Лакове за нокти - тема 18

• 52 815
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
         Може ли да помоля някоя от вас за линк към холограмен топ лак. По спомен , мисля имаше такъв на Essie, но не съм 100% сигурна. Благодаря предварително!

# 361
  • USA, Steak State
  Peace

# 362
UNynaeve, а провери ли в Карфура?  Rolling Eyes Вчера се разболях и така и не можах да стигна до там, да знам дали като се пооправя да си правя труда изобщо да ходя до там? Имаше ли много останали в ДМ-а на БауМакс?  Flutter

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 09:11 от lsweety

# 363
  • при моите деца .....
Предложете ми лакочистител, но някой масов, който да успея да намеря при нас  Sad

# 364
Хм аз не обръщам никакво внимание на лакочистителя, само гледам да е без ацетон. Blush

# 365
И аз се сдобих с матовия топ лак на Rimmel, мисля че по нищо не отстъпва на този на Essie.  Peace Определено повече ми допада от Essence!
За инфо на Варненки в ДМ-Тракия етикетната цена е 6.09лв, но на касата ми взеха 3.15лв!
А, някой във Варна да е срещал крокита на Перфект!?   bouquet

# 366
Хм аз не обръщам никакво внимание на лакочистителя, само гледам да е без ацетон. Blush

Чували ли сте твърдението, че за естествени нокти трябва да се ползва лакочистител с ацетон? И аз ползвах години наред все безацетонови лакочистители, дори и с тях , мислех си, ноктите ми се изсушават и цепят. Сега ноктите ми са в добро състояние, лакочистителят ми е с ацетон, грижата за ръцете ми е непроменена, добавила съм заздравител на Мавала под основата. Има ли според вас връзка ацетон -естествени нокти, за мен беше странно, но ми беше препоръчано от опитна маникюристка?

# 367
  • София
аз от години си чистя лака с лакочистител на Арома, най-обикновения синия, с ацетон. имам изключително здрави и хубави нокти, така че ацетона по никакъв начин не вреди на ноктите ми.

# 368
Имам нова придобивка от вчера - поредната есенна багра  hahaha http://bekyb.snimka.bg/other/moite-nokti-i-lakove-2.545443.21332780

# 369
това двойно еспресо на Римел - много хубав цвят е  Heart Eyes
аз днес съм на златиста вълна и още мисля как точно да се лакирам newsm78

# 370

Чували ли сте твърдението, че за естествени нокти трябва да се ползва лакочистител с ацетон? И аз ползвах години наред все безацетонови лакочистители, дори и с тях , мислех си, ноктите ми се изсушават и цепят. Сега ноктите ми са в добро състояние, лакочистителят ми е с ацетон, грижата за ръцете ми е непроменена, добавила съм заздравител на Мавала под основата. Има ли според вас връзка ацетон -естествени нокти, за мен беше странно, но ми беше препоръчано от опитна маникюристка?

Не съм го чувала. newsm78 Но звучи интересно, може да попитаме момичетата от нейл арт темата. Mr. Green Аз не съм забелязала разлика в ноктите ми със/без ацетон, просто съм чувала, че в реден. Blush

# 371
  • Пловдив
UNynaeve, а провери ли в Карфура?  Rolling Eyes Вчера се разболях и така и не можах да стигна до там, да знам дали като се пооправя да си правя труда изобщо да ходя до там? Имаше ли много останали в ДМ-а на БауМакс?  Flutter

Имаше два или три още. Ами първото място ми беше в БауМакс и като си го намерих там не съм търсила другаде.

# 372
  • София
На мен също ми е странна тази мода на безацетонови лакове. Лично аз не ги обичам много, защото:
- има цветове, обикновено по - тъмни, които докато махна ми се скъсват нервите. Когато имам повече пластове лак, особено ако топа е повече пластове... еййй много търкане, много чудо!
- самият лакочистител някак особено лепне след употреба и не ми харесва усещането.
Използвам си ацетонов лакочистител. В момента на ГР - жълт. Принципно би трябвало да мирише на пъпеш, но не съм убедена. Факт е, че не мирише на ацетон обаче и това особено много се харесва на половинката ми, а и на мен. Струва 80 стотинки.

Не съм забелязала лакочистителя да действа по някакъв начин на цепенето на ноктите ми. След употреба на лакочистител задължително си мия ръцете със сапун и хладка вода.
Забелязала съм, че моите нокти се цепят, когато не използвам хубава нокторезачка или пък я използвам невнимателно.

# 373
  • София

essence 21 fabuless + матовия топ на rimmel

в анкетата гласувах за средна дължина, такава се опитвам и да поддържам (май Grinning). много дълги нокти не харесвам, струват ми се нефункционални, а и все като виждам такива, са неминуемо отрупани с шарении. макар че ноктите на Аризона например с предишната (но и с тази) дължина ми харесваха и в тази връзка - някой беше питал какъв топ използва, имаше ли отговор? Blush

# 374
Аз тъмните лакове ги трия трудно, независимо дали има или няма ацетон.

Аз пък от маникюристка съм чувала, че не трябва да се използва нокторезачка, а само да се пилят ноктите. Simple Smile Аз си използвам, когато искам драстично да намаля дължината и нямам нерви. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт