Какъв крем за лице използвате - II тема

• 84 304
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,какъв нощен крем ползвате?
Какво бихте ми препоръчали за смесена към мазна кожа,някой ползвал ли е този?

Преди 2-3 год. съм го ползвала. Кожата ми беше смесена, склонна към омазняване и ми излизаха пъпки. Кремчето не беше лошо, не омазняваше и не тежеше на лицето, но не видях ефект върху пъпките.

# 91
 kiora   серум съм използвала  само на Estee Lauder-Advanced Night Repair и мога да кажа, че останах много доволна  Peace Кожата става една гладка, мека, хидратирана- изглежда просто перфектно и ефекта се забелязва още след първите няколко пъти на употреба. Тъй като не съм ползвала други серуми, не мога да ти дам най- компетентното мнение, но този наистина е много хубав  Peace Защо не поискаш мостра от някоя "услужлива и мила" консултантка, да видиш как ще ти се отрази на теб  Simple Smile

# 92
  • София
Вижте какво ново има на пазара от този месец: http://www.malinka.bg/koja/lice/clinique-repairwear-laser-focus- … damage-corrector/ .
И има подарък, ако го закупиш - серията Youth surge spf 15 в едно много хубаво несесерче Peace Сега получих писмо с офертата от магазина на ЕЛ. До изчерпване на количествата важи промоцията. Този серум звучи много добре, но си мисля, че е за вече появили се сериозни бръчки, не за превенция от появата им newsm78 . Много е изгодна офертата обаче, заслужава си. Купуваш едно, получаваш още 3 + несесерче Mr. Green

# 93
Имам едно питане,задължително ли е използването на крем?на 20 години съм.
преди ползвах крема на Елеа,зелената серия и бях доволна.

# 94
  • София
Не е задължително,на тази възраст е препоръчително да се използва крем съобразен с типа кожа

# 95
аз като бях на 20 си ползвах леки, овлажняващи кремчета за база за грима, но основната ми грешка тогава е била, че не съм ползвала слънцезащитен
дори да не ползваш все още крем за лице, помисли от време за защитата от слънцето  Peace

# 96
тя мойта кожа е много специфична.имах много хубаво кожа,но впоследствие на нервна почва и притеснения ми излезнаха много пъпки(цели рани направо).какво ли не пробвах,накрая ми помогна крема акне аут.Обаче мисля да го спирам,по точно вече го спрях,понежеми изсушава кожата,обаче ме е страх да не ми излезнат пак пъпки.иначе кожата ми е склонна към омазняване.сега не ползвам крем около 5 дни и кожата ми е горе-долу нормална с леко имазняване на края на деня,но това мисля се дължи от прахоляка.иначе от пъпките ми останаха белези Sad ,които се надявам да се махнат с времето.
сега мисля да взема някакъв крем за мазна кожа,който да не изсушава много,но първо мисля да изчакам да видя кожата в какво състояние ще ми стане,хем малко да си почине.

# 97
JuJu_ може да се консултираш с дерматолог ако искаш
аз лично останах много доволна от Актипур за мазна кожа на Леда. Не го ползвам само защото реших, че вече имам нужда и от крем против бръчки.
http://apteka.framar.bg/30002952/%D0%BB%D0%B5%D0%B4-actipur-%D0% … D1%82%D1%8A%D0%BB
имат и оцветен от същата серия

# 98
а колко струва и имали го в аптеките?

# 99
  • при моите деца .....
От няколко дни ползвам

Първите ми впечатления са много добри.

# 100
а колко струва и имали го в аптеките?
не си спомням, последно го ползвах миналото лято, а за аптеките трябва да провериш
аз си го купувах от аптеката в мола на Стамболийски и до колкото помня го нямаше на рафт, а го извадиха от склада като им дадох рецептата, че тогава бях ходила на консултация с дерматолог и той ми го беше написал на рецепта, заедно с едно мазило за враснали косъмчета на ръцете след кола маска

# 101
  • София
Има ли някой , който вече да си е купил новия серум на Клиник? Чета преобладаващо добри отзиви в ривютата... Описанието му звучи съблазнително...

# 102
  • София
Е и аз за него писах по-горе Simple Smile И мен ме интересува.

# 103
kiora   серум съм използвала  само на Estee Lauder-Advanced Night Repair и мога да кажа, че останах много доволна  Peace Кожата става една гладка, мека, хидратирана- изглежда просто перфектно и ефекта се забелязва още след първите няколко пъти на употреба. Тъй като не съм ползвала други серуми, не мога да ти дам най- компетентното мнение, но този наистина е много хубав  Peace Защо не поискаш мостра от някоя "услужлива и мила" консултантка, да видиш как ще ти се отрази на теб  Simple Smile

veselyshko, благодаря ти за препоръката  bouquet Hug. Пробвах тестерче и ми понася - кожата ми е чувствителна Confused. Може да пробвам, но ще трябва да го съчетая с крем на Е.Л. Rolling Eyes

# 104
След една опаковка Estee Lauder-Advanced Night Repair не забелязах никаква промяна към по-добро в кожата си, така че ни бих си го купила отново, яд ме е че дадох толкова пари за него  Sick
Но сега и аз се блазня по новия серум на Клиник и чакам отзиви  Wink

Общи условия

Активация на акаунт