Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 615
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Подкрепям идеята за среща! Давайте идеи къде да бъде, така или иначе, ще се наложи да се пътува. С Ина се шегувах срещата да е в Ямбол, но защо не. Аз вече съм била на две срещи от различни форуми. Първата среща беше в София и беше много интересно да се запознаем на живо и да се видим, защото не бяхме се виждали на снимки. Втората среща беше във Варна в морската градина, но повечето бяхме се виждали на снимки и се познахме на срещата. И на двете срещи беше много весело и не ни се разделяше. Моето предложение е за Варна. Може да обядваме в пицария например или в китайски ресторант и после да се разходим край морето.

# 631
temenuga2 , Hug
ще ме разтопиш с тази варна. Heart Eyes
днес е денят за прошка!
Понякога правим грешки без да ги искаме, осъзнаваме и мислим, но е човешко да се греши, благородно е да се прости, казват по-мъдрите от нас.
Да ги послушаме и да си простим, за да дадем възможност на Любовта да обсебва мислите и душите ни постоянно, да озарява дните ни и да стопля нощите ни.
обичам ви! Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 16:52 от ina15

# 632
O, Ина, прекрасни думи!

И за да не е спам, на мен Варна ми се вижда далечко. Ако някой го умее, може би е по-добре да пуснем отделна тема за срещата?

# 633
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте мили момичета!
ina15 , трогна ме! Hug Красиви думи!
semirami, наистина си късметлийка. При мен има още дърпане и при преглъщане белега се разкривява, а над него мястото, много грозно се набръчква. Sad Но това да е проблема.
4ик4ирик , защо ли съм останала с впечатление, че си от Пловдив? newsm78
За срещата, прекрасна идея, но аз трудно пътувам. Sad

Днес е Сирни Заговезни! Ден за прошка! Нека да простим на себе си и на всички !

Току що се завръщам от "Сирница". Не знам дали при нас се правят такива, но е прекрасно изживяване. Само дето ухаем на катун. Laughing
pepi1963 , покрай огъня ли си?
Меци, липсваш! Crossing Arms

# 634
Леки пости и ползотворна седмица!

# 635
  • до една звездичка
Момичета, извинете, че се намесвам отново в темата ви с питане, но съм объркана и имам нужда от съвет.

С две думи - от месец съм с диагноза автоимунен хипотиреоидизъм. При първоначалните изследвания с ехограф в местната болница, докторът "видя": "добре оформен аденом (5-6 мм.) в левия лоб на щитовидната жлеза". По-късно отидох и на втори преглед във Варна, при проф. Коева, която заяви, че въпросното образувание е съд.

Сега съм на кръстопът. Знам, че най-логичното е да потърся още едно мнение, въпреки интуитивното си желание да послушам втората, по-благоприятна диагноза, но опитвайки се да разсъждавам трезво, някак не мога напълно да се абстрахирам и от мислълта: ами ако не е така? Още повече, че ако наистина има нещо, то значи, че ще трябва да се оперира.

Та въпросът ми е следния: има ли някакъв метод за 100% сигурна диагностика, за някаква сциентография бях чувала, тя дава ли окончателен резултат?

# 636
Здравейте и от мен на всички! Hug Hug Hug Hug Hug
Много ми допада идеята за срещата.Но да видим как ще я
организираме.
Хубава седмица на всички!

# 637
Здравейте момичета, нямаше ме известно време, но си почивах и ползвах времето си да свърша важни работи преди да почна с работа. Flutter
ina15 мила силно се надявам да се оправиш, да е някоя полека диагноза.Целувки и с тебе съм.
Меци кога ще ме посетиш в Горна?
semirami и при мен беше по същия начин, само че гърлото ме боля три дена, не можах да ям, но то било от интубацията, казаха ми че гърлото ми  е много тясно  Laughing Laughing Joy...
٠•● Dega ●• аз имах аденом от 3 сантиметра и ми го махнаха и много съм щастлива въпреки операцията. Поне вече не го мисля какво е.Правиха ми и сцинтриграфия, но тя единствено потвърди че имам възел. Имаш две възможности: едната е операция, а другата е биопсия с която ще утвърдят какво е. Говори още с някой, а ние сме тук да те подкрепим.

МОмичета много ще се радвам за срещата....Спорна седмица... Hug
А да Честит 8ми Март утре... newsm51 newsm51 newsm51

# 638
Здравейте и от мен девойки!!!!!!!!!!

Отдавна не съм писала. Искам да попитам раната колко време ви беше червена, защото моята още е

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2808/652941151301111191129951 … YFo2lQI0Sub43.JPG

това е близо месец след операцията, още не я мажа с контратубекс, защото мисля че не е заздравяла напълно.

Вие какво мислите?

Лека и спокойна вечер!!!!!!!!!

# 639
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте куклички!
temenuga2 , леки пости и на теб! Hug
МЕЦАНКА,най после! Hug Heart Eyes
baki_jovic , ти не си ли по майчинство?Hug.
adorable , раната си е съвсем нормална. Аз почти месец йодирах, защото имаше коричка и чак тогава започнах  с Контрактубекс. Иначе като падна коричката пак си червенееше, даже и сега е червена. Скоро качвах снимки, сигурно си видяла. Струва ми се, че и при теб няма да личи.
 Peace

# 640
  • гр.Гоце Делчев
gelikas е явно снощи са те очернили щом си била покрай огъня.Аз снощи гледах малкия внук за да могат майка му и батко му да отидат на сирницата.Баткото си дойде черен.Относно срещата и на мен много ми допада,но нямам идея как ще стане като всички сме от различни краища на БЪЛГАРИЯ.

# 641
За срещата предлагам да е през втората половина на м. май, когато се очаква топло и приятно време.

# 642
Ето ме и мен. Върнах се от София. За жалост резултата ми по другото направление - киста (на черния дроб) - 11см,, във сряда постъпвам да ми я махат. Стискайте ми палци, момичета!

И на мен втората половина на май ми се вижда добре. Защо мястото пък да не е някое готино място, кой каза, че непременно трябва да е в големия град?

# 643
4ик4ирик, кураж, мила! Да мине и замине!  Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 644
За срещата давайте предложения къде да бъде, не е задължително да е в голям град. Може да е даже на хижа с нощувка.

Общи условия

Активация на акаунт