ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 155
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
И ние бяхме до бай Кръстьо, добре че лифтът не работеше, та си походихме.
Моите сега играят шах, после четем малко Том Сойер и да се спи  Wink

# 166
  • София
И ние ходихме на Витоша и двата почивни дни. Вчера - на Алеко, днес - на Дендрариума. Страхотно беше времето, просто мечта.
Днес следобяда наборчето пак ходи на мач с татко си - Левски и Славия.  Mr. Green В 20,30 заспа още като помириса възглавницата.  Heart Eyes

# 167
  • софия
Ние ходихме в събота в една горичка над Бистрица. Прекрасно място- поточе, масички от дънери, чист въздух. Чавето лови попови лъжички с подръчни средства.

# 168
  • София
Ние ходихме в събота в една горичка над Бистрица. Прекрасно място- поточе, масички от дънери, чист въздух. Чавето лови попови лъжички с подръчни средства.
Да, и там е страхотно. Преди много често ходехме и ние.

# 169
  • Linz
Над Бистрица има много приятни места, често ходим в този район. Днес пак там бяхме.
Често се разхождаме по пътя Симеоново-Бистрица-Железница- страхотна алея е!

# 170
Цял ден бяхме на излет на Витоша, разкошно време беше днес.
Но за гъби вече е студено Mr. Green
Е,така поне няма да се броим сутрин. Laughing
Аз пък не излязох от вкъщи през уикенда-имах си друга работа. Confused
Наборчето вчера ходи на мач с татко си.Направихме грешка да му инсталираме футбол на компютъра и сега е мъка.По негови думи домашното беше да напише по 7 реда цифрите от 1 до 7.Начатка ги за не повече от 5 минути и приключи с ученето.
Тази нощ се прехвърли в нашето легло.Нещо беше разстроен,сигурно е сънувал нещо.На сутринта установих,че преди това си е похапнал. ooooh!
Тази сутрин мрънкаше на баща си да го води рано на училище.Още от ДГ си е такъв-иска да е от първите.Последното не е вследствие на ентусиазъм от учебния процес,а се дължи на по-лесната му адаптация.Чешит си е той. Simple Smile
Щях да забравя. BlushЧестит имен ден на всички празнуващи името си днес наборчета,мами,татковци,братчета и сестрички!  bouquet

# 171
Честити имен ден на всички празнуващи! Simple Smile

# 172
  Честит имен ден! Здраве и късмет!
  Ние ходихме до зоопарка. Какъв беше тоя мерак за него на дърти години не знам. Много се впечатлих от разликата в поведението на тигъра и лъва.
Тигърът обикаля нервен, опашката му като камшик, който всеки момент ще те перне, гледа с жълтия си хипнотичен поглед противните майки, бащи и деца, които може да хрусне за закуска. Лъвът - лежи примижал и усмихнат, доволен от публиката - десетки очи го обожават! Само отвреме-навреме отваря леко едното си око, за да види там ли са и отново бързо изпада в сладка дрямка.

# 173
  • На края на вселената!
И ние бяхме в Зоо-то. Беше чудесно там. Караха колелета, играха на площадките, накрая малката падна с колелото и удари силно челото, сега е с неправилно квадратна глава  Laughing Разбрахме, че залата с големите котки е затворена, поради раждане. Да не би нервния тигър да е била тигрица  newsm78

# 174

Можеш ли да ме упътиш как да отидем до там без кола?

# 175
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Живи и здрави да са!!!!!  bouquet

При нас - нищо интересно Crossing Arms......Нормално ежедневие, вчера Йоан писа изречения и така...Днес вали!

# 176
  • Русе
 Мама Цоцоланке, много сте напред. Ркописно ли пишете изречения. Ниа пишем още по 3 гласни букви само на диктовка.
Днес ще ходят на разходка в парка след училище. Дай някаква идея за закуска, която да я спретна за половин час.

През почивните дни сбирахме много слънце на разходки около вилата и на поляната в двора
http://picasaweb.google.com/lh/photo/0LOEFBDEegFxf85Obhw2AA?feat=directlink

# 177
Ехее, Amber, красота!
Ние пишем "мама мие Мими" и подобни.

Честит празник на имениците!   bouquet

# 178
  • софия

Можеш ли да ме упътиш как да отидем до там без кола?
Ние ходим с кола, незнам. Дано истински планинар да се включи  Laughing

# 179
  • Sofia
Честит празник на именниците!

И аз исках на Витоша, но поради разни кратки ангажименти си останахме в София - в събота отбихме номера със Северния парк, а в неделя в Южния, където се събрахме със съученици и родители от класа на традиционна вече среща.

Мнооого ми се иска хубавото време да продължи поне до май Sad, ама уви.

После категорично отказа да пише и учи. Гледа пак Карибските пирати по Нова и заспа доста късно. Не знам как ще се научим да учим допълнително вкъщи, голяма война е за всяка буква и цифра. Надявам се, разните състезания, които наближават да са стимул  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт