Благотворителен коледен базар

• 18 717
  • 364
  •   1
Отговори
# 270
  • София-Лагера
Аз си взех блуза за 5лв.  bouquetРени.Направете и Велигденски базар,пак ще се вклю4а Hug

# 271
  • Sofia
И аз ще се включа и то не само като купувач, а и като помощник, надявам се!

# 272
Пишете още 10 лв към събраната сума - jullianna ще си получи оливарника (ако не се лъжа по толкова са продавани)Grinning
Момичета, страхотни сте - от всичко, което прочетох, базарът е бил много успешен. Събраната сума е сериозна - още един път поздравления за всички  bouquet
Аз освен, че не помогнах при организацията, даже не можах и да го посетя, обаче трябваше да пренасяме мебели от провинцията и само за тогава бяхме намерили бус Sad

# 273
Лично аз смятам базара за успешен.
Извинявайте,че пиша на порции,но дребния не ми дава да се добера до РС-то.

моля ви,кажете кой какво и за колко си купи от Рени и Силвия К. защото не намирам техните етикетчета, а съм сигурна,че се купуваха техни неща.

Имам сериозни спомени...

На Рени една блуза, някаква като суичър...купи я една от циганките, които ни посети около 10 пъти...за 6 лева! Костенурката също се продаде...за 5 лева! Блузката с петно от белина на гърба също...ама нещо не се сещам - май за 5 лева?! newsm78
Чантата й, синята перелинена блуза, розовият й колан, както и онази джунджурия (счупена на 2 и вътре направен кът) не се продадоха!
А на Силвия Кацарова...тя нали имаше 3 неща? Със сигурност бялата дрешка, за която 2 дни имаше спорове нощница или блуза тип блузон е...не се продаде! Ти си взе една блузка нейна...и какво още имаше нейно? Ако ми кажеш ще се сетя, защото повечето стоки, които се продаваха минаваха през мен...опаковах, прибирах парите и т.н. Hug

# 274
  • София
А аз да питам, че сега се сетих картички с автограф на Рени дали имаше ? На приятелката ми щерката мнооого би се зарадвала ако й подаря Simple Smile
Аз това което взех за Бобо на етикета пишеше Спаска 10 лв, а сувенирчето с двете ангелчета върху книга така и не разбрах на кой са били. Сега са под елхата и се надявам да ни донесат късмет Simple Smile
На сисонката още веднъж ГОЛЯМО БЛАГОДАРСКО  Hug за оливарника, ама който няма в главата има в краката нали знаете.
Само паричките незнам как да дам. Ако тя се вижда по-често с вас направо на нея ще й ги дам Simple Smile
Момичета всички сте страхотни, а това което правите е безценно. Радвам се, че ви има, а и според мен базара е успешен. По Великден нека го повторим - ще бъде чудесно  Hug

# 275
Я и аз да се похваля с какво се сдобихме ! Та ..... картичка правена с много вкус , фантазия и любов - браво на този който ги е правил ; Едно черно гащеризонче на DKNY от Спаска , една светло лилава блузка с къдрички  и един голяяяям календар , а най-хубавото беше топлината с която ни посрещнахте !
Браво на вас !!!! smile3501

# 276
  • София-Лагера
--------------------------------------------------------------------------------

Да се от4ета и аз: рамка за снимка,бижу,блуза на Кристиан Диор мисля 4е е истинска защото е от Рени,

# 277
  • sofia
 Весе,на Силвия не бяха кой знае какви нещата Simple Smile,около 10 ина,все дрехи......
ако се разровя в гаража ще открия какво е останало,но е доста сложно.

Юле,без автограф са,при мен има картички и плакати.
Цветята ще ки занеса при майка ми защото на тъмно в гаража ще им видим сметката.

Едно предложение имам-да излезем някоя вечер и да хапнем навън.Ей така,да се съберем и да се видим на спокойствие.

24 и 25 отпадат.Предлагам идната седмица след Коледа Wink

# 278
Аз много бих се радвала да се видим някоя вечер. И много се радвам, че базарът е имал успех. Аз също се отчетох с покупка.  Аз все още съм на антибиотик,но съм на крак. Надявам се, че до другата седмица ще съм абсолютно здрава. Само кашлицата ми остана.

# 279
аз съм "ЗА" -всякакъв вид излизане и напиване-мога на 26,28,29,30
айдеееееееееееееее Hug

# 280
  • sofia
идеята е да се видим не по работа,а по женски и да се поотпуснем.Защото знам,че всички сме поизморени и заслужаваме малко веселба.

аз мога на 26,27,29.......

# 281
А къде може да се поотпуснем едно хубавичко? Какво ви се прави?  Flutter

# 282
  • sofia
А къде може да се поотпуснем едно хубавичко? Какво ви се прави?  Flutter

лично аз предлагам хубава кръчма, а после newsm78може и продлжение.

мисла коя кръчма,изключвам пицарии!!!!

# 283
Абсолютно съм "за". Казвайте само къде и кога и дай Боже всичко да е наред, съм там! И мен ми се купонясва, за да поразтоваря.

# 284
  • sofia
Абсолютно съм "за". Казвайте само къде и кога и дай Боже всичко да е наред, съм там! И мен ми се купонясва, за да поразтоваря.

ок,ще се разберем

Общи условия

Активация на акаунт