ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 075
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
То май е кой, каквото си няма.  Grinning
Павел понеже от малък не дава да го целувам и снощи щях да се разрева от кеф, че ми каза - мамо, дай да те цункам за лека нощ. Наистина не помня откога не се беше случвало. Той още не можеше да говори и все викаше доскам /демек долу искам/, като го гушна.  Joy
Сега си го изкарвам на Ради.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Той пък обича. Мони също още дава някоя целувка отвреме-навреме за мой огромен кеф.  Party

# 571
Ааа, мене хич не ми става съвестно... то не стига, че непрекъснато ми се качват на главата, ми и да спят при нас, не са познали!
Снощи дребния приижда .. искал да спи при баща си, не стана. И тази сутрин дяволито ме пита, що съм му викала снощи - КЪШ  Mr. Green
Викам му- щото си имаш легло и стая и си спите там, не при нас.
Той до преди няколко месеца редовно спеше при нас, нямаше оттърване  ooooh! И цяла нощ се върти, мята крака, ръце... няма спане (за мен де)
Но откакто му позволих да спи на горното легло, а батко му отиде на долното, има мир и си спи там. Само привиква баща си по 10-тина пъти я за вода, я да го завие, да го отвие...  hahaha

Хаха, и при нас е така. Все едно пъпа му е хвърлен на нашата спалня. Сега поне си спи в леглото, щото и Бри нещо си хареса босите му скрити крачета под завивката, та двамата нещо се гушкат през нощта. Само дето котана в 5 по нощите е при мен и като забута с муцуна...мърррр, няма заспиване.
...и като се замисля, по-добре Алек да е при мен, поне не се буди в 5  Crazy Mr. Green

*Тедка* , ние с тебе от тема в тема се гоним  Wink

# 572
За Коледно тържество засега нищо не се чува, и РС досега сме нямали

И ние така. Нямаме и нито една нележка/забележка в тефтерчето. Явно нашата г-жа много работи ни спестява.

# 573
Сашо също още няма забележки. Но след родителската среща в края на миналия месец му номерирах листите в тефтерчето.
Имало дете в класа, което си късало листчетата със забележки от госпожите.  Joy

# 574
Сашо също още няма забележки. Но след родителската среща в края на миналия месец му номерирах листите в тефтерчето.
Имало дете в класа, което си късало листчетата със забележки от госпожите.  Joy
Аз също ги номерирах след като една майка ми се оплака,че подозира щерка си в укриване на доказателства за провинения.А,и се учудих,че към онзи момент Петьо имаше само една забележка,а много от децата/и то момичета/имаха по няколко страници.
Иринка,изглежда си си заслужила целувката на Павчо. Wink
stellina,браво на краснописеца! LaughingЗа кога ви стягат униформи,то годината мина. ThinkingИдеята за енциклопедиите е страхотна. Peace

# 575
Мони има една забележка- без материали по БЕЛ  Grinning материалите бяха сините и червените картончета за звуковия анализ.

# 576
  • София
Аз също ги номерирах след като една майка ми се оплака,че подозира щерка си в укриване на доказателства за провинения.А,и се учудих,че към онзи момент Петьо имаше само една забележка,а много от децата/и то момичета/имаха по няколко страници.

Ужас... направо умрях да се смея... ще трябва да се прошнуроват и да се ударят печати както си му трява...  Mr. Green
Леле, големи хитреци имало.. още от мънички  Joy Joy

# 577

stellina,браво на краснописеца! LaughingЗа кога ви стягат униформи,то годината мина. ThinkingИдеята за енциклопедиите е страхотна. Peace

Е, нали трябва пари да вземат от цялата работа. Не че са много 30 лв., но все пак...

Ужас... направо умрях да се смея... ще трябва да се прошнуроват и да се ударят печати както си му трява...  Mr. Green
Леле, големи хитреци имало.. още от мънички  Joy Joy

Та в този ред на мисли, моя го хванах в измама по писане  Outta Joint. Проверявайки тетрадката, виждам две изречения, които не бяха писани от него. Питам кой му ги е написал, а той разсеяно отклонява въпроса. Оставих нещата и след малко пак питам, но той като комунист на разпит - не казва Naughty . Извадих тежката артилерия и забраних компютрите до 18 години, телевизията и всичко, което можете да се сетите  Mr. Green По едно време, Алек реши да си признае, че бил негов приятел на 12 години от по-горен клас и понеже бързал да играе го помолил да му ги напише  ooooh! Условието да ми каже, беше, да не казвам на баща му (не че ще му се скара), но важното е условието.

# 578
  • София
stellina...  Joy Joy Joy а натам какво ни чака...  ooooh!

# 579
Мони има една забележка- без материали по БЕЛ  Grinning материалите бяха сините и червените картончета за звуковия анализ.
А такава забележка госпожата на мен трябваше да напише, защото не бях провелила дали младежа си ги е сложил.  hahaha

# 580
А такава забележка госпожата на мен трябваше да напише, защото не бях проверила дали младежа си ги е сложил.  hahaha
Ами,то и аз съм за забележка,госпожата пише в тефтера необходимите материали,детето казва и подсеща,ама като не е случило на майка /последната забравя/. Blush
п.п Тези картончета не се ползват от нашия клас.

# 581
Нашата класна не пише забележки за забравени материали и пособия.  Hug
Неприятно ще е за детето, че няма да има какво да прави, докато другите работят.  newsm78

# 582
  • София
и нашата класна не пише забележки за забравени материали. Понякога аз си позволявам да не му слагам някой и друг учебник, когато му е тежка чантата. Ама той взе да ми се обажда: "Мамо, не си намирам учебника по информационни технологии в чантата. Навсякъде търсих и го няма. Да не би ти да си забравила да ми го сложиш". Аз се правя на разсеяна "Ами явно така е станало" Той "Добре, ама да знаеш за другия път, че всеки четвъртък имаме информационни технологии"

Ама то неговата чанта не на шега е тежка. Ако не беше над 30 кила, сигурно щеше да се катурне. А нищо излишно не слагам. Количката на бебето ми се разскърца от тоя тупуз. Така че лошо няма и да се забравя по нещо.

Иначе в нашите тефтерчета се пишат само похвали май. Аз имам 5 шестици и още малко ще ми станат шест, колкото на Виктор.
Този виктор е отличник по всичко. Той е най-висок, най-умен... от всичко по най.
Вие имате ли такова дете в класа?

# 583
Затова да  не излизат от чантата му такива неща. Поне са дребни и не тежат.
Но когато имаме изобразително става страшно.  Нямам му доверие  дали правилно е разбрал какво се иска и си носи всичко- бои, блокче, четки, чашка, моделин, дъксичка, ножче, мушамичка...учебник по изобразително..   Mr. Green  Ама да носи, като не помни. Няма после да ми пили на главата, че СМЕ забравили един кое си.
Тази събота и неделя ще събираме разни пръчки, листа, капачки от безалкохолно... вече имаме празна кутия от бонбони. По домашен бит ще майсторят къщичка с дръвчета, цветя и костенурка  Laughing

# 584
  • София
На нас госпожата ни ги пише на листчето с домашните и ни пише от коя страница на учебника ще майсторят и какви материали да носят. Чак до лист от блок или скицник.
Всеки път ни пише водни бои, а после децата сами избирали с какво да рисуват и съответно пак се слага всичко.

Общи условия

Активация на акаунт