Благотворителен коледен базар

• 19 342
  • 364
  •   1
Отговори
# 150
  • в гората
До момичетата, които ще идват утре в 9:20 пред НДК. Ще влезнем от входа, който е откъм мебелен салон БАТО (Б2). Тоест нека да се чакаме там някъде в 9:20 часа. Останалите, които ще идват по-късно, могат да минат през централния вход.

И още нещо - довечера в 19:30 гледайте БТВ новините - ще има анонс за базара!

# 151
  • sofia
леле,бях 2 дни без компа CrazyТо било много гадно бе Mr. Green

зала 4 е в ляво като се влезе през главният вход.Доколкото разбрах някъде в дъното.

чакаме се тези с багажа около вход Б2.Мисля,че това е през центр.вход за паркинга от Витошка ,десният обход и след 50 м.има рампа в дясно(точно преди центр.сграда) за трезора и Бато.Не съм сигурна много,но май е това.
Аз ще вляза от входа на Витошка.

Картичките newsm78
по 2 лв. ме се вижда разумно и реално Thinking

Взели сме разни неща от Силвия Къцарова,Кики ще вземе днес по-кясно от Рени.А доколкото знам всички от Господари на ефира са приготвили много  Hugза продаване.
Е,арееееееее  bouquet

# 152
ох,много се вълнувам за утре и много стискам палци да се получи-нали уж е за добро и с много любов Praynig Praynig Praynig
п.с. пуснах анонс и във форума на мотористите Wink

# 153
  • sofia
ох,много се вълнувам за утре и много стискам палци да се получи-нали уж е за добро и с много любов Praynig Praynig Praynig
п.с. пуснах анонс и във форума на мотористите Wink

и аз така,сън не ме лови последните дни Crazy

# 154
Пилета, а какво правим с предложението на Мариета - да се съберем някъде след базара? newsm78 Засега май сме само аз и тя, не че е проблем, ама нали целта беше друга!? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 155
  • sofia
Пилета, а какво правим с предложението на Мариета - да се съберем някъде след базара? newsm78 Засега май сме само аз и тя, не че е проблем, ама нали целта беше друга!? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз няма да мога Sad

# 156

аз няма да мога Sad

Еее, Роси Cry Cry Cry!

Между другото ако евентуално Praynig остане багаж от базара пак по домовете ще го складираме, нали? И после какво ще го правим? Он-лайн разпродажба ще има ли? newsm78

# 157
  • в гората
Картичките по 2 лева май са им множко честно казано. Може би по 1 лв. или
1,50 лв.  newsm78. Говорих с баща ми, ще донесе пижамки за продажба. Много топли и коледни!
Иначе за сбирката, и аз няма да мога... след като бабите ще са гледали Кайо цял ден, ще трябва да ги отменя Wink.

# 158
Това трябва да е залата, където едно време беше Бонжур..... newsm78 нали? Всъщност имаше Бонжур и отдясно, ама аз говоря за големия, постоянния.
Ние цялото семейство се изпоразболяхме, обаче аз съм майстор Тричко, така че ще се явкам по някое време, демек към 12.
Днес бях във вихъра, на антибиотици, викаме лекари за децата, същевременно се явявах и на интервю за работа  Crazy Викам си, че то и така можело бре, само и това ми липсваше напоследък, за да изкрейза напълно...... Утре стига да съм що годе добре, ще се появя, щото ми трябва въздух и малко разнообразие.
Английският го отложих, за да не изпоразболея децата, а утре вас ще ви гледам отдалеч "с респект"  Heart Eyes , за да не ви разболея и вас. Само ще мина транзитно около вас, а ако има деца и бременни, да ме имат за прокажена направо  Sunglasses

Ей, и ако има някой моторист, да ме запознаете с него/нея, ей! Голееееем съм почитател на моторите, кожените якета и "дивото зове".  Flutter Е, животът не ми го позволява, но на пролет със сигурност ще развея коси на некой мотор за малко, че отдавна не съм го правила. Мъжо ми обеща  Peace

Оф, май днес не съм си изговорила 20 000 думи, че не спирам да пиша. Пък и толкова напрежение събрах, момичета, през последните месеци, да не ви казвам. Ама айде да не развалям предколедните настроения.

До утре!

# 159
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Тъй като бяхме болни / аз и още съм Rolling Eyes/, и не съм писала,да ви кажа,4е при мен има много хубави неща - страхотни 4анти,колани,сервизи,детски 4адър4ета,игра4ки и дрехи - ама наистина са си много хубави Laughing Laughing Laughing

А, и бижута има Laughing Laughing А утре мои приятелки утре ще донесат още много красотийки Laughing

# 160
Тъй като бяхме болни / аз и още съм Rolling Eyes/, и не съм писала,да ви кажа,4е при мен има много хубави неща - страхотни 4анти,колани,сервизи,детски 4адър4ета,игра4ки и дрехи - ама наистина са си много хубави Laughing Laughing Laughing

А, и бижута има Laughing Laughing А утре мои приятелки утре ще донесат още много красотийки Laughing
малеее май ще трябва да го направим седмичен Hug

# 161
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Абе по БТВ нищо не дадоха за базара...или аз го пропуснах??????// newsm78

малеее май ще трябва да го направим седмичен Hug

# 162

Aко знаеш как точа зъби на чантите ти Laughing Сестра ми и тя Wink

П.П.Може би ще ни дадат в късните новини newsm78

# 163
  • София-Лагера
Аз ще дойда да пазарувам HugТози базар Трябва да има успех Praynig

# 164
ДАДОХА ЗА БАЗАРА ПО БТВ.
ЖРАВО НА ВАС.И НИЕ УТРЕ СМЕ ТАМ:))))))))ЩЕ ХАР4ИМ ПАРИ ЗА ДЕЦАТА:)
ДУЦИ САМО ПОЗНАХ - МНОГО СТЕ СЛАДКИ .
НЯМАМ ДУМИ
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт