Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 613
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • При розите и топлата вода ......!
Честит празник, скъпи момичета!
Бъдете щастливи, красиви, желани, обичани. Бъдете - ИСТИНСКИ ЖЕНИ!

4ик4ирик, миличка, ще стискам палци и ще те подкрепям мислено. Пожелавам ти най- лек, безболезен и успешен изход!  Praynig Praynig Praynig Praynig И помни, че ние сме духом с теб!!!!!!!!!! Hug Чакаме с нетърпение резултат.

# 646
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДАМИ!БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ,УСМИХНАТИ И МНОГО ОБИЧАНИ!
4ик4ирик,стискам ти палци и мислено ще бъда с теб.
gelikas,temenuga2,pepi1963,ina15 и всички останали,прегръщам ви! Hug
baki_jovic,съвсем скоро мила ще те посетя,нека се стопли и ще дойда,може би някоя
неделя,ще си докарам студентката до Търново и ще прескоча да се видим.
adorable,раната ти е перфектна мила.
А за срещата-предложение-Велико Търново.Какво ще кажете?
٠•● Dega ●•,на мен ми правиха сцинтиграфия ,потвърдиха ми възела и ми казаха че е
топъл.Аз обаче си бях решила че ще се оперирам и много не мислих,за което не съжалявам.
Потърси и друго мнение ако искаш.
Хубав празник ви желая,и ако някого съм пропуснала моля да ме извини.
Обичам ви всичките!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 09:18 от МЕЦАНКА 2610

# 647
Честит празник на всички момичета!Да сте много усмихнати,щастливи и най вече обичани!

# 648
Честит 8 март на всички,желая  Two Hearts Flowers Bouquet Kissing Heartви много здраве и любов.

# 649

Честит праник, Мацки!  Hug Hug Нека бъдем щастливи, обичани и здрави.  Hug Hug Hug

# 650
Нека е честит и прекрасен, и този ден за Вас!
Бъдете много обичани и щастливи винаги ,и по всяко време. Hug Hug Hug

# 651
  • гр.Гоце Делчев
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН МОМИЧЕТА ЖЕЛАЯ ВИ ДА ОБИЧАТЕ И ДА БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ. Hug  bouquetчикчирик миличка духом сме с теб и стискам палци всичко да мине добре.

# 652
Обичам ви и ви благодаря, мили момичета!   bouquet

Heart Eyes Честит празник и от мен! Всичко най-най!  Heart Eyes

Търново е страхотен град, отдавна се каня на него, так че - подкрепям!

# 653
gelikas не съм по майчинство тъй като родих Анито в Англия и от там получавах майчинство, но то беше само 9 месеца. И на година и два месеца Анито тръгна на ясла (много е щастлива там и не съжалявам) и аз почнах работа.
 adorable белега ти е отличен. Аз почнах да го мажа една седмица след операцията и засега е отличен. Още не съм се снимала за да кача снимки. Embarassed
 4ик4ирик успех мила!! дано да мине всичко добре и това да е последно премеждие.С тебе ме всички. Hug Hug
Меци чакам те да дойдеш, а и би било идеално тук да организираме срещата за май месец...аз мога да се заема с организацията, даже можем да я направим и с нощувка, но това ще го решим.
temenuga2,pepi1963,ina15 много поздрави и целувки!!! Two Hearts Two Hearts
٠•● Dega ●• ти имаш ли някакви симптоми? Аз нямах никакви симптоми и те установиха с сцинтиграфията че е студен възел ( а те 20-30% могат да бъдат злокачествени) и заради това реших да се оперирам и да не го мисля. Ти какво реши?

# 654
аз мога да се заема с организацията, даже можем да я направим и с нощувка, но това ще го решим.

Аз съм навита с нощувка, така ще се опознаем, но какви са цените на хотелите при вас.

# 655
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте момичета!
٠•● Dega ●•, според мен още едно мнение ще ти даде нужния отговор. Пиши после. Така резултата ти ще е от полза на други объркани и изплашени момичета.
baki_jovic , ами хайде девойче, снимай се, включи се във фотосесията! Laughing
4ик4ирик , чакаме те, щастлива и усмихната! Praynig Hug
Утре съм на изследвания. Стискайте палци да са в норма/ поне калция/ Praynig
Лека вечер и всичките до една ви прегръщам силно! Hug 

# 656
gelikas,успешни изследвания! Hug Praynig Peace

# 657
  • до една звездичка
٠•● Dega ●• ти имаш ли някакви симптоми? Аз нямах никакви симптоми и те установиха с сцинтиграфията че е студен възел ( а те 20-30% могат да бъдат злокачествени) и заради това реших да се оперирам и да не го мисля. Ти какво реши?

Симптоми - не знам какви са те? Единият лекар кава, че имам аденом, другият, че не е аденом, а съд. Изследването ще даде яснота има ли, или няма. Единственото сигурно е, че имам Хашимото. Хубавото е, че поне ТСХ-то ми е влязло в норма - 0,36 от 37,4 каквото беше преди месец.

٠•● Dega ●•, според мен още едно мнение ще ти даде нужния отговор. Пиши после. Така резултата ти ще е от полза на други объркани и изплашени момичета.

Днес бях на контролен преглед и взех направление за сцинтиграфия. Утре ще се обадя да се запиша. Разбира се, че ще пиша за резултата. Непременно.  Peace

# 658
•● Dega ●•٠,успех и на теб утре! Hug Praynig Peace

# 659
  • гр.Гоце Делчев
gelikas стискам палци утре изследванията да са добри,пък ако си до 12 часа в града мини през селското да пием по едно кафе.baki_jovic  така и не разбрах откъде си вече се обърках от Пловдив или от Търново.Много хубаво е това със срещата ама ако е май месец няма да мога да присъствам защото тогава ще имам абитуриентка,но като дойде времето ще му мислим.Dega успех и на теб миличка утре .Хей Меце на нас с gelikas знаеш ли колко ни е далече Търново все едно от единия край на България да отидем в другия,помислете срещата да е някъде по средата. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт