90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №116

• 29 915
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
 GrinningЗдравейте момичета,аз след вчерашният въглехидратен се оядох с какво ли не но пак имам минусче от 100 гр.,вече съм67,400 Grinningмного се радвам ,а днес съм рожденничка,навършвам 35годинки Mr. Green,с плодовете нямам проблеми,а и с останалите дни не ме гони глад така че продължавам с диетката,до сега за закуска ябълка и за обяд сурови ядки и плодове към 100 гр.,а за вечерта ,в ресторанта  плодова салата и винце Mr. GreenНе знам как да ви почерпя виртуално за това едно Hug за всички.Много поводи за усмивки в този хубав ден! Grinning

# 706
Лидия, честит рожден ден!Да си жива и здрава и мноооооооооооого минуси!Това е за теб!

# 707
Едно ОГРОМНО благодаря за пожеланията !
Днес въглехидратен (7ми ден)
З: 1 грейпфрут и 3 бонбона ( нямах търпение да ги изям от вчера им се точа )
О: Спагети с дом сос и кисели краставички
В: Може би пак малко спагети и тиквеник ( и него от кога го чакам )

Приятен ден на всички. Аз отивам на разходка по плажа Simple Smile   Peace
Ъм, такова.. бонбони на закуска  Naughty нидей Wink
Вечерта е хубаво да е само тиквеник - като го чакаш и толкоз си му насъбрала излей си го само на него. Спагетите само ще заемат излишно място, което е редно да се полага на тикеника  Sunglasses
Честит рожден ден на Лидето!   bouquet

Аз днес съм на плодове - нищо интересно. Взе да ми писва да ям само грозде и круши  Crossing Arms Останалите сякаш ме изстъргват ужасно... А банани не знам що не ям. И ме боли зъбенце, и ми е скучно, и ми се излиза, а всииички спят. ПЪК! Казах си го!  Close

# 708
  • Асеновград
Лидия - честит рожден ден! Много слънчеви дни и радостни дни.
Nana - ееееее, казах ли ти, че като се заканиш на кантара и той си взима поука  Joy
Бубе - не  го търпи тоз зъб, намери работещ зъболекар, докато е събота. Дано ти поотмине.
Относно книгата за разделното хранене и аз искам, ако някой може да препоръча хубава - за след режима, моля да ми драсне на лични.
Сега отчет за варива: З - 2 банана (да уточня, че са съвсем бебета, затова два), О - 2 варени царевици, В - не ми е ясна, но ми се върти зелен фасул с картофи.
Хубав ден, момиччета!

# 709
  • Стара Загора
Едно ОГРОМНО благодаря за пожеланията !
Днес въглехидратен (7ми ден)
З: 1 грейпфрут и 3 бонбона ( нямах търпение да ги изям от вчера им се точа )
О: Спагети с дом сос и кисели краставички
В: Може би пак малко спагети и тиквеник ( и него от кога го чакам )

Приятен ден на всички. Аз отивам на разходка по плажа Simple Smile   Peace
Ъм, такова.. бонбони на закуска  Naughty нидей Wink
Вечерта е хубаво да е само тиквеник - като го чакаш и толкоз си му насъбрала излей си го само на него. Спагетите само ще заемат излишно място, което е редно да се полага на тикеника  Sunglasses

Благодаря. Аз промених менюто и на обяд хапнах само една салата ама като за въглехидратен ден Wink А за вечеря ще си оставя само тиквеника Simple Smile

# 710
  • София
Аз да ви кажа. Днес четох 24 часа. Статия на Лиляна Клисурова за депутатката Петя Раева, която отслабнала 28 кг и чак написала книга как отслабнала. Имаше и диаграма с начина на хранене. Е, познайте как е отслабнала депутатката. Ами с 90-дневната диета, която тя си приписва за свое откритие.

Много се ядосах.

Моля, че не ми се рови - напишете ми имената на двете авторки на 90-дневната диета.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 16:54 от nana77

# 711
Бреда Хробат и Мойца Поляншек  Peace

# 712
  • София
Благодаря.
Писмото е готово. Сега ще го изпратя. Да видим дали ще ми отговорят.

# 713
Моля!  Heart Eyes
Давам отчет за днес: З - ябълка; О - пържола с яйчена салата; В - салата с домати, краставици, маруля, сирене и кашкавал
Качих няколко снимки. Ето линкче за тези, които искат да разглеждат. За съжаление нямам много снимки преди режима, а малкото, които имам са в предимно седнало положение със закрит корем и паласки. Така че ще е трудно да добиете ясна представа колко съм отслабнала  Laughing
http://popsywopsy.snimka.bg/?profile,albums
потребител: popsywopsy
парола: popsy

# 714
  • София
Мда, писмото не може да бъде изпратено. Нищо. Ще намеря начин.

Попси, линкът ти не работи. Като се вкара парола и юзър и се отваря БГ-мамма  Mr. Green

Опс сега зареди. Мдааааааа видима и промяната. Браво на теб!   bouquet

Хайде и от мен малко нови снимки

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.21416513

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.21416515

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.21416517

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 17:51 от nana77

# 715
Lidiq, nbirthday
отчет за днес;
О:2 кюфтенца,2ве резенчета кашкавал
Следобяд:1/2 сандвич с кашкавал и филе
В:1/2 от сандвича наобяд

Малко по-тежко меню днес май  Embarassed

# 716
Днес е любим плодов ден Simple Smile

З - 1 банан
О - 4 сини сливи
СлЗ - 1 ябълка
В - два резена пресен ананас

Ядки реших да не ям днес, защото още си усещам тежест на стомаха от бобовия ден - тогава за обяд ядох боб с лук и маслини, а на вечеря микс ориз със зеленчуци (царевица, грах, моркови, гъби)

Аз си стоя на моите 60 кг от една седмица насам, от време на време кантарът варира с плюс / минус 100 - 200 гр.
Отказвам кафето и го заменям за зелен и плодов чай Simple Smile

# 717
  • София
Добър вечер!

LIDYA, Честит Рожден Ден!  newsm59  Много здраве и много минусчета! newsm67

betito28, не разбирам режима ти, защо ядеш между храненията и то, сандвич? Нямаш закуска. Извинявам се, ако си обяснила и не съм прочела Hug.

Ето и моето меню за днес - белтъчен
з - кафе и ябълка
о - печено пиле с гарнитура задушено зеле с ким
в - същото
Водата ми е ок.

Тия дни не свалям както в първия цикъл, но ми е леко и се чуствам добре.

Пожелавам ви лека вечер, фиданки!

# 718
Благодаря ти, НанаHug
Сега видях новите ти снимки. Изглеждаш много добре! Поздравления!  newsm51
Лидияbdbaloni Да си жива и здрава!

# 719
Здравейте фиданки,
Минавам само да споделя снощното си преживяване. Бях на рожден ден , където се събра цялата тайфа, които не са ме виждали почти година/по ред причини/. Бяхме в нощно заведение, имаше "дрес код"-абитуриентски бал и цвете в косите. Не бях с моят оригинален тоалет от бала/по две причини - не е в мен, и все още не мисля че бих се напъхала,доста годинки има от тогава Crazy ама и това ще стане Mr. Green/, но виж -цвете в косите имах. Та, защо разказвам тези неинтересуващи ви неща - последно са ме виждали ... Thinking малко след раждането/разбирай КИТ Crazy/, и какво ми се случва снощи - влизам аз една такава, модерна абитуриентка, спретнала съм се, и цвете съм забола и.....никаква реакция..хм, викам си аз, чак пък да са ме забравили...стоя ,усмихвам се, мигам с големи мигли-нищо. Всички ме поглеждат за кратко и никой не реагира - докато в един прекрасен момент една от дружките зацепва ,че това съм аз -никой не ме позна Mr. Green Mr. Green " Била съм се стопила" викат Party Mr. Green "Изчезнала съм била дори Mr. Green  Ей на това му викам аз признание за положеното усилие Peace Peace Съответно всички "нуждащи се" се залепиха до мен да ме разпитвам как ,с какво, защо Grinning И не за друго, ама не изглеждам и нещастна дет се вика - повечето отслабващи гледат гладно и жадно, а ние тук си хапваме на воля и гле'аш к'во става Mr. Green Mr. Green Направих една непредвидена реклама на 90 дневната ни епопея, и вярвам доста ще се възползват от "примоцията" Mr. Green Извинете ме за риличното отклонение,ама исках да го споделя с вас - защото аз все съм недоволна от резултата Blush, пък явно от страни се виждат промените - така че - дерзайте Peace

Общи условия

Активация на акаунт