Благотворителен коледен базар

• 18 818
  • 364
  •   1
Отговори
# 90
Мами,запо4ваме да правим коледни и новогодишни карти4ки  за базара:lol: Ще импровизираме,сега има страхотни неща от които могат да се направят,така,4е ако сте идейни и ви се отдава - действаме Laughing Laughing
айде де-аз съм "за" Hug

# 91
  • sofia
Мами,запо4ваме да правим коледни и новогодишни карти4ки  за базара:lol: Ще импровизираме,сега има страхотни неща от които могат да се направят,така,4е ако сте идейни и ви се отдава - действаме Laughing Laughing
айде де-аз съм "за" Hug

ok,samo da znaete,che az sam zle s vremeto taia sedmittza Cry
organizirayte se,az ako moga shte vi pomogna.
sory Sad

# 92
  • в гората
Още веднъж - ето цялата информация за базара на 17.12

Фондация “Движение на българските майки”
организира благотворителна разпродажба на
17 декември 2005 г, в зала 4 на НДК oт 10:30 до 18:30 часа, където всеки желаещ ще може да продаде добре забравени вещи, малко употребявани и нови дрехи, книги, детски играчки, собственоръчно направени сувенири, бебешки стоки и т.н.

Набраните средства от разпродажбата ще отидат за подобряване на условията на живот в Дома за деца лишени от родителски грижи в град Трън.

КАНИМ ВСИЧКИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА ПРЕДОСТАВЯТ СТОКИ ЗА БАЗАРА на
3 декември между 10:30 и 12 часа пред София Ленд. Ще събираме стоките, за да можем да ги опишем и групираме по теми. Моля, носете предварително изготвен списък с вашето име, координати и опис с цени за стоките предложени от вас.

Стоките могат да бъдат дрехи (дамски, мъжки, детски, бебешки), сувенири, стоки за бита, играчки, книги.

bouquet  bouquet  bouquet

# 93
  • Sofia
Искам да споделя една идея с вас.Предполагам,че много мами няма да могат да дойдат на базара,като например аз или са от провинцията,но искат да помогнат в инициативата.Затова предлагам,след като на 3-ти ще се събират нещата ще има доста време да се обработят и прегледат до самия базар,да се снимат и да се пуснат във форума "Продава" с продавач и цена и всеки който има желание да си купи нещо и подпомогне дома в гр.Трън.

# 94
МардиГрас, няма да мога да дойда в събота, но искам да дам неща. Може ли да ги дам по друго време?

# 95
  • sofia
Искам да споделя една идея с вас.Предполагам,че много мами няма да могат да дойдат на базара,като например аз или са от провинцията,но искат да помогнат в инициативата.Затова предлагам,след като на 3-ти ще се събират нещата ще има доста време да се обработят и прегледат до самия базар,да се снимат и да се пуснат във форума "Продава" с продавач и цена и всеки който има желание да си купи нещо и подпомогне дома в гр.Трън.

ideiata e strahotna,shte ia obsadim na 3.12.

# 96
  • sofia
МардиГрас, няма да мога да дойда в събота, но искам да дам неща. Може ли да ги дам по друго време?

става доста сложно защото след 3 ти ни чака доста работа+няклко дни изван София+някалко мероприятия с децата Crazyи с времето го закъсваме Sad

Затова идеята беше да е максимално лесно за всички.След като се видим в С.Ленд нещата ще се натоварят в 3 коли, а всички списъци ще вземе Линда (Mardigrass)за да оформи цялата налична информация в едн файл.С този файл ще се работи на 17.12. и всичко трябва да е точно зе да няма недоволни и да си свършим добре работата.

След 3.12 става много сложно,но моля те кажи в кой район на София си за да мислим нещо.

Свържи се и с Линда.

ще държим връзка  bouquet

# 97
  • sofia
малко вътрешна информация ще подам Wink

Фолк певицата Рени ще даде някои нейни вещи за базара,а самата тя ще говори с някои нейни колежки и те да се включат.Рени ще донесе и Сд-та ,както и картички с автографи.

Нашият познат Мавриков и той ще предостави нещо Crazy
Вероятно ще има и други известни хора,но за сега не сме сигурни.

Момичета,нека тези от вас,които ще могат да стоят на базара до пуснат в темата или на лични на Мардиграс точно ще могат да стоят.Оказва се,че не сме много затова моля ви пишете да знаем.

# 98
  • sofia
Имам бебешки дрешки, напълно неупотребявани, които бях приготвила за Сарето. Ще ги донеса! Моля ви, само подсетете!!! Че съм си завеяна!!!

подсещам за утре  Wink

# 99
Роси, мога да седя на базара до обед. Бройте ме ако искате Crazy

# 100
  • sofia
Роси, мога да седя на базара до обед. Бройте ме ако искате Crazy

прероена си Party

# 101
Аз най-вероятно ще се опитам да дойда утре и да донеса 20-30 ръчно правени картички,обаче кажете за мястото,SL  емного общо newsm78

# 102
  • в гората
вътре е най-добре да се чакаме. на кръглия бар или на някоя от масите до него. ще ни познаеш Wink. а и ние теб - по картичките.

# 103
  • София
Май аз ще съм първата писала след днешната среща в София Ленд. да си призная очаквах повече мами ама здраве да е  Hug Мисля, че събрахме доста нещица и дано всичко на базара да се продаде Simple Smile
Искам да изкажа и благодарност към таткото, който докато се усетим и беше платил цялата сметка. Да знае, че има една черпня от всички  Hug

# 104
  • sofia
Май аз ще съм първата писала след днешната среща в София Ленд. да си призная очаквах повече мами ама здраве да е  Hug Мисля, че събрахме доста нещица и дано всичко на базара да се продаде Simple Smile
Искам да изкажа и благодарност към таткото, който докато се усетим и беше платил цялата сметка. Да знае, че има една черпня от всички  Hug

ми то,аз нямаше какво толкова да пиша Sad
във вторник ще знаем какво е положнието със събраните неща,но не са толкова много,че да има достатъчно като за базар.
Чакаме и дарение от няколко фирми с нови стоки.
Ще снимаме и събраните неща и ще ги пуснем да се видят.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт