж госпожата да дочете условието на една от задачите и писал точно свободни съчинения по картинка.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт