Благотворителен коледен базар

• 18 734
  • 364
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Ох наистина се надявам времето да не уплаши желаещите! А аз за да стигна до базара за първи път шофирах на сняг и съм много горда.
Аз купих много хубави подплатени дънки за Оги. Мисля, че на етикетчето пишеше Спаска, така, че задочно и благодаря! Купих и една ферма, която се оказа, че е със зъбни колела и като се сглоби всички животни се движат. Много ми хареса, сега чакам Оги да стане да видя как ще реагира. Купих си и картички и сега съжалявам че не си взех повече, че тези опакованите с телчетата са си направо като украса!
И бижута си харесах, но...........парите свършиха Cry
Бягайте, няма да съжалявате!

# 181
Купих и една ферма, която се оказа, че е със зъбни колела и като се сглоби всички животни се движат. Много ми хареса, сега чакам Оги да стане да видя как ще реагира.
Ей, колко много клиенти съм имала днес Wink

# 182
  • sofia
мале,руса ли изглеждах Crazy

# 183
  • sofia
А русата мама с бебето, което искаше даже и микрофона (може би имаше какво да каже детето) коя е?

Тя е lavender, която се оказа, че познавам задочно (на бивш колега жена му). Добре, че я видях по телевизията та да разбера.
lavender, поздрави на Светльо   Laughing
Съжалявам за офф-а

Познах и Дуци!   bouquet

той Светльо само но поздави го кара Hug
кой е мъжа ти newsm78

Браво, момичета, за инициативата! Утре съм там!

# 184
  • София
Аз днес едвам те познах Embarassed

# 185
  • Sofia
Ей, колко много клиенти съм имала днес Wink

Дуци, дано наистина се окажат много! А всички вие бяхте страшно мили и симпатични  търговци Grinning

# 186
  • sofia
Да се от4ета и аз: рамка за снимка,бижу,блуза на Кристиан Диор мисля 4е е истинска защото е от Рени,блуза на Велизар,дрънкалка,карти4ка,тетрадки за голямата и май е това.Има хубави работи,ти4айте ....... newsm53 newsm53

сега вече доста добре се ориентирам кой кой беше  Party

явно аз съм от последните прибрали се.В новините в 18.00 ч. по Евроком ще има репортаж.
За съжалени трябваше да тръгна преди края на базара и резултате ще ги знаем по-късно от другите момичета.

мили мами,за пореден път се убеждавам лично колко добри хора познавам.Колко от вас си зарязаха почивният ден и дойдоха да помагат.Защото работа имаше и без тази помощ нямаше да се справи.Нямам думи Heart Eyes,просто ви блАГОДАрЯ!

имаше страшни попадения днес от стоките и си напазарувах и аз.
Все още незнаем кокво точно ще правим с някои от нещата,които ще останатлМного не са за домовете и ще го newsm78

много,много благодарим на всички  bouquet

# 187
  • sofia
Аз днес едвам те познах Embarassed

стига бе Галче,само ми ги няма кичурите от преди Crazy

# 188
  • София-Лагера
Пуснете онлайн за мамите от провинцията  bouquetА дрехите за домовете за по голями деца newsm78

# 189
  • sofia
Пуснете онлайн за мамите от провинцията  bouquetА дрехите за домовете за по голями деца newsm78

нещо такова ще е ,но нека видим какво ще остане.

а новинити по Евроком са май в 18.30 newsm78

# 190
  • sofia
ИЗКлЮчИТЕлНО ВАЖНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

УТрЕ бАЗАрА ПрОДЪлЖАВА.
РАЗрЕШИлИ СА И УТрЕ.

Така че,който не можа днес да заповяда утре.
Ради,Деси,можете ли утре пак да помагате Praynig

Поради това,че сега го разбираме някои са ангажирани за утре и няма да могат,като мен например Sad

Който може да отиде да помогне за базара да звънне на Линда-0887 906990.

# 191
  • sofia

утре ще е от 10.00 до 16.00ч.

# 192
Ще дойда, но след 11.30. Става ли така?

# 193
  • sofia
Ще дойда, но след 11.30. Става ли така?

да,но звънни на Линда да знае Praynig

# 194
  • София-Лагера
Гледах по БТВ жалко 4е са останали много работи.

Общи условия

Активация на акаунт