ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 138
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря, момичета.  Heart Eyes
Лято, за театралната трупа ли учите "Теменуги".  newsm78
И си мисля, че Яворов не е за 7 годишни деца.  Thinking
deyzi, не се самолинчувай.  Hug Толкова ни е напрегнато ежедневието, че е нормално и да позабравяме.
Хора сме, все пак, а не роботи.  Laughing

# 271
Добро утро и от мен.
Не знам от къде да започна. Дано не пропусна нещо.
Дейзи, как е Ники?
Чиби, дано Сашето се оправи бързо.
Ирина, много е натоварен Павката. Дано не се изморява много.  Hug
Момичета, пишете за оценките. Децата са притеснени повече от нас. Чудят се дали ще задоволят нашите изисквания. От там в стремежа си да са най добрите допускат грешки. Ще се научат и ще се най добрите. Не се съмнявайте в тях. Притеснявахте се за лулички и бастунчета. Ето станаха почти идеални. Така постепенно ще станат и другите неща.  Hug
Айде и аз да се хваля и оплаквам.
Вики има 4 учебни тетрадки (ако мога така да ги нарека). Всяка е разделена на 9 подтетрадки. При завършването на 1 ниво във всичките 4 правят тест. Резултатите са: немски- от 28 точки, 26 1/2 ( не ме питайте как са изчислени  ooooh!) ; математика от 42 точки, 34. При положение, че по математика няма никакви проблеми там точките са сравнително п онадолу от тези по немски. Разсейва се, помага на другите и така. Не съм видяла тестовете и другата седмица смятам да ги поискам. Иначе имат ученически дневен дневник. Там пише какво са правили, до къде са стигнали и т.н. Много е интересно.
Довечера имат празник. Само се моля да не вали, че ще обикалят селото и имат тържество пред училището.
От другата седмица започват проект : Четири елемента- въздух, земя, вода и огън. Трябва да се подготвят и да направят нещо за 3 седмици. Ирка, имам въпроси към теб. Ще те притеснявам на лични.  Hug
И не на последно място: Честит имен ден на Виктор и Виктория ( малки ииголеми). Днес е Св. Мина и Св. Виктор.
Ето една почерпка и от нас  Grinning  party023
Лек ден на всички и се извинявам за фермана.  Hug

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 09:36 от Хексилина

# 272
За там, да.
Иначе в училище всичко е наред. Аз не съм писала скоро, но последно ви разказвах за едно момиченце, което проявяваше лично, доста крайно негативно отношение към Таня. Стигна се до там да я нарича "глупава" и тя, разбира се, беше доста разстроена. Говорих с учителката, обясних й какво ме притеснява и тя реши първо да пробваме с преместване (момичето стоеше точно пред Таня, обръщаше се да й се подиграва колко бавно пише и в този дух). Та, сега е на друго място, с друго детенце и нещата са спокойни.
Надявам се - за дълго.

# 273
Хексилина, честит имен ден на Вики.  Heart Eyes  bouquet
Честит имен ден и на всички останали Викита - момичета и момчета.   bouquet
Весел празник довечера.   ura

# 274
Честит празник на Вики!

# 275
Хексилина тъкмо се чудех имаме ли си именник в темата, и той се появи Wink
Честит празник на твоето момиченце, да ти е жива и здрава, усмихната и лъчезарна.
Страхотна е на снимката Peace

chibi бързо оздравяване на вас Hug Дано не се окаже нещо сериозно.

deyzi ако не сте открили рапани, да ти изпратя, имам в наличност.
Тази година от морето си взехме няколко, по-точно си купихме, защото по плажа не открихме нито един, само някоя малка мидичка, "всичко е пречистено до съвършенство" Mr. Green

Лято хубаво, че са преместили това момиче и сега нещата са по-спокойни.
Успех със стихотворението Peace

# 276
Привет от нас. Изпуснах ви малко тези дни, ама си имахме перипетии с малкия дзвер.
Вчера кака ви Тед подвързва учебници и тетрадки все  едно е септември  Laughing  ама който тогава го домързя, сега я свърши тази работа. Та накупих  цветни картони и хубавичко подвързах всичко. И нови етикети лепвах и наново надписвах... ми  то учебниците и тетрадкте му на дърпана баница бяха започнали да приличат. И тези найлоновите подвързии толкова се късат, че всяка седмица купувам по 2-3 нови.

Между другото, ако някой знае къде продават по- качествени и здрави найлонови подвързии, моля да сподели  Praynig

Днес Мони си взе читанката, щели да почват да четат вече  Thinking

# 277
Хексилина, честит имен ден на Вики.  Heart Eyes  bouquet
Честит имен ден и на всички останали Викита - момичета и момчета.   bouquet
Весел празник довечера.   ura

Присъединявам се към това пожелание!!!  bouquet

Да ви питам......Вашите първолаци промениха ли се? Моя го усещам,че се опитва да се променя, но не в добра светлина......Беше кротко детене, на което не му се чуваше гласа.....А сега - един войнствен на моменти, не му спира устата да говори, въобще.......

# 278
ДОсега нямаме скъсана подвързия,купувах от книжарницата до нас.А пособията все още са читави,но ги носим в отделни папки всеки предмет,за да не се блъскат в чантата.

# 279
Честит имен ден на Вики!
Живи и здрави и малки, и големи!  Hug

Набутахме се за календари и ние, ама да се радват бабите. Пишат изречения вече младите, дано скоро почнат да четат. Сега вечер сме на Том Сойер  Simple Smile

# 280
И ние пишем изречения, голямо миене пада в тях.

"Мама мие Еми", "Еми мие Ани", все в този дух Mr. Green

Не е променена особено, поне до момента не забелязвам прояви, които ме озадачават.

# 281
За календари да кажа- има хубави във Фуджи фото на Дондуков и Раковска. не съм видяла цените им, но пише, че при закупуването на календар снимката на детето е 0,50лв.
Мама Цоцоланка, аз разлика виждам само в това, че е поотслабнал.. явно повече енергия изразходва.

# 282
И ние пишем същите изречения.  Joy
И аз не забелязвам отрицателни промени у Сашо.  Hug

# 283
Тедка аз не съм подвързвала с картон, само с найлонови подвързии сме, прозрачни са и засега са здрави.
Така много лесно се ориентира с учебниците и тетрадките детето. Сама си подрежда вече раницата, и нямаме пропуски засега.

Мама Цоцоланка усещам аз някаква промяна в ученичката, струва ми се по-старателна от преди някак си. Ама докога ще е така newsm78
За отслабнала, не е , не и` се отразява чак толкова стресиращо училището Mr. Green
Има си апетит, всеки ден не пропуска сандвича + сокче. Вчера даже ми звъня, че съм забравила да сложа сок, ама нищо, не се сърдела Embarassed

# 284
Честит имен ден на Вики! Като излязла от приказка на Братя Грим е  Heart Eyes Честито и на всички останали именници!!!

И нашите найлонови подвързии са на баница, въпреки, че всички са в отделни найлонови папки. Най-държеливи се оказват хартиените, още не съм сменяла тези на тетрадките.

Общи условия

Активация на акаунт