Лакове за нокти - тема 18

• 52 752
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Малко черни лакове Heart Eyes

След като не мога да си намеря вече любимото черно на Евелийн (което ми свърши или по-точно, използвах да си направя сиво) съм в търсене на друго...

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 15:32 от икка

# 331
Днес си купих Перфект графити черен, имаше и бял, който си взе моя приятелка. Поръчах си да докарат син и зелен.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 18:32 от Анонимен

# 332
# 333
# 334
  • Стара Загора

Благодаря.   bouquet И двата цвята са страхотни.  Heart Eyes Имаш много хубава плочка, поздравления.  smile3525

# 335
  • София
A stra супер ти се е получил.

Аз се върнах от Арена на красотата, малко съм разочарована.

Интеркозметика все още не продават Urban Oasis (чудя се, що ли ги чакам, ми не си го поръчах от нета) - само ми го показаха в кутийката Sick, също въпреки обещанията, не правят демонстрации на Шилак и Минкс.

Стар нейлс имат намаления 10% на всички ОПИта, както и някаква промоция, но нещо не успях да я разбера (5 за 4 или нещо такова). Исках да си купя минитата на Burlesque колекцията, ама не ги носели?!? кога ще ги донесат не се знае. Имаше и мостри от Кати Пери.

Добрата новина е, че Зоя вече имат официален доставчик у нас, още по-добрата е, че офиса им се намира точно до нас и най-добрата е че лаковете са по 12 лв. Вместо 1 ОПИ си взех 2 Зои: Ki и Perrie.

Нещо интересно, намерих нов дубликат на Misa Dirty Sexy Money, Ивчето май се интересуваше, LCN 276 , супер покривен с един слой, цена 9 лв за 16 мл!

Вносителите на Orly - MG Beauty и на China Glaze и Essie - Experta Fashion изобщо не бяха на изложението.

# 336
Добрата новина е, че Зоя вече имат официален доставчик у нас, още по-добрата е, че офиса им се намира точно до нас и най-добрата е че лаковете са по 12 лв. Вместо 1 ОПИ си взех 2 Зои: Ki и Perrie.

Ще ги има ли по магазините, никога не съм си купувала лак от тази марка, даже мислех, че са скъпи колкото Опи?  Mr. Green

# 337
  • София

Супер новина Зоя са ми едни от любимите лакове, дали ще ги продават на дребно в офиса или да отида до арената  Thinking

Аз така и не си спретнах френски, наклепах се с Лошата вещица. Само да се похваля, че вече почти нямам гел, дано по бързо да израсте третираната част на нокътя. Ето и моите къси ноктета  Hug

А ето и китайските крокита, черното и зеленото са матирани с новия мат на Римел.

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 18:08 от nad_tab

# 338
  • Стара Загора

Нещо интересно, намерих нов дубликат на Misa Dirty Sexy Money, Ивчето май се интересуваше, LCN 276 , супер покривен с един слой, цена 9 лв за 16 мл!

Party Аз онзи ден си забърках един цвят, но незнам дали се получи същия. Показах снимка днес, на предната страница мисля.  Whistling
Дали ще се качествени тези лакове?  Rolling Eyes Meжду другото се регистрирах в сайта им, за да видя цената там - 13,40 лв.  Money
Пампита, много благодаря за инфото.  Hug  Ще си помисля, ако се реша би ли могла да ми го закупиш и пратиш?   bouquet

# 339
  • София
Не знам за Зоята по колко и дали ще ги продават на дребно, въпреки че се надявам. Като им погледнах щендера и свят ми се зави, толкова хубави искрящи цветове.
Ивче, на малко кофти място е изложението, а и входа е 5 лв, пак ще излезе по-скъпо. Обаче ще питам маникюристката ми дали ще ходи и ако е удобно, ще я помоля да ти го вземе.

# 340
пак красоти  Heart Eyes на мен крокито ми харесва стига да е добре подбрана основата, трябва да поразпитам тук за тях...
аз да кажа че на първо четене съм много доволна от заздравителя на арт деко, направо бетонира...правих си френски оня ден и не мръдна,а ма  вече ми омръзна и сега съм с Абсолютли стайлиш на есенс - сложих заздравителя и като основа, и като топ да видим колко ще издържи, че и без това есенса не е много издръжлив....

# 341
Точно слетобяда гледах лакове на Зоя и повечето цветове ми харесват. Ако се продават на дребно и на тази цена, бих се сдобила с няколко...например с черното, което съм показала по-горе Simple Smile
 Ето малко красоти
http://www.supernail.co.uk/zoya-standard-chart.jpg
http://www.supernail.co.uk/zoya-trend-chart.jpg
http://www.supernail.co.uk/zoya-spa-chart.jpg

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 18:00 от икка

# 342
  • Стара Загора
Не знам за Зоята по колко и дали ще ги продават на дребно, въпреки че се надявам. Като им погледнах щендера и свят ми се зави, толкова хубави искрящи цветове.
Ивче, на малко кофти място е изложението, а и входа е 5 лв, пак ще излезе по-скъпо. Обаче ще питам маникюристката ми дали ще ходи и ако е удобно, ще я помоля да ти го вземе.

Ясно.  Peace Не се притеснявай изобщо. Аз и без това имам толкова сини и зелени лакове.  Laughing

# 343
  • София
Имаше няколко черни цвята, ако е Zoya Raven - имаше го, защото го гледах.

# 344
  • Пловдив
Най-накрая мога и аз да се похваля с матовият топ на  Rimmel. Имаше го в ДМ-а в BauMax и струваше 3.15 въпреки, че нямаше цена вътре.

Общи условия

Активация на акаунт