ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 068
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Всички документи съм занесла, има си написано на едно табло точно какво трябва. Върнаха ме заради тази бележка от училището и то , защото ТЕ не знаят какво им трябва. Първо им занесох, че е записан в първи клас , ама на едната пишеше Декларация на другата пишеше сл. бележка, после , че бил за първи път , а никаде го няма като изискване там където са изписани документите , абе луда работа. Края на септември последните дни към 29 беше , може и затова да се забавят, НО утре ще отида да проверя.
Картата не ми е изтекла, защото миналата година я подмених, а аз вчера лично от банката си взех извлечение и то по друг повод и видях, че не са ми преведени и тези пари.

# 481
  • софия
Дъщера ми  си има първата забележка в тефтера - Габи говори в час!!! -а  нашата е доволна. От сутринта си знаех , че ще има проблем. Седи с най-добрата си приятелка от 2 дни. Как им е разрешила госпожата незнам. Веднъж ги раздели. Сигурно до 1-2 дни  ще ги търпи и пак ще ги размести.

# 482
gabelas17 , "голяма гордост" .  hahaha
Със сигурност ще ги размести госпожата.  Joy

# 483
gabelas17 , "голяма гордост" .  hahaha
Със сигурност ще ги размести госпожата.  Joy
Joy Joy Joy
Аз се чудя защо Петьо седи на един и същи чин/последен в редицата/ но все с различни деца.В началото на годината седеше на първият ред,а после го преместиха по назад.Чудя се ако той говори,защо седи на последния чин и защо не местят него ,а децата седящи с него?По принцип госпожата ми каза,че говори в час,но след като говорих с доста от родителите се оказа,че всички говорят/дори имат по няколко изписани със забележки страници в тефтера,а Петьо има само две/.
В момента седи сам и е много доволен. Laughing

# 484
Вашите деца губят ли си моливите и гумите в училище? Вече имам чувството, че купувам моливи и гуми на килограм. ooooh!

# 485
  • Русе
 Светослав за моя голяма изненада нищо не губи на училище. Даже се е връщал с повече тетрадки. Беше написал едно домашно в чужда тетрадка, и после се наложи да го пише в неговата си.  Simple Smile

# 486
Светослав за моя голяма изненада нищо не губи на училище. Даже се е връщал с повече тетрадки. Беше написал едно домашно в чужда тетрадка, и после се наложи да го пише в неговата си.  Simple Smile
Joy Joy Joy Joy
Аз ви се оплаквах скоро,че при Петьо материалното е незначително.Все му се искало да подари нещо,все някое детенце харесало нещо негово,съжалил трето и му заел нещо и т.н.Изобщо не мога да хвана бройката на моливите,химикалите и фулмастрите.Повечето от моливите му не са негови,но поне са от една марка-не знам на кое детенце са,за да ги върнем.
Е не мога да не го похваля-не е губил нито телефона си,нито ключовете,да не говорим,че тетрадките и учебниците му са в доста добро състояние. Peace

# 487
  • Русе
   Светослав е точно обратно. Много си цени материалното. Доста трябва да му се умилква някой за да си даде нещо.Само на тренировките си оставя нещата. Това цвички,анцузи,якета. Постоянно ги обирам от залата.

# 488
  • София
Вашите деца губят ли си моливите и гумите в училище? Вече имам чувството, че купувам моливи и гуми на килограм. ooooh!

Аз моливите и гумите въобще не ги броя... редовно се забравят тетрадки, помагала, учебници. Идват си без жилетки, веднъж без чорапи  #Crazy , забравени на балета, а от миналата седмица имаме и загубени обувки, които така и не се намериха - госпожицата се прибра с гуменките за физическо.  #Cussing out

# 489
Губил е и гуми, и моливи, една тетрадка, няколко шапки вече, портмонето, но това са дребни грижи, човекът е зает явно с далеч по-важни неща  Mr. Green

И него все го местят, в момента седи сам.

# 490
брей 2 теми съм изтървала за има -няма  10 дни  Laughing

и при нас ги местят всяка седмица. така децата се опознавали. сигурно е вярно, защото малчо ми говори винаги само за детето до него.
лека полека вече знае имената на половината клас /а не познаваше никого/

# 491
В класа на сина ми чиновете са почти колкото децата - 18 чина, 20 деца. Синът ми седи сам - и преди обяд, и после в занималнята. Искал да му е широко  Sunglasses

# 492
Тц.
Нищо не губи. Малко е стисната от край време и помни кое кога й е подарено, от кого, кога е купувано. Вкъщи е ужасно разхвърляна, но винаги се прибира с всичко, с което е излязла Peace
А, наскоро всъщност изгуби един химикал, доста смешен, с коала, прикрепена в горния му край и после имаше сълзи.

Наскоро я преместиха, но по моя молба. Сега стои с момиченце, което й е приятелка, но не говори в час. Поне моята информация е такава, а и госпожата не е се е оплаквала.

# 493
  • софия
Габи незнам дали е запомнила имената на децата в класа, 1 месец седя с момченце Гого, пък му викаше Криси. С Това темпо до 4 клас ще ги запомни. Joy Една седмица седя сама и й беше адски скучно.  Веднъж си забрави телефона на една пейка като си тръгвахме. От тогава ходи без телефон.

# 494
В нашият клас са 29 деца,така че едно винаги седи само.Тази седмица това дете е Петьо.Според него той сам бил помолил да преместят последното седящо до него детенце.Дали е така мога само да гадая.Едва ли ги разместват защото се опознават-5 години бяха заедно в градината.
Лято,ти наистина си и "набрала" на Таня.Стисната била.Сладурана. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт