Благотворителен коледен базар

• 18 692
  • 364
  •   1
Отговори
# 225
Това сладкото русо момиченце на кой беше?
На теб ли Марч?

момичета,да споделя и аз впечатленията от базара-мисля ,че добре се получи и продължава да се получава и днес-благодарско на мацката от НДКА която даде разрешение да ползваме залата и днес Hug
за момиченцето на Марч нямам думи-невероятно дете-с такъв ентусиазъм помагаше и издържа почти до края-Марч,да я нацелуваш малката от мен Hug
много беше весело през целия ден-постоянно пристигаха майки с деца,коя да пазарува,коя да помага-а повечето и за двете неща
по едно време имаше една количка оставена с бебок вътре-спящ-та се появиха желаещи и за него-за малко да го изтъргувам за 100 лева с количката Joy
е...имаше и доста от посетителите на НДКА,които стигаха до вратата и като виждаха надписа"коледен благотворителен базар" веднага сменяха посоката ooooh!
ЗАЩО??? Shocked
ми това е за сега..ако се сетя нещо пак..ще се включа-а вие обличайте топлите дрешки и марш към НДКА Party
аз съм на работа до 2 ooooh!- и после пак ще се включа Wink

# 226
  • софия
EHO, искам и аз да се включа,че сте много готини.....след положин час и аз съм на ндк с моята щерка голямата
Мarch аз те познавам но ти едва ли дори имаш идея коя съм,както и да е ...да нацелуваш много маклата госпожица,лелел  колко много растат тези деца да сте живи и здрави! Hugи само да ти кажа че много се радвам че откривам мои познти приятели тук вув форума Grinning

# 227
  • в гората
Хора, имам две новини (добра и не толкова добра).

1. Кучето Рада се намери! Прекарала е нощта при едни съседи с невероятно хъски, стара любов са си. Wink

2. Тук в Драгалевци сме затрупани напълно. Сама съм с детето и няма как да изляза и да стигна до базара. С колата абсурд, а пеша с малкия не смея, не знам има ли автобуси, какво е положението...  Sad Така че днес няма да мога да бъда там. Но това не е важно, дано дойдат хора и има продажби.

ПП. Момичета, говорих с баща ми и умрях от срам Embarassed. Тези пижамки, които беше дал човека били детски, а аз даже не съм разбрала. Така че на който му е малка, само да каже и ще я сменим без проблем. Wink Ама голяма съм овца. bowuu

# 228
Линде Hug не се тревожи скъпа-там Весето и танчето държат фронта Wink-положението е страшно навън-сутринта си търсих колата 1 час а да не казвам за колко я изрових ooooh!
аз след работа ще намина да ги проконтролирам Wink

# 229
  • София
Момичета, днес по обед пак наминахме през базара и беше празничко. Цветята си стоят, забелязах обаче, че хубавия свещник е купен. Масите също бяха пълни, но определено доста неща липсваха, което значи че са се продали Simple Smile. Аз наминах специално за оливарник , но за съжаление бяха свършили. Понеже незнам името на мацката която ги донесе, някой ще ми помогне ли в смисъл да ми каже коя е да й пиша дали няма да се намери още един, че ми трябва за подарък Simple Smile Ами това е - вън е прекрасна зима - чакам го този сняг от 2 години  Hug

# 230
И аз ходих тази сутрин, наистина беше празничко, но пък купихме страхотна къщичка, направена от децата с увреждания. Взехме и една дрешка и обувки. Браво на мамите!

# 231
  • софия
  и аз се отчетох с покупка днес.Отидох с щерка си днес специално с идеята за този базар,по другите етажи дори не се и качих.като се връщахме да ви кажа честно ми се ревеше от сняг  студ и вода навсякъде където можеше да се пресече...ама сега като съм си вкъщи на топпло и  ми е кеф че се включих и така да се каже дадох моите зрънце в благородната помощ.....ами мерси на тези дето го организираха....... Grinning

# 232
  • В офиса
Който е рисувал бутилките, да си признава Simple Smile
И да сподели накратко ноу-хау  Grinning
Момичета, поздравления за ентусиазма, надявам се рекапитулацията да е много добра и да има още такива инициативи Simple Smile

# 233
  • sofia
само набързо да ви информирам.

доста неща са останали,но незнам какво точно.Не бях днес и не съм в течение.Докараха ми ги и са прибрани.При първа възможност ще кажем.

Събраните пари са 2500 лв. като от тях имеше дребни служебни (развалихме да има в началото) 75 лв.
Другите подробности-кой,какво,колко до няколко дни ще знаем като си починат малко момичетата и ще пишем.Още не съм видяла и описите та затова не се знае точната информация.

bouquet

# 234
  • София
 Rolling Eyes  много е тъпо, но съжалявам, че не можах да дойда нито вчера, нито днес
гледах ви по тв-то вчера  bouquet
 Hug поздрави, за благородството ви

# 235
  • в гората
Който е рисувал бутилките, да си признава Simple Smile
И да сподели накратко ноу-хау  Grinning
Момичета, поздравления за ентусиазма, надявам се рекапитулацията да е много добра и да има още такива инициативи Simple Smile

Рисува ги моя приятелка. Какво по-конкретно те интересува? Правени са с бои за стъкло и салфетна техника (изрязваш картинка от салфетка и лепиш върху стъклото със специален лак). Simple Smile

# 236
Ми, освен и аз да се изкажа...като прекарала от до работното време на базара и в двата дни! wavey
Мисля, че базарът беше успешен на 100%! Естествено винаги има какво още да се иска, но това май си е заложено във всеки човек! Определено днешният ни успех се дължи на Кристина Баксанова, която вчера направи репортаж, който е бил излъчен в новините! Mr. Green Събрахме 2500 лева, създадохме нови контакти...взела съм коориднатите на хора, които имат желание да се включат в акциите ни! Peace
Сега ще пускам инфо за Трън на един човек, който представлявал някаква фондация и иска да помогне за направата за дома...ама сериозна помощ да направи! Wink Ако всичкото това, което днес каза...може би ще трябва да пренасочим тези пари в друго направление! Thinking

Не мога да не спомена сладката Мими, която посрещаше всяко дете с целувка и супер мило го питаше "Искаш ли да си играем"? Дъщеричката на Марч, която е доста напред с материала! На 5 годинки май Embarassed, вече чете перфектно, знае какво иска да учи...има си претенции детето, ориентирала се е от рано! А някои и на 21 все още не са! doh
Сутринта отворих сама...и като ме наобиколиха две циганки, които всеки ден идваха по 3-4 пъти, а както се убедихте сами нещата не бяха 1001, за да трябва да се гледат по 100 пъти! Но нали съм си усторожна, лепнах се за тях...а очите ми ей такива -   #Shocked

Най се продадоха картичките...първата, която се купи беше моята с три слончета, заради които ме спукаха от бъзици, че трябвало да поканим арабския консул, че да има кой да я купи...нещо много ориенталска им се видя! Crossing Arms Картичките на Марч, също се изкупиха за отрицателно време! Peace
Останаха основно дрехи, малко джунджуриики и играчки! Чантите на Мери също...бая се огледах по една от тях! Blush

От базара станах щастлива собственичка на 2 оливника, гривна, 2 пръстена, чорапки, поло без ръкави - подчертавам поло , защото получих една дузина забележки с какви блузи се нося....то и затова днес бях с яка до почти долната джука! Crazy Май и още нещо си взех, но не помня вече! newsm78 Толкова много съм уморена...а тепърва сядам да пиша на човека от английската фондация...чака ме и гаден протокол по "Геофизични методи в геоекологията"...ако има желаещи разбирачи, да се свържат с мен на лични! Joy Joy Joy Joy Joy

Момичета, надявам се да не се обидите, но надали ще е възможно с точност да се каже на коя майка какво и на каква стойност е продадено! Не ни беше по силите да описваме всяко едно нещо, което се продаваше...но може би 30% от нещата са описани, поне като стойности на дадената мама! Party

Ааа, Роси...днес два пъти онзи македонеца, на който първо му заговори на английски, те търси......накрая стана ясно, че работел в македонското радио, и щял да спомене за нас по него! hahaha hahaha hahaha

Това е май...както винаги "малко", но от сърце! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Още веднъж :

Момичета, благодаря ви, че дарихте топлина на децата от гр. Трън! Без вашата подкрепа нямаше да успеем! Те го заслужават...!

# 237
Забравих да спомена за основният проблем, че нямаше наличие на коли, с които да приберем багажа...по-лошото беше, че нямаше и къде да го приберем! Голяма част от него, преди базара складирахме вкъщи, но както вече сте разбрали от Линда...Драгалевци е почти непроходим и не можехме да го докараме до тук! Преди малко мерих с линийка снежната покривка на балкона ми! Цели 42 см. (+/- 1,2 см)! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked
Утре на училище с вериги...така ми каза шофьорът на маршрутката, с която едвам се качихме! ooooh!

Ако се сетя още нещо, по-важно от това де...ще пиша пак! Embarassed Embarassed Embarassed

# 238
Не можахме да дойдем!  Cry Улиците бяха ужасни и меко казано - непроходими. Тръгнахме да излизаме с малкия и се отказахме след 200 метра борба със снега и неразчистените улици... Много ме е яд!

# 239
  • София
Хора аз днес съм по-уморена от вчера, но съм доволна от това, което свършихме Simple Smile Сътринта пристигнахме цялото фемили, но после си ги изпратих обратно. Ето малко по-добрите днешни снимки

Общи условия

Активация на акаунт