Благотворителен коледен базар

• 18 701
  • 364
  •   1
Отговори
# 285
  • Все на втория етаж
Момичета,останаха ли още неща за продаване? Прибрали ли сте ги някъде и мога ли да ги видя по някакъв начин?
Много ми е гадно,че не успях да дойда,но не бях в София и събота и неделя Sad

# 286
Момичета,останаха ли още неща за продаване? Прибрали ли сте ги някъде и мога ли да ги видя по някакъв начин?
Много ми е гадно,че не успях да дойда,но не бях в София и събота и неделя Sad

Останаха, но не знам доколко ще е удобно да ги видиш...предполагам, че са в гаража на Роси...поне това беше единствената алтернатива в неделната зимна вечер!

# 287
Абсолютно съм "за". Казвайте само къде и кога и дай Боже всичко да е наред, съм там! И мен ми се купонясва, за да поразтоваря.

ок,ще се разберем
мацки,кажете поне предпочитания за типа заведение-и на мен не ми се ще да е пицария-а нещо по-така-аз предлагам 2 варианта-(понеже не знам коя каква музика слуша)
1.готин ресторант да си побъбим и похапнем а...и попийнем и после някой бар
2.заведение тип механа-където и да хапнем спокойно и после да може да се поденси
казвайте си мненията моля

п.с.Само за Весето знам-тя обича да показва прелести на "Води ме в някоя квартална кръчмаааа..и поръчвай" Joy
шегица-Весе-знаеш ,че та обичам много нали? Hug

# 288
Първо за Доганово:

7 деца са получили първото си Причастие. Също така геройски са издържали предварителната подготовка. Доволни и поуспокоени са. Мисля, че днес е тържеството им, но Роси или кръстниците ще разкажат подробности.

Второ за срещата:

И аз съм "за". Само казвайте къде и кога...

Hug

# 289
  • Sofia
Страхотни сте!
Аз съм ок за среща, не мога само на 27 и 29

# 290
  • sofia
така като гледам 26 е най-добрият вариант.
Чух се с Рени и тя ни покани в нейното заведение.Ако не се лъжа се казва Планета и е на Граф Игнатиев.

Мисля да уважим поканат й,какво ще кажете newsm78

ще ходим до Доганово-да, а утре в Перник.
Днес от 14.00 ч. с Ева ще сме в ТВ Веселина и оттам директно за Доганово.
Ще занесем част от цветята с идеята да се грижат за тях.

това от мен Heart Eyes

# 291
Роси, чалгица ли се слуша в заведението на Рени?  Confused

# 292
(Момичета, напоследък ми е много трудно влизането тук Sad Незнам какво става - мъчи се дълго и накрая ми дава The page cannot be displayed . А съм с ADSL-връзката ми е много бърза и с други сайтове нямам проблеми Tired Някой изпитва ли подобни затруднения? )

А сега на въпросите:
Моите цветя ги подарявам на който ги иска - също са непретенциозни. За срещата - тук съм и съм на линия след Коледа. Хич (ама съвсем хич!!!!!) не си падам по чалга, но пък нали Рени е спомоществувателка Crazy ..... Така че  .....  както кажете.

И още веднъж - страхотни сте Hug

# 293
Кика, явно пак сървъра сдава багажа, и при мен е така....

А за чалгата - и аз съм противоположното на нейн фен и ще е голямо изпитание да сме в чалга заведение, ама и аз това си мислех, че ако така подкрепим взаимоотношенията си с Рени, може би си заслужава жертвата...?

Нека и другите си кажат мнението. Аз просто не знам.... newsm78 Но все пак, ако има възможност да избегна чалгата, с радост!

# 294
  • sofia
Кика, явно пак сървъра сдава багажа, и при мен е така....

А за чалгата - и аз съм противоположното на нейн фен и ще е голямо изпитание да сме в чалга заведение, ама и аз това си мислех, че ако така подкрепим взаимоотношенията си с Рени, може би си заслужава жертвата...?

Нека и другите си кажат мнението. Аз просто не знам.... newsm78 Но все пак, ако има възможност да избегна чалгата, с радост!

утре ще я питам какво е положението със заведението.Не ми се иска да й отказваме,просто беше много мила.Аз и чалгата сме доста скарани,но се надявам докато вечерят хората да е тихо.

утре ще знам Wink

# 295
Здравейте,супер е идеята за купон Wink
Аз ще отсъствам,здащото от 23 хващам планините  Laughing

Днес щерката участва в един коледен концерт,организиран от пожарникарите и Евгения Живкова ,за деца от домове.Имаше и деца от Доганово,но имаше доста групи от страната и не разпознах тяхната,концертът беше малко дилетантски организиран,казаха ни в последния момент-понеделник вечер  и дори до последно не знаехме кой го прави,но важното е,че децата се постараха да зарадват другите деца  bouquet

# 296
  • sofia
Здравейте,супер е идеята за купон Wink
Аз ще отсъствам,здащото от 23 хващам планините  Laughing

Днес щерката участва в един коледен концерт,организиран от пожарникарите и Евгения Живкова ,за деца от домове.Имаше и деца от Доганово,но имаше доста групи от страната и не разпознах тяхната,концертът беше малко дилетантски организиран,казаха ни в последния момент-понеделник вечер  и дори до последно не знаехме кой го прави,но важното е,че децата се постараха да зарадват другите деца  bouquet

умната по планините и като се върнеш-пиши Wink

# 297
Да,ще го даваме по- умната,че се вдигаме цялата фамилия нагоре,барабар с бабите и дядовците.
Весела Коледа на всички ви Hug И много Heart Eyes и сняг!

# 298
Само за Весето знам-тя обича да показва прелести на "Води ме в някоя квартална кръчмаааа..и поръчвай" Joy

Марието ма, що ме срамиш пред цял форум!? Crossing Arms Момичета аз нямам претенции за музиката...е, да не е някакъв хард метъл, ако може! Stop
А за това, което разказва Мариета...искам твърдо да заявя, че бях добре подпийнала и си денсих без да чувам за какво иде реч! Whistling Чак ми стана кофти тогава като се заслушах, че са пуснали "Мойте кафеви очи" на Матило, а аз танцувам сякаш чалга! Embarassed

# 299
Само за Весето знам-тя обича да показва прелести на "Води ме в някоя квартална кръчмаааа..и поръчвай" Joy

Марието ма, що ме срамиш пред цял форум!? Crossing Arms Момичета аз нямам претенции за музиката...е, да не е някакъв хард метъл, ако може! Stop
А за това, което разказва Мариета...искам твърдо да заявя, че бях добре подпийнала и си денсих без да чувам за какво иде реч! Whistling Чак ми стана кофти тогава като се заслушах, че са пуснали "Мойте кафеви очи" на Матило, а аз танцувам сякаш чалга! Embarassed

затуй та обичам Hug Heart Eyes
а сега малко за коледния купон в Доганово
току-що се връщам от там-малко пообъркахме пътя и беше адска поледица ама нали бяхме обещали Heart Eyes
та...имаше кратка поздравителна програма-нали знаете там-стихчета,песнички-танци-манци и после за гостите имаше лек коктейл горе а децата си направихме дискотека-доста се забавлявах аз лично-повъртях дупе наравно с тях Crazy
доста ще си заминават за празниците-а тези които остават за съжеление се очертсва да стоят в дома-не са могли да организират лагер след нова година(мисля си да им измислим нещо в първият съботен ден след празниците) newsm78
имам много снимки-ще ги кача по-късно,че в момента съм на работа(бях избягала за 3 часа за тържеството Embarassed)
та това в най-кратки изречения
Роси,в моята кола за превръзките за Трън Peace
п.с. а за кръчмата-сетих се че съм на рожден ден на 26-ама ако мнозинството е за тогава-няма проблем-ще ги комбинирам някакси нещата Hug

Общи условия

Активация на акаунт