Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 594
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
4ик4ирик,добре дошла,как си,оправи ли проблема Hug
pepi1963,gelikas,липсвахте ми,как сте Hug Hug
baki_jovic,скоро ще се видим,ти как работиш,в работен ден може ли?
На всички желая лека вечер!  bouquet

# 721
Меци аз работя през седмицата, но ако ти е удобно можеш да дойдеш до Горна и до СИБАНК (намира се веднага срещу съда) там работя и ще може да се видим, ще излеза на почивка. Кой ден решиш кажи ми ще те очаквам и ще ти дам телефон. Много  Hug Hug Hug за всички останали.

# 722
Здравейте, момичета! Много ви благодаря за този форум! Откакто преди няколко седмици разбрах, че имам възли в щитовидната жлеза, вие ми служите като постоянен източник на информация и успокоение. Сега се престраших да пиша и аз. Предстои ми операция и наистина имам нужда от вашия съвет! Simple Smile

Накратко, имам по един доста голям възел и в двата лоб-а на жлезата - 99% са доброкачествени според лекарите, хормоните ми са в нормата, но тъй като възлите са доста големи, единодушно ми предлагат операция. Днес си записах дата за операция при Доц. Сечанов - знам, че той е един от най-добрите. Но след това се порових из net-а и прочетох за рисковете от тази операция - например постоянна загуба на гласа - и сега съм доста притеснена. Чудя се дали безкръвните операции, които се правят от Доц. Пандев, не крият подобни рискове в по-малка степен. Знам, че малко късно съм се сетила да се чудя дали да не се обърна към Пандев, но все пак... моля ви кажете какво мислите по въпроса!

Приятен weekend на всички!  Simple Smile

# 723
  • Viena
Jemm@ ne se pritesnqvai,operatsiqta naistina ne e tolkova strashna , krie riskove razbirase , no kakvo li ne krie  takiva. Sechanov naistina e mnogo dobar i e golqm napliv za nego, az ne bqh pri nego ,no chuh dobri otzivi, daje po malko pari vzimal, kakto se okaza ot moq korumpiraniq v endoto:-))))Neznam s teb kak se e spazaril, no az stignah do izvoda che po dobre da si platish taksata za izbor na ekip ,pone ste otide za bolnitsata otkolkoto da te iznudi da gi dadesh kato djobna para, kakto stana v moq sluchai  #2gunfire
Pri vazlite kakto sa pri teb ne e golqm problem mahat gi i posle moje jlezata da si zaraboti normalno bez da piesh dojivot lekarstva,kakto nqkoi ot nas s totalna  Cry
Do skoro i uspeh!

# 724
 Jemm@22,добре дошла при нас. Hug Hug Hug
Да ти кажа моето мнение-рискове винаги има,но е въпрос на
късмет според мен.Аз не исках да се оперирам в София,не исках и да ходя
при разни "светила".Случайно попаднах на общ хирург,който ми направи операцията
и съм много доволна от него.Това е от мен!Желая ти многоооо късмет.
И да добавя-той изобщо не ми е искал пари,като гледам какво става в София-настръхвам.
Наскоро оперираха колежка (от рак на стомаха)в Токуда ,взеха и огромна сума,а тя
не поживя и два месеца след операцията.Лека и пръст.

# 725
RaliIB, МЕЦАНКА 2610, благодаря ви, че се отзовахте толкова бързо! Да, знам че всичко е до късмет, но все пак...

МЕЦАНКА 2610, много съжалявам за твоята колежка!

RaliIB , на мен ми казаха, че ще ми остане много малка част от жлезата и така или иначе ще трябва да пия хормони до живот. А за парите за избор на екип... определено вървят заедно с "джобни" Wink.

При всички случаи, ще трябва да дам над хиляда лева за тази операция с избор на екип, не знам как е в исул. А като капак на всичко сега нито личната, нито ендото са съгласни да ми дадат направления за изследванията, които се искат преди операция.  Laughing
Толкова ми е писнало от тази бюрокрация и търговия, които се развиват в лечебните заведения!

Но да не ви натоварвам с глупости сега! Хубав ден на всички! Simple Smile

# 726
  • Viena
Kak moje da ne ti davat napravlenie  #2gunfire  tova e nemislimo, moje bi v klinikata mojesh da minesh na pregled i da ti vzemat krav, znam li. Az vsichko si imah gotovo i samo go predstavih na doktora.
Otnosno plastaneto nedei i lev da im davash djobna para ,1 100  lv malko li sa im za izbor na ekip kojoderi takiva  #2gunfire
Az bqh golqma patka, trqbvashe da izvikam TV i sled operatsiqta da se nasladi na
"populiarnosta "si ,pone  da mi olekne che sam napravila nesto, makar che edva li ste go trogna  Laughing, taka ili inache sled operatsiqta nqmash nikakav kontakt s hirurga osven da si vzemesh epikrizata, no minalo  Confused
Spiram zastoto adski se qdosvam  Close
Do skoro!

# 727
kuseto, при теб какво наложи операцията?
Ами получих дърпане в шията и личния ме изпрати на ендокринолог. Той каза, че имим възел и сеозовах при хирург. Той пък каза че имим възли и в двата лоба и че ще махне цялата жлеза. Аз не се и замислих защото смятах че всекиси върши съвестно работата. Сега обаче виждам че парите са на първо място. За съжаление както писах имам проблеми. Сигурно ми са махнали без да искат паращитовидните жлезии ще живея с болки цял живот.

# 728
kuseto,теб къде те оперираха?Съжалявам,че не се чувстваш добре.
Jemm@22,на мен изследванията ми ги направиха като постъпих в болницата предния ден
преди операцията-нищо не съм плащала,но личната ми даде направление за ендо,тя пък ми даде
за хирург.Миналата година нямаше избор на екип,мисля си сега ,че сигурно и в провинцията
да се оперирам,пак ще трябва да плащам ако си избера хирурга,но не съм сигурна.Това
ще кажат"прясно"оперираните.
RaliIB,не се ядосвай за парите,нали си добре.В такива ситуации сме изплашени,и не знаем
как да реагираме,но здраве да е.
baki_jovicще ти изпратя телефона си на лични.ще се уговорим,не съм избрала ден,може и в някоя неделя да е,като си докарам дъщерята в търново да прескоча.

# 729
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте и от мен сладурки и сладури ,нямам време последните дни да седна да ви прочета и сега набързо прочетох всичко.На всички ,които чакат операция желая успех.Меци на мен също много ми липсваш,но в последно време изпълнявам още една длъжност на работата и вечер се прибирам като пребита.Пък и сега вече затопли ли се времето почва работата по градинките и ще имаме по-малко време за компа.

# 730
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте момичета!
4ик4ирик  , радвам се много, че си добре! Hug  bouquet Пожелавм ти бързо възстановяване! Praynig
pepi1963 не се претоварвай! Виж, градинките са релакс. Peace
galka  , не се предавай. Опитвай се да се контролираш. Не мисли за болести, а най- малко говори за тях.  Peace
adorable , честито! Мисли позитивно. Преди тук пишеше едно момиче, което без жлеза е износила и родила чудесно бебче. Всичко си е протекла чудесно, мисля че приемаше елтироксин 150 и имаше момченце. Не се задълбочавай много по разни форуми. Повече ще се объркаш и плашиш! Чакаме само добри новини. Hug
Усещам, че Меци Hug Hug и baki_jovic Hug Hug, заформят купон.  bouquet
kuseto  , не знам какво да ти кажа. Аз също имам подобен проблем. Страхувам се и някак си гледам да не мисля за това, но мускулите са ми постоянно като сковани.
Jemm@22, здравей! Hug доколкото знам Сечанов е един от най- големите специалисти. Не се притеснявай! Аз също имах проблеми с гласа и то сериозни, но вече всичко е ок. Прави са момичетата, каквото трябва да стане ще стане. Кога е операцията?
RaliIB и моите хормони скачат постоянно. Напълнях и то някак неестествено около талията. Да се надяваме, че нещата ще се нормализират. За корупцията просто не ми се говори.... алчни, безскрупулни.... горките пациенти! Cry
Руми_ , самата операция не е тежка, но след това наистина не трябва да вдигаш тежести.

# 731
Момичета за тези на които им предстои операция ще Ви кажа моя опит. Оперирах се в Стара Загора без да ми вземат лев. Не познавах доктора от преди, но четох че е добър, а не исках София заради парите които бяха много за мен да ги дам, а те няма да ме направят по-добре от някои друг специалист. Доктора се казва Рачков, отидох при него, предварително си направих изследвания за кардиолог с направление, а дадох само 40 лв за анестезиолог, защото д-ра работеше само с тази мацка-анестезиолошка. Но мога да кажа че не съжалявам за тези 40 лв тъй като тя не позволи на студенти да се учат на мен, а тя се грижеше за мен, въпреки тясното ми гърло успяла да ми сложи интубация. Боля ме гърлото 2 дена но мина. Доктора ме направи идеално, белега след месец не си личи и ми махна само възела, а жлезата ми остави. Не я маха ако няма индикации за злокачествен тумор. Тъй че на тези които им предстои операция просто би им съветвала ако не е нужно изобщо да не дават пари. С направление и толкова пари просто е лудост за мен. Нищо не ми потърсил и аз по своя воля му купих подарък. а за изследванията ме приеха един ден преди операция и ми взеха кръв и останалите неща. Много поздрави до всички и дано да мине всичко наред. Много  Hug Hug Hug

# 732
здравейте и от мен!
желая ви усмихнат уикенд!
kuseto,премахването на паращитовидните не е съвместимо с живота.някъде нещо се изтърва...
на мен също не са ми взели лев ,в частна болница,по здравна каса ми беше операцията и не съжалявам за нея.единствено,че не беше по-рано,за да не пия еутирокс.
май е време за нова тема..който умее,нека я направи.
прегръщам ви всички! Hug

# 733
  • гр.Гоце Делчев
gelikas няма начин да не се претоварвам на работното място в момента,но градинките наистина ни действат релаксиращо .Меци, baki_jovic  браво на вас ,че си заформяте срещичка ние с gelikas трябва само да се учим от вас живеем на няколко километра една от друга към 30 минути път с кола,но все още не сме се срещали. Grinning HugНа тези,които им предстои операция не се шашкайте много мислете позитивно.

# 734
  • При розите и топлата вода ......!
Момичета, заповядайте в новата тема!http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=571275.0

Общи условия

Активация на акаунт