Лакове за нокти - тема 18

• 52 759
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
холограмното 'пясъчно' на КА 669 е чудесно - на слънце блести чудно без да е много кичозно, а на по-тъмно е един прекрасен перлен нюд - асоциацията ми е за светъл ситен пясък, осветен от следобеното слънце - блести и пречупва слъневите лъчи много нежно; за лятото - идеален  Heart Eyes

Онова ли?  Grinning
Аз пък тъкмо се каня да фрасна зеления холограм  Mr. Green

баш! изобщо не съжалявам, че се сдобих с него  Flutter

обаче другият е гОла вОда - изобщо не виждам смисъл в него  Tired - частичките му са много малко, сигурно трябва да го сложа 3 пъти, което няма да стане  Laughing
и няма блясък, т. е. трябва и топ
Флор Мар Тру Калър 003

# 421
  • София

счупих си и зелената матова Мода и оклепах паркета - с две леви ръце съм  Tired

Защо така? Аз с него нямах проблем, единствено на един Чайна Глейз от Хром колекцията не ми се задържа  newsm78

Нали слагаш топ отгоре, че той без топ не стои, пада на люспи.

# 422
сложих  Tired

на колко изсъхнал лак го слагаш?
върху току-що сложен, поизсъхнал или напълно сух?

# 423
  • София
сложих  Tired

на колко изсъхнал лак го слагаш?
върху току-що сложен, поизсъхнал или напълно сух?

Май никога на напълно сух, слагам веднага след като се лакирам и като се нацепи порядъчно слагам топ.

# 424
  • София
Фраснах зеления холограм  Laughing
Покри на третия пласт  ooooh! но поне изсъхна сравнително бързо. На блясък бива (без топ засега), обаче за холограмни ефекти ще бъде обследван утре на дневна светлина Simple Smile Само че трябва мноооого да внимавам какво обличам  Joy

# 425
  • София
Ау, какво видях днес ... Диор са пуснали напълно обновена линия лакове.
В Pretty Shop влизам да питам за Timeless gold и ги гледам, на пръв поглед същите, не им обръщам внимание. Питам там момичето и тя ми казва "Това е новата колекция". Взимам бронзовия, който Densi беше показвала тук и казвам "Да, този е от есенната колекция, май има и един червен също" и почвам да го ровя, а момичето ми отговаря "Всичките тук са новата колекция".
Да, момичета, 21 нови лака в типичната гама: нюд, червено, кафяво и лилаво, но с уникални заоблени четки. Точната дума с която мога да ги опиша е изящни, направо ми се прииска да ги пробвам. Когато ги поразгледах видях, че има и доста хубави и коралови и прасковени нюанси.

Тук може да попрочете нещо за тях: http://www.chicprofile.com/2010/09/dior-nail-vernis-with-the-new … curved-brush.html
За съжаление, моето златно все още не е дошло и не се знае дали ще го заредят, но тези лакове не ми излизат от ума и най вероятно ще си взема нещо.

# 426
  • София
Пампита, разкошни цветове.  bouquet ще мина да ги разгледам на живо.

# 427
  • Варна
Ммдаааа, и аз май ще се отбия пак в Прити шоп тези дни. Разкошотия са  Heart Eyes

# 428
Момичета, а как са като трайност? Всички знаем на какво прилича лак на Шанел два дни след нанасянето му на нокти. Диор имат подходяща поне за тази цена трайност?

# 429
Хубави са, но нещо не ми се дават толкова пари  Tired 

# 430
  • София
Момичета, а как са като трайност? Всички знаем на какво прилича лак на Шанел два дни след нанасянето му на нокти. Диор имат подходяща поне за тази цена трайност?

По-добри са от Шанела като трайност, но забелязвам че при Sheer цветовете леко се напукват, без да се люспят след 3-4 ден.

# 431
Здравейте момичета от доста време воайорствам из темичката ви и сега се презстраших да ви покажа моята "скромна" лакова колекция с общо 109 цвята.Нямам много маркови лакове Embarassed,но пък си ги обичам всичките  Heart Eyes
http://www.album.bg/furcholetka/images/25765354/
Можеш ли да ми кажеш, каква марка са тези лакове в тумбестите шишенца, с дълги /щях да напиша "дръжки" Laughing/ капачки, под лаковете на КА?
Мернах ги наскоро в едно магазинче, обаче се "уплаших" да не са от ония китайските, миризливи, та не се спрях да ги огледам по-подробно.

А също и на тази снимка - http://www.album.bg/furcholetka/images/25765373/, на долния ред, предпоследният, до черния, каква марка е и номер?

# 432

По-добри са от Шанела като трайност, но забелязвам че при Sheer цветовете леко се напукват, без да се люспят след 3-4 ден.
Благодаря ти. Heart Eyes Hug Тогава може би бих пробвала. Има много хубави цветове. Бях вчера в Прити шоп, но не ги видях, не ми ги и предложиха като нова колекция, въпреки че попитах специално за всички нови колекции.
Не знам защо Шанел така се излагат с тази прословута супер ниска трайност.

# 433
Ето ме и мен с бодра стъпка Hug Няма да чета много назад, защото е невъзможно Crazy Само да кажа, че Hot gossip на римел издържа три дни на ноктите ми, но още първия ден имаше малко забелено и доста бързо да отдръпна лака от върха на ноктите, на места се и надра леко без особена причина Thinking Абе, с две думи-съхне доста бавно. Чудя се дали да не го пускам в размените в търсене на Ruby me на Римел. Иначе като покривност и работа с четката е разкошен  Simple Smile Сега мисля да сложа така хваления walk of fame на есънс Peace
Хубави са, но нещо не ми се дават толкова пари  Tired 
Мда, и аз все още го имам този проблем Laughing

# 434
  • София
Здравейте момичета от доста време воайорствам из темичката ви и сега се презстраших да ви покажа моята "скромна" лакова колекция с общо 109 цвята.Нямам много маркови лакове Embarassed,но пък си ги обичам всичките  Heart Eyes
http://www.album.bg/furcholetka/images/25765354/
Можеш ли да ми кажеш, каква марка са тези лакове в тумбестите шишенца, с дълги /щях да напиша "дръжки" Laughing/ капачки, под лаковете на КА?
Мернах ги наскоро в едно магазинче, обаче се "уплаших" да не са от ония китайските, миризливи, та не се спрях да ги огледам по-подробно.

А също и на тази снимка - http://www.album.bg/furcholetka/images/25765373/, на долния ред, предпоследният, до черния, каква марка е и номер?
За съжаление имам гадния навик да махам етикетите от всичко и не им знам номерата,но са купувани от магазин за левче и са добри съхнат сравнително бързо и са покривни.А предпоследния е на орифлейм от тинейджърската им колекция,но хич не съм доволна от него!Трябват му 3-4 слоя за да покрие и съхне ужасно бавно

Общи условия

Активация на акаунт