има ли модел

• 3 246
  • 58
  •   1
Отговори
Жените си мислят, че всички мъже са еднакви и обратното  Wink Според мъжете, обаче, мислите ли, че сваляте по един и същи начин новите завоевания ? Това, което по-конкретно ме вълнува е, на какво наблягате, за да завлечете някоя мадама в леглото. Особено ако сте женени,
задължителни ли са историйките (не е задължително да са истина) за това, че не спите вече с жена си, не се разбирате, финансови разправии, разваля възпитанието на децата, надебеляла и погрозняла, не ви готви хубаво. Всичко това в опозиция на предстоящи евенуални нови изгоди  Simple Smile Или по-скоро наблягате на новото парче - колко е хубаво, колко е умно, как само то ви разбира ... и т.н. в този дух.

# 1
 Joy Joy Joy
Да, аз точно така процедирам  hahaha

# 2
Всичко това,което си описал/а ми звучи като откъс от зле написан сценарий.Има ли наистина жени,които се "връзват" на тези лафове?А може би наистина има,ако се съди по броя пуснати теми в "Семейни отношения" отнасящи се за отношения между свободни жени и женени мъже.Мисля,че тези похвати биха имали успех при по-малките момичета.

# 3
Има, има такива жени. И такива дето се хващат на лафа--"Това сладурче има ли си име?"

# 4
Не знамима ли такива жени. Лично аз, не бих се вързала...само някой като ми спомене, че е обвързан и слагам франица между нас.

# 5
Женен съм, но до сега не съм опитвал да вкарам жена в леглото си, случи се обратното преди няколко години, една колежка опита да ме вкара , когото бяхме в командировка.

# 6
И сигурно не е успяла  Mr. Green

# 7
ами не, работата беше аха-аха, но не успя. а ми харесва, като жена.
Нали четеш и по улиците за кого се отнася "Децата нямат спирачки"

# 8
Нито всички жени са еднакви, нито всички мъже. Но определен тип жени, търсят определен тип мъж и обратното, така че защо хватките трябва да са различни, особенно ако им вършат работа? За всеки влак си има пътници.

# 9
Има такива жени, за справка тема "дете от женен мъж". Вярват, че мъжете не правят секск със съпругите си години наред, че съпругите са някви ужасни жени, които само тормозят мъжете си и не искат да ги оставят намира, заради имоти и т.н. Всякакви хора има..

# 10
  • някъде ...
Почувства се огорчена от самата себе си ?  Confused

( като не мога да се включа с личен опит, поне мога да ти вляза в положение )

# 11
Драгоне, това към мен ли е или вместо запис?

Аз няма за какво да се чувствам огорчена, още по-малко пък от самата себе си.

# 12
  • някъде ...
Вагабонте - към авторката на темата е ( чети м/у редовете ), а записи не гоня, или поне докато не разбера че плащат за тях  Mr. Green

Но пък самия факт, че си го приела лично, силно ме замисля  Thinking

# 13
Бе, то и аз се замислих да ти кажа, защо пък ще се обръщаш към мен, ама...викам да те питам за всеки случай  Mr. Green

# 14
  • някъде ...
Бе верно е, че на моменти хапя на поразия, но в този случай не е така  Mr. Green Hug

Истината е ( това по темата ), че докато съм бил с някоя, не съм търсил друга, но това е защото когато съм с някоя, знам защо ( в повечето случаи ) съм с нея, и не ми е трябвала друга.

Мога да лъжа, повече от добър съм и в това, но не ме кефи, и не го правя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт