ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 154
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.Плевен
Честит празник на именниците!   bouquet Да са много здрави и пълни с енергия!

# 181
  • Русе
  elsi , и ние сме от клуба на Карибските пирати. Гледал го стотици пъти. Сега му го записах и на Пспто, и го гледа всеки ден. 

# 182
Ние имахме градски уикенд.
Малко игра в събота, репетиция, гости при баба, излежаване в неделя, репетиция, концерт и толкова Mr. Green

Сутринта ми скъса всички възможно нерви заради изгубен химикал, чак сълзи пусна, драми имаше. Категорично отказах да се впечатля Naughty

# 183
  • Sofia
  elsi , и ние сме от клуба на Карибските пират

Grinning, много е раздвоен не може да реши кой е по-привлекателен Спароу или Уил Търнър Laughing И де да членувахме само в този клуб, вече им губя бройката Crazy

# 184
Честит празник на именниците!

Ние ходихме на зоопарк в Стара Загора, а в неделя играхме тенис. Даже и домашни не писахме тази седмица  Mr. Green Оставих всичко за занималнята.
Иначе нищо ново, Сутрин в 8 го водя на занималня и в 18 го прибирам от училище. Няма никакво време за игра  Sad , тая втора смяна е много изморителна

# 185
  • София
Ние ходихме в събота в една горичка над Бистрица. Прекрасно място- поточе, масички от дънери, чист въздух. Чавето лови попови лъжички с подръчни средства.
Да, и там е страхотно. Преди много често ходехме и ние.
Можеш ли да ме упътиш как да отидем до там без кола?
Ние ходим с кола, незнам. Дано истински планинар да се включи  Laughing
За съжаление ще ти отговоря по същия начин. Нямам идея, съжалявам.  Hug
Елси, и вашето училище ли е в района на Южен Парк?

# 186
Амбър,пак ми сгря душичката със снимки на моя любимец. Heart Eyes
Какви ти "Карибски пирати",наборчето по това време или е заспало или заспива.
Лято,Петьо в петък сутринта ми спретна една неясно от какво продиктувана драма.Разрева се като ми споменаваше,че тетрадката му за следобедните занимания била изписана и трябвало да я подмени с нова,ама той имал нова,но трябвало да каже на госпожата,която от своя страна им била казала,че не иска да й говорят. ooooh!А,сега разберете драмата,аз не успях. Thinking

# 187
Честито на именниците   bouquet
Ние имахме градски уикенд  - с колелото в морската градина.

# 188
  • Sofia

Не нашето е 41-во, това е между Руски пам., 5 кьошета и Македония. Но май има доста живущи около парка, защото не искат да ходят до Борисовата или другаде.

# 189
  • Sofia
А,сега разберете драмата,аз не успях. Thinking
...
 Joy

Ми човекът е бил в Параграф 22, как да каже на г-жата, като не трябва да й говори, явно е смятал за задължително да я уведоми, че си сменя тетрадката.
И ние сме имали подобни "инциденти"  Grinning

# 190
  • София
Не нашето е 41-во, това е между Руски пам., 5 кьошета и Македония. Но май има доста живущи около парка, защото не искат да ходят до Борисовата или другаде.
Знам го.  Peace
Не е истина колко подметки съм изтъркала и продължавам да търкам в този Южен Парк покрай тримата от 19 години насам.  Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 191
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

Малкото ми момченце има имен ден, пийте по едно кафе от нас, че хич не ме бива в картинките food010

# 192
  • софия
Честит имен ден на Михаил. Роден е на същата дата като дъщеря ми Simple Smile  bouquet

# 193
  • Linz
Честит празник на именниците!
Това "м" се оказа най-трудната буква до момента Tired

# 194
Честит празник на всички именници и от мен   bouquet

При нас няма нищо интересно.
Рени, миналата седмица синът ми взеха "М". Малкото е доволно грозно, но пък голямото му е чудесно. Странна работа. По мои наблюдения най-трудно и сега даже, си остава "О".

Общи условия

Активация на акаунт