ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 175
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Иначе плодове яде доста.
При това положение изобщо не бих се притеснявала. Ако хапва и орехи, овесени ядки и др. такива, от които да получава протеини и мазнини, всичко на 6!
  С орехи много често вечеря.  Simple Smile Изобщо обича ядки.

# 106
Аз май само се записвам,но време не остава да чета,много бързо пишете.Явно има какво да споделяме,емоции първолашки.Simple Smile
Нашия шпърволак е добре,носи шестици.Вече посвикна и ходи с желание на училище,доволен е от госпожата.Имаме, все още, проблем с краснописа,но се надявам да се обиграе и да започне да пише по-красиво.Пишат с моливи,моя трие,маже,клепа.... Crazy

# 107
Tsv, благодаря ти за успокоението.  Hug
  Доста се притеснявам. Да наистна е здрав и много жизнен. Обаче е много дребен и се различава от всички деца. Никога не съм мислила,че ще карам детето си насила да яде,защото и аз като малка не обичах нищо да ям.  Cry

Да ти е жив и здрав! Голям образ е!
Не искам да те притеснявам, сега се сещам за едно дете, което беше с дъщеря ми в градината - много жив, енергичен, сладък и страшно дребен. Не го бяхме виждали последната година, той отиде в друга предучилищна, но никак не е порастнал. Знам, че майка му направи доста изследвания на детето - хормонални.., всякакви - нямаше нищо тревожно, но тя искаше да бъде спокойна.

# 108
  • Варна
И ние сме 3 дена по 5 часа и 2 по 4. Четвъртия свършва в 11 и 30 а петия в 12 и 15
Взеха всички гласни и сега ще взимат буквата М, по математика са до цифрата 7 , предстои им 8.
Справя се добре но с някой неща е доста бавен, все казва, че не му стигало времето в час особено по рисуване и домашен бит и техника, но пък той никога не е харесвал рисуването.
Нашите шестици нямат още , само се подписва госпожата.Плуването го оставихме за след нова година тъй като моят готованин го е страх да влезе в басейна  Confused Аз откак се е родил се каня да го записвам на плуване , а то какво стана  Crazy инъче на морето е много смел пък в басейна не иска нищо, че водата е метър и десет а той е 1,40 см... не иска и не иска. Изчакваме да не вземел да се травмира, на мен ми идва малко в повече това с травмирането но както и да е  Rolling Eyes

# 109
Пишат с моливи,моя трие,маже,клепа.... Crazy

Ние сега сме така с химикала- пише, повтаря, размазва, после трие с гумата, ...но химикала трудно се изтрива  ooooh! Стигало се е до прокъсване на листа.
С молива си беше чиста работата Wink

# 110
Нашите от началото си пишат с химикали. Само в занималнята им искаха трищи се химикали с гумичка.  Но колкото и да трие и пак а да пише... ми грозно си пише детето и това е. От писанията по БЕЛ  във вторник има бая начервено... хем колко пъти повтарям да се старае повече, но явно толкова си може. Не че няма да го ръчкам да се старае, но и мъчно ми става като му видя тъжната физиономия...
С математиката  му е много по- лесно. Едно ,че смята добре, второ , че там кой знае колко писане няма.
Интерсно ми е довечера какво ще докладва за английския.  при изпринтени и изрязани 50- 60 картинки ... колко  реално са били необходими.

# 111
Петьо пише адски бързо.Странното е,че едни букви/например У/ ги пише красиво,а други ужасно/ например О/.При цифрите пак така-чудесна 6-ца и ужасна 5.ца.За по-малко от 5 минути изписва една страница. ooooh!
Теди,най-много да сте преизпълнили плана по английски и Мони да е услужил на някое другарче с някое и друго животинче. WinkНие пък бяхме се престарали с домашното по математика и бяхме решили задачите и за работа в час.Ама така е,като се чудех кое е домашното. Thinking
Алабала,аз не мога да накарам мъжът ми да научи детето да плува.Сам щял да се научи.Срамота е,все пак е морско чадо. ooooh!
Голям срам,но ще си призная-нямам идея какво учат по английски,а учебниците по рисуване и по Бит и техника не съм ги отваряла. BlushПетьо също не обича да рисува,но обича да оцветява.
Амбър,Петьо вчера вечеря със сливи,банани,грозде и сурови лешници. Crazy

# 112
Сашето ходи на кунг-фу, но са с отборни тениски нагоре /  10 лв й е цената/, а надолу с долнище на анцунг по избор.  Hug

chibi, kade ima zanimanija za deca po kung fu ?

# 113
  • софия
И аз не насилвам за ядене. Само че, се дразня когато вечер не сяда на масата. Като не му се яде да не яде, но да седне за компания.

Ники е до Е и числото 0. Вчера са правили и първа диктовка на букви  Laughing
Иначе вече сме втора смяна и ми е трудно да проверявам домашни. Пише всичко на занималнята, после класната им ги взема за проверка, докато си донесем проверени в къщи, то минали 2 дни  ooooh! Разчитам изцяло на госпожата от занималнята.

Вчера се прибира с два чужди бакугана  Shocked Едно дете му ги дало за да преписва от Ники задачи по математика.  Разбрахме се днес да ги върне на детето  Joy
Оправно детенце  Joy

# 114
  • София
Кламерче, разкошна малка гинмастичка имаш!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За календарите. Ние ще правим за Коледа. Аз ще снимам децата и честно казано съм нула откъм идеи и за нещо интересно  Embarassed Събирам такива  Confused

# 115
  • София
Здравейте!
Свилен също започна от тази седмица да пише с химикал. Справя се детето, само един, два пъти беше поправял. Стигнали са до голяма буква 'И' и утре ще взимат 7.
Ходи на шах, футбол, приказен свят и пиано. Уплътнили сме програмата до 17.30 иначе трябва да си тръгвам в 16:30 от работа, което си е доста рано.
Покрай идеите за коледните календари, кажете и за коледните подаръци. Simple Smile

# 116
 Мислех, че сме приключили със закупуването на допълнителни учебни помагала и хоп - нова тетрадка, този път със залепящи се букви! Раницата вече не е и за колелца, направо за телепортиране.

# 117
Добро утро! Peace
Нашите първолаци вчера стачкували при госпожата,която им води следобедните часове и дружно получили забележка.Представете си,отказали да пишат. Sunglasses
Днес наборчето мрънкаше,че иска и днес да ходи на тренировка.То и ние искаме да ходи всеки ден,ама кой ще го води.И сегашната система с три тренировки седмично ни е проблем чисто организационно,а оттам и с финансови последствия.
Това е засега.Хубав ден желая! Peace

# 118
  • Варна

Алабала,аз не мога да накарам мъжът ми да научи детето да плува.Сам щял да се научи.Срамота е,все пак е морско чадо. ooooh!

Мхм, и аз тва му казвам, срамота е да е най- едрия в класът и да го е шубе да влезе в басейна  Crazy
Ще ги снимат на 17 за календарите, има от 6 и 8 лв

# 119
Alabala моята дъщеря пък от басейна изобщо не се плашеше, даже го предпочиташе пред морето.
Е ,влиза с пояс в големия басейн, но в детския няма проблем.
А мен и в големия ме е страх да вляза Confused
Това лято татко и` я научи да плува, докато бяхме на море. Засега с възглавнички на ръцете Mr. Green

deyzi отсега са започнали да стачкуват наборчетата Laughing
Май ще увеличите тренировките всекидневно. Нека да спортува детето Peace

За календари още не съм чула при нас. Ние всяка година я снимаме, но не организирано.

Ваче успех с календарите. Никак не ти е лека задачата, и то за целия клас.

Общи условия

Активация на акаунт