Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 610
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
gelikas,очаквам добри новини от теб днес.Защо пак си на изследвания?
pepi1963,ами че Търново си точно в центъра на България,ти какви предложения имаш?Сподели ги.
baki_jovic,с теб със сигурност ще се срещнем,ще направя необходимото,само да се стопли.
Ти в търново ли искаш да се видим или в горна,и на двете места мога да дойда.
Хубава вечер на всички.

# 661
  • гр.Гоце Делчев
Ами Меци например към Пловдив някъде,но пък ако е месец Май където и да е няма да мога да присъствам,че нали ще имам абитуриентка пък здраве и живот ако вземем матурите ни чакат и кандидат студентски изпити.Иначе много обичам купоните.gelikas как са изследванията не пишеш нищо.Какво ще кажеш пък да предложим среща в твоето село при топлите минерални извори а Laughing HugМомичета ако знаете при нас колко хубави места за почивка има.

# 662
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте!
pepi1963, идеята е прекрасна! Peace
МЕЦИ, имахме уговорка с едното за изследвания заради високото ТСХ и ниския калций.
Такаааа..... взех си изследванията. ТСХ ми е 3,32, т.е. оставам во век и веков на 75 мг  елтирокс. Калция ми е 2,12, точно на долна граница. Йонизирания калций ми е малко под нормата, 1,06 / р. с. 1,1 - 1,3/. Ще пия по малко калций до лятото и после ще видим. newsm78 Обаче сега пък холостерола ми е 6,47. Някой да е имал такова нещо? И аз съм една.......... все нещо ми куца. smile3538
4ик4ирик , как си?
Айде лека вечер! Hug

# 663
холестеролът е зависим от тсх.според новите стандарти тсх трябва да е максимум до 2,а при желаещи бременност-1-1,5.може той да влияе и разбира се, и храната.с диета ще го смъкнеш.лецитина,хуска също го понижават и влият в/у метаболизма с тенденция -отслабване.
приятна вечер на всички! Hug

# 664
Обаче сега пък холостерола ми е 6,47. Някой да е имал такова нещо?

Има, има.   bouquet
Моят общ холестерол излезе 6.20 при прицелна стойност 5.00. Ендо ми изписа Неосимва, но не съм го пила. Тогава бях на едни бесни схеми медикаменти заради шума.
Това остава за по натам.

# 665
Здравейте, Момичета!! Hug Hug Hug Радвам се, че ви намирам в добро съсътяние и съм с вас.
Отдавна не съм писала, но честно казано не ми се мисли за жлезата и рака напоследък и гледах да се занимавам с други неща. И така до петък, когато разбрах резултатите от хистологията - и двете гнезда, който са извадили от мен са били медуларен карцином и Пандев препоръчва да се направи изследване за наследственост в такъв случей. Много ми е тежко и много се притеснявам за детенцето си. Не искам да ви натоварвам в този прекрасен неделен ден, но гледам да не притеснявам семейството си, те буквално дума не дават да обеля за тва, натоварвала съм се, всичко ще се оправило, да ама ми е застанала една буца на гърлото и съм в паника.
Мацките без жлези искам да попитам нещо - имахте ли някакви дисконфорти след операцията, аз от две седмици усещам някакви промени - потя се много, нервна съм , раздразнителна, умарям се много бързо, нищо не ми се прави, изтръпват ми много бързо ръцете и краката? 

# 666
gery_dobreva, Hug Hug Hug
не се притеснявай,мила,важното е ,че ще се профилактирате редовно. повечето заболявания си имат наследственост,но не е задължителна.
аз съм с 1см жлеза,но след операцията бях месец на собствен ход и се тътрех от умора,вечно сънлива и дебела.после бързо се уравновесиха и нормализираха симптомите.
предполагам,че ти си на еутирокс/ин и на 2-та седмица от приема му, винаги е много нервна,критична,отвратиелна,за което навярно са те предупредили.
но и това ще мине!
наслади се на прекрасната неделя!и много слънце и усмивки в душата!

# 667
Здравейте момичета,аз вече имам две операции на жлезата. а сега ми престои и трета.Просто отново имам възел.Моля ви пишете как стои въпроса с болничните.Първите пъти си останах в къщи около 3 месеца.Сега с реформите в касата.колко дават. newsm78
 Някой може ли да ме насочи към добър хирург във Б.Търново.Втория път ходих при др.Стойнов,но съм му загубила координатите.Лек ден.

# 668
Здравейте момичета. Hug Hug Скоро си взех изследванията.
ТСХ ми е 8.12, калция ми е в норма, но и на мен холестерола е 6 при норма 5.
Говорих с ендото, засега все още ме оставиха на 50 гами до края на месеца,
след това пак отново ще си изследвам ТСХ и ще преценим колко да пия.
Аз също се изморявам, нервна съм на моменти, понякога ми се спи, понякога
имам безсъние, но да се надяваме, че с идването на пролетта и лятото ще се
оправим.

# 669
галинката,добре дошла при нас.
Аз съм оперирана от д-р Стойнов през май 2010 г.
Той работи във втора хирургия на болницата във В.Търново.
Иначе преглежда в МЦ"НЕРВРОМЕДИКС" тел.062/606707.
Хубав ден на всички и ви прегръщам,ще пиша по късно пак.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 13:57 от МЕЦАНКА 2610

# 670
Благодаря много на Мецанка за отговора.Дано не е много нахално,но бихте ли ме насочили към някой ендрокринолог във В.Търново.Искам второ мнение за големината на възела.Лек и весел ден на всички. Laughing

# 671
  • до една звездичка
Момичета, искам да попитам: всъщност, това, което чета последно ме провокира да се запитам: означава ли, че щом има възел, то той задължително трябва да се оперира?

# 672
Момичета, искам да попитам: всъщност, това, което чета последно ме провокира да се запитам: означава ли, че щом има възел, то той задължително трябва да се оперира?
не, не означава, Мац. Всичко зависи от вида, големината на възела.

# 673
gelikasмила,от къде го извади този холестерол,аз ходих през ноември на проф.преглед при личната лекарка и моят беше 5,сега хич и не мисля,ще пусна едно тсх през май и да видим как ще е.
като се развихриш из градинката сега и всичко ще ти се оправи  bouquet
٠•● Dega ●•٠,gery_dobreva ти е отговорила перфектно според мен.
gery_dobreva,горе главата и не давай на мрачните мисли да те обсебват.
ina15, pepi1963 Hug Hug Hug Hug
baki_jovic,къде се изгуби,мисля скоро да отскоча до търново.

# 674
Меци ето ме...просто с хубавото време постоянно сме на вън...плюс на работа, детето и малко остава време.Чакам те като идваш да се видим...
галинката аз ходя при д-р Василева...телефона и е 0889924320..има кабинет и в Търново и в Горна Оряховица. Аз ходя в Горна и не знам къде и е в Търново, но обади и се.
geri_dobreva много съжалявам че така се получи, но с Бога напред всичко ще бъде наред. Ние сме тук с теб и прави са от семейството ти..не мисли толкова за рака. Heart Eyes Hug Praynig
pepi1963 от търново съм, не от Пловдив. Wink
gelikas, ina15, Gerova,semirami  newsm51 newsm51 много целувки и поздрави...отивам моето почна да скача около компютъра и не мога да пиша  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт