Лакове за нокти - тема 18

• 52 806
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • София
В магазинчето на Иван Асен утре ще поръчат напукания Перфект, момичето твърдеше че ще се продават по 2,50  Peace

Хаха, аз като ходих в петъка им казах да поръчат повече бройки и ги убеждавах, че ще има голям интерес, но май не ми повярваха... ама щом и ти си ги питала за тях може вече да са го взели насериозно  Laughing

# 466
  • Belgium
Адри  Joy

Като попитах момичето то се опули и каза, ама вие сте 4тата килентка, която пита  hahaha

Обясних и че има висок интерес и тя каза, че ще поръча повече  Laughing

# 467
  • София
I.Ivanova , сподили откъде си си взела твоето кроки за 2 и нещо!

от магазините за лакове на Плиска... в събота случайно имах път натам... освен продавача нещо да се е объркал и да ми е взел по-малко пари...

По - точно от зеленото магазинче с велурените лакове на Мода.

Там дето продават едни баба и дядо-нали?

# 468
  • София
I.Ivanova , сподили откъде си си взела твоето кроки за 2 и нещо!

от магазините за лакове на Плиска... в събота случайно имах път натам... освен продавача нещо да се е объркал и да ми е взел по-малко пари...

По - точно от зеленото магазинче с велурените лакове на Мода.

Там дето продават едни баба и дядо-нали?

Същото. На спирката на 72

маяку6 имам такова на Бел, от серията им за френски маникюр. В момента нямам снимка да покажа, но с 3 пласта става точно такова.
Редакция - имам снимка, но само на шишенцето. Лакът е вторият от ляво на дясно.

В магазинчето на Иван Асен са едни от най - евтините лакове, които съм виждала.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 14:26 от I.Ivanova

# 469
тези лакове на Бел пък никъде не съм ги виждала тук... newsm78

# 470
  • София
В магазинчето на Иван Асен утре ще поръчат напукания Перфект, момичето твърдеше че ще се продават по 2,50  Peace

Хаха, аз като ходих в петъка им казах да поръчат повече бройки и ги убеждавах, че ще има голям интерес, но май не ми повярваха... ама щом и ти си ги питала за тях може вече да са го взели насериозно  Laughing

Аз го купих за 5.60лв. явно всеки си слага каквито цени му е кеф  Sick

# 471
  • Belgium
Chanel Riva в сравнение с Nouvelle Vague и ChinaGlaze Moody Blue

# 472
Много хубав цвят този Chanel Riva  Heart Eyes. Ама с Nouvelle Vague разликата си е доста.... не виждам какво се сравнява между тях

# 473
  • София
Аз го купих за 5.60лв. явно всеки си слага каквито цени му е кеф  Sick

Аз сега се връщам от фирмения магазин на Перфект на Гурко. Взех си черното графити за 5 лв, имаше всички други останали цветове, който се интересува, доста близо се намира до метрото и спортната палата.

# 474
  • Belgium
ChinaGlaze Summer 2011 Island Escape

Orly Precious Collection Spring 2011

# 475
  • София
Тези сладки бебенца вече ги има при Старнейлс

# 476

тези много ми харесват и 4-те  Heart Eyes

# 477
От тези на Орли ми харесват само...всичките Heart Eyes
Аз скоро не мислех, че ще повторя лак, но пак съм с Revlon 161 Teak Rose, но мисля утре да го матирам Whistling

# 478
  • София

Аз съм загледала тези, ама май ще стане по-бързо ако ги поръчам от Щатите  Mr. Green

Май за първи път изкарват 2 комплекта минита за колекция  newsm78

# 479
Ето ги първите на нокът

Общи условия

Активация на акаунт